.
Затворена тема
Страница 10 от 145 ПървиПърви ... 678910111213142060110 ... ПоследнаПърви
Резултати от 226 до 250 от общо 3621
    Супер фен Аватара на RiB
    brrrock lesssnar тук напоследък си свалих малко WWE да гледам... абе изкуствено е, ама не мога да отрека, че сегментите им са на моменти брутални

Мега фен Аватара на Niakoitam
    Така, така...
    Ходенето на рождения ден се провали. Брат ми имал тези дни много работа, братовчедите и те нямало да дойдат поради някакви причини, рожденият ден щял да бъде в едно селце с една фамилна къща. Щяло ли да се нощува или не? Рожденика ли щял да плаща или гостите? Как щял да се осъществи превоза за отиване и връщане? Пък и щом другите няма да ходят, то и аз даже не бях поканен лично. За сефте ми се проваля купон напоследък...
    Поне този път си имам и алтернатива. Ще ходя на сбирка на випуска довечера. Засега поне има някакви отзиви за запазени места, но ако до довечера и тя вземе поради някакви неведоми пътища да се прецака вече сериозно ще реша, че поради някакви причини съдбата си е решила да се гаври с мен яко напоследък...
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

Мега фен Аватара на tori
    Много добре. Заверих си единия предмет, утре - другия. Хапнах, успокоиха ме. Само ми липсва тая гадна твар, която си прави ташаци с мен... Съквартирантка щял да има... Нели... 1,80 със 1,20 крак, руса... Как можах да му се хвана на бъзиците?! :дд Още има да яде бой с тиганапо главата! Ама каза, че било сладко да ревнувам, тъй чееее... :д Гадняр! И нищо, че се бъзика с мен, пак го обичам пък! Гъз такъв. ГЪЗ! :д Признавам - и аз се хилих. Трън и в сърцето, и в задника.

Мега фен Аватара на Lilanda
    Еуфорияяяяя! Днес е страхотен ден - Клоп официално ни е мениджър, имам 5-ица на тест, на който очаквах 3 (), уредих всичко за утре и най-важното - брат ми най-после е приет. Няма да го има вече това напрягащо чакане, няма и да се притеснявам за здравето му. Много, много ще ми липсва, но така е най-добре за него. Ако още дори месец повече беше останал вкъщи, щеше да е доста пагубно. Така се радвам, че най-после от толкова време насам го виждам щастлив...Абе с 1 дума еуфория. В цялото семейство.

Мега фен Аватара на Dagichka
    имам толкова работа за вършене, че се разсейвам, ноо от време на време си поревавам ;д дано не съм болна, ще ходя при доцента за второ мнение де, поне се надявам синът му да е там, мрр :3 той е млад и секси и без това ме е запомнил с неприличните предложения под упойка, които съм му отправяла от миналия път :ддд

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    чиееееек...

ставам все по-добра със смирението.
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Мега фен Аватара на NomNomNom
    Днес имах петъчен изблик. :д

Хората, с които работя, не знаят 9гаг.
    Значи, седя си аз и гледам картинката от днес дето е It hurts when IP и казвам по навик - вижте, мрежарски виц в 9гаг. И тримата бг колеги ( 35-38г. възраст ) са втъпени, те нямат и фейсбук.
    Питам англичанина ( към 45г. , поне има фб ) - и той не знае.
    И аз, шокирана,майка ми знае 9гаг по дяволите :д

Отивам на обяд, приказвам си с едно момченце (27г. , поляк ) , че колегите ми не знаят за 9гаг и е забавно, и той - who's that? .
    Пред останалите в опън спейса казах, че не е възможно да не знаят 9гаг и никой от станалите не реагира.

----

иначе, имам проекти, пък утре се прибирам и ще съм си хоум офис от бг 1 седмица, целият ми ръчен багаж е шоколади за нашите ( както не съм яла шоколад от 6-7 седмици :Д ) , а понеже няма транспорт от квартирата ми до центъра, мисля да отида до единия от работещите кофи шопове до 3 и да чакам до 5 да стане време :д
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Мега фен
    хехехе, страх ги е да кажат, защото много шефове проверяват фейса за издънки
    там при теб не е прието през работно време да се забавляваш

Мега фен Аватара на Rakshy
    питай ги за реддит. Реддит е в десетки пъти по-популярен. Половината и повече забавни неща в 9гаг са от там ;/

Мега фен Аватара на NomNomNom
    Цитирай Първоначално написано от Rakshy Виж мнението
    питай ги за реддит. Реддит е в десетки пъти по-популярен. Половината и повече забавни неща в 9гаг са от там ;/
    не знаят редит, по-онзи ден им обяснявах какво съм чела там за нещо си и те - ъ ?
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Мега фен Аватара на therichbitch
    Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от NomNomNom Виж мнението
    Хората, с които работя, не знаят 9гаг.
    хората, с които работя, вярват едва ли не, че internet explorer е най- добрият браузър

on: задържаха ни вчера да оправяме глупостите на едни сульовци, които са си лийкнали инфото в публичността и по тоя случай пропуснах един рд, мнооого тъпо ми стана, супер неуважително е да не отидеш на рд на сравнително близък човек
    сега добавих хиляда неща към подаръка си, не че ще компенсират, но не са купени, а правени с мн желание от моя страна
    Сега заминавам да пия 2 дози аналгин

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от therichbitch Виж мнението
    хората, с които работя, вярват едва ли не, че internet explorer е най- добрият браузър
    Аз мога да ти гарантирам, че са прави, а единствения му недостатък е липсата на адони, иначе по бързина и безопасност е много по-напред от всички други.

Мега фен Аватара на therichbitch
    Град
    Sofia
    Те изхождат от съвсем други причини и са редови служители, не са от ИТ отдела. Затова казах "едва ли не".
    Не са и чували за някои от останалите алтернативи.
    Последно редактирано от therichbitch : 10-09-2015 на 22:26

Супер фен Аватара на GuardianAngel
    Град
    ain't no love in the heart of the city
    Ракши опраиха ме :Д
    Имам предвид ,че ми разблокираха нерва,вече съм кат бял човек и тая проклета болка спря ..ама 5 дена мъчение братче..
    Останаха ми още цели 9 дни отпуска...ще се отдам на лентяйстване и некви разходки с познати,кино и любимите ми изпълнения на класическа китара ,дано да има и някой слънчев ден ей така за разнообразие в тоз проклет Пловдив...
    Дреме ми на крилата кво мислите за мен !

Мега фен Аватара на Niakoitam
    Дааааам, сбирката беше хубава въпреки че като че ли всяка година намаляваме все повече и повече, но за съжаление свърши. Време е отново да се връщам към тъпата си и гадна действителност...
    Поразкърших се малко, а и не мога да кажа, колкото и да се преструвах пред нашите, че съм баш трезвен на три бири и два шота, щом устните и пръстите на ръцете и краката са ми поизтръпнали и трудно нацелвам малките буквички на клавиатурата на телефона ми ( всъщност силно казано, че ги нацелвам баш от първият път де. ). А онази съученичка дето отвреме навреме я сънувам често отново се питам дали няма причина за това.

След като преди да кажем 7-8 годинки ми предложи да ме уреди в университета дето учеше тя, днес ме привика при нея да обсъдим защо съм "хранел" уж, кмета и разговора тръгна за работа и тя каза, че ако разбере за нещо ще ме усведоми.
    Пък баща ми после пак да казва, че се големеела заради това, че с мъжа и били богати. Аз лично за тия 13 години 4 години учене и 9 след като завършихме, големеене точно спрямо мен тамън никога не съм усетил...
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

Мега фен Аватара на skatew
    ебаахти до 7 и половина имаше хора в бара :Д утре/тоест днес/ вечерта няма да работя пък
    http://www.teenproblem.net/teenid/skatew
    I know God is higher than we are, but not higher than we are, get it? (:
    who’s gonna stop the war when the same ones who start the war
    are the ones who profiteer when they shoot a rocket there it fills up their pockets here
    who’s gonna try and stop the diseases when the stockmarket value increases
    on their patented medication the vatican’s miseducation turn this planet into patients
    who is gonna lead us the right way when all our leaders gone a stray
    how long we’re gonna wait for our bright day when it already feels too late...

Мега фен Аватара на pandabear
    този път надминах себе си с тази баница. а пък това време навън е точно, за да си седиш цял ден в леглото и да гледаш филмчета. уви...няма да се получи баш така. вива биохимия! аааа и взех си нов телефон! с малко закъснение, но исках да се изфукам, хехех.

Мега фен Аватара на tori
    Айде, втората заверка да ми е честита. Нямаше как да не се похваля. Иначе май съм болно, което по дифолт означава, че ми се гушка. Ей ся се мятам да спя. Сама. И се натъпках с пица.

спря да вали..
    искам да се разходя.. :3
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Чувствам се адски подтисната, заради времето. Нищо не ми се прави. В същото време се надявам максимално бързо да си намеря работа, защото се побърквам с това стоене в къщи. Искам и нещата най-накрая да се изяснят и дано е в моя полза.

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от Rakshy Виж мнението
    4chan към reddit към 9gag е влакчето ;}

Мега фен Аватара на Ewok
    Град
    The Moon of Endor
    4chan е твърде екстремно :д
    В реддит като че ли е по-адекватно, смисъл, някви интелигентни хора влизат

Супер фен
    Не знам, мен твърде пасивно-агресивни ми идват в реддит. И в двата сайта винаги ще има кой да те захапе. В 4чан поне знам, че просто си тролят и ми е забавно, а тия в редит действително си вярват и ме човърка даже само като чета - компетентни по всяка тема, а 90% от мненията са ад хоминем, мемета, висящи твърдения или празнодумие. Пффф, направо се изнервям само като се присетя :Д Добре че в България още не е на мода тва
    От друга страна обаче и ти имаш право - тук-там се намира по някой интелигентен човек и може да прочетеш нещо сносно, което да ти промени мирогледа - в 4чан са само тролове ;д

Мега фен Аватара на galaxy29
    всичките са глупави и вие също задето ги тачите
    Последно редактирано от galaxy29 : 10-10-2015 на 14:37

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си