- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 34
аве а папагал
брат
а гълташ ли или плюеш ?
Хахах, пак ли за аутопсии се говори тука, ве?! :д Аз още не съм влязла такова нещо, но наскоро видях първият си труп, който НЕ беше покрит с дрехи и цветя в ковчег. :ддддд Даже за секунда ми се стори, че жената ми се усмихва. :д Ебаси скапаното въображение.
24 страница. Няма как да не се разпиша. :Д
Ами изцепих се. Може би не ме е чул, не ми показва признаци да ме е чул, но не трябваше да се изтървам, дори и така да е. Ако ме е чул и не си променя по никакъв начин държанието, или е много добър актьор, или положението ми не е лошо. :Д
Еххх, загубихме мача с Франция. :/// :/// :///
А имахме своите шансове да ги победим още в 4-тия гейм.
Сега да им стискаме палци утре поне бронза да вземат.
Добре бе как можахме да го загубим тоя мач( Рузие сам ни изнесе направо...
Само дано не завършим пак 4-ти.
Мисля, че дойде време да пратя и този акаунт в историята. (:
Вече си изпълни предназначението. (:
Пожелавам на всички лека и приятна нощ!
И утре вечер да стискате палци на нашите волейболни национали срещу Италия! (:
Де*ба, бях там. Първите два гейма ги отвяха и все едно ги учеха как се играе волейбол. След това какво стана... То така, закон, не биеш ли 3:0, падаш 2:3... Дано утре вземем бронза.
Последно редактирано от Vanchhh : 10-17-2015 на 23:22
Много е миличко, че остана при мен в това състояние обаче ми е тегаво така и само се стремя да не му дишам в лицето от страх да не го заразя и са притасняам да си духам носа. Силно. Мн ми е болно, брат. Мн : (((((((((((((
сънувам ебасииии интересните сънища последно време, честно ; D
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Аре, взех най-трудното... който си е умен, си е умен.
-RiB, 2015
ПТ: https://scontent-ams2-1.xx.fbcdn.net...f7&oe=56D26192
Не съм вярвала, че някаква любов може така да ми разкаже играта брутално, а вчера, след като му писах, и той ми разказа играта емоционално отново ( не ми се живееше ) гледахме gone girl и се притесних, защото й съчувствах на мацката през цялото време, после осъзнах, че колегите бяха в шок, и се замислих как такива сценарии са ми минавали през главата, даже понякога съм си мечтаела да се случат ( по обясними причини не съм ги изпълнявала, офц :д )
Съвземам се днес, снощи си помислих, че сега съм свободна да бъда каквато си поискам и си помислих каква искам да стана и какво трябва да направя.
Направих си хималайски чай, много съм доволна.
Утре мисля да направя тренировка за горна част на тялото, защото напоследък само крака/задник правя и кардио, и не мога да си вдигам тежестите за клякането :д
Имаме нов колега, сърбин със сръбски, български и македонски паспорт, с постоянен адрес в словения, говори още немски и английски офц, буквално почти всеки европейски език може да разбере :д
Сглобих си сама стол от икеа.
Свалила съм мазнини към 2кг и съм качила толкоз г/д мм, но трябва да си оптимизирам тренировките и да започна да си глася пред и след тренировъчните хранения, че не им обръщам мн внимание засега.
Махнаха ми бенката, и трябва да попитам медицинско лице как да си сваля конците ( сигурно ще досаждам някоя вечер на калпазанката или фишъра в скайп )
Пък нито ме беше страх, нито ме боля, защото лекарят беше брутааално як, ей така доброволно всеки път ходех на преглед, само дано бенката се окаже доброкачествена :д
И трябва да започна да излизам някъде с хора, и да се отворя към тях, ама все ми се иска първо да си затворя раните и да им придам естетически вид ( душевните и видимите ), и тогава.
Последно редактирано от NomNomNom : 10-18-2015 на 12:40
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Ева, отиди на лекар най-добре - ще си сигурна, че е направено как си трябва.
ОН: Добре, леко кривичка, но добре. Мога, нали? Естествено, че мога. Да.
Казаха ми, че всяко медицинско лице могло :/ не, че не мога да отида тук до някоя клиника, но просто ми е много интересно как става, много обичам да правя някакви неща, дето не трябва да ги правя.
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Фишъра е наркотрафикант с диплома!
//ебавам се де да не ми скочиш сега
ахахах, химик
чудя се дали няма в историята на мистър олимпия някой фармацевт или химик
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Не трябва да мисля толкова много, не трябва да мисля толкова много, не трябва да мисля толкова много.
Номи, гадно ми е като чета това, но от друга страна е красиво когато изпитваме емоции.
Просто времето е това, което заличава всичко, май няма друго за съжаление.. И грижа за себе си, разбира се.
jghgh - красиво е когато разбереш колко можеш да изпитваш, факт ( да не ти е гадно, просто напоследък съм се размрънкала, защото не знам как иначе да се изразя )
Иначе, гледах в интернет, че някои хора с години не забравят, и си мисля, че понякога е защото не водят достатъчно динамичен начин на живот, съответно не им се налага да се променят и желанията, и спомените, не си отиват.- ти как мислиш и какво си чела за раздялата ( знам, че много общ въпрос ти задавам, но драсни каквото ти е на сърцето, ако ще- от личен опит да е :д )
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Нищо не съм чела специфично, знам от психолог че се преживява като загуба (смърт) и съм съгласна, така се изпитва.
Прекалено дългото преживяване може и да е просто някаква вид инфантилност и неспособност да преработваш емоциите си и представите си.
Но няма смисъл да си говорим като психолози или да патологизираме всяко човешко чувство.
Ако нещо е било истинско, нормално е да отнеме повече време, за да бъде преодоляно.
И е хубаво да може да се скърби, да не се заменя емоцията с гняв или апатия и досада.
Все пак човек трябва да може да си позволи да страда, даже е полезно. Веднага след раздяла, воденето на много активен живот като нищо и да е компенсация.
Разбира се, добре е скръбта да не заема цялото внимание на човека, но това важи за всяко едно нещо.
Това не ги пиша от позицията на студент по психология, а просто като човек, а и какво мисля аз.
Признавам си че не съм чела много по темата, но не мисля, че има и смисъл. Понякога нашата дисциплина прекалено теоретизира нещата.
По-важно е да се преживяват нещата, а преживяването е процес и всеки си намира своя начин и "рецепта".
Пп. Предполагам че разнообразяването в ежедневието помага, стига да не е преструваме, че болка няма.
Какво значи твърде дълго време? Няколко месеца много ли са? :/