.
Затворена тема
Страница 25 от 145 ПървиПърви ... 152122232425262728293575125 ... ПоследнаПърви
Резултати от 601 до 625 от общо 3621
    Мега фен Аватара на Lilanda
    Бягаш по тъча. Не е присъщо за теб.

Мега фен
    Преди 15 години Мимето беше много готина, ако тогава се снимахте заедно щях да избера нея.

Мега фен Аватара на Lilanda
    Значи аз, добре, благодаря. :Д

Толкова хубав уикенд не съм имала от месеци. Чак реших да дойда тук да се похваля

добро утро
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Мега фен Аватара на Ewok
    Град
    The Moon of Endor
    Много не обичам да се будя негативна и с товар -.-
    Особено след като съм сънувала неща не много различни от реалността и едни определени твърде много неприятни хора.

Мега фен Аватара на tori
    На моменти толкова мразя факта, че съм кръгче... И че уча, каквото уча. Мразя, мраз, мразя... Защо е нужно да,ми е чак тъй криво, при положение, че дори не харесвам деца?! Да минават тия три седмици по-бързо. И също така да минава и неонатологията, кято пак би била по-лесна от това. На мен би ми била по-лесна вероятно.
    Другото се получава, вътрешен мир ме е подгонил по тая тема даже. Май тва е началото, което чакахме. Аз и друго чакам, де обаче довечера. И май да - успях да спася каквото беше останало.

Мега фен Аватара на Niakoitam
    Днес сънувах,че жестоко се карам с баща ми.
    Странното е че понякога,когато сме в добри отношения като сега сънувам,че се карам много яко с него,а когато яко сме се карали сънувам,че сме в много добри отношения.
    Та така. Бяхме някъде си и се карахме яко. По едно време ми звънна телефона за да ми се накарат за нещо и от отсрещната страна. Веднага познат кой е. Това звънливо гласче дето в по емоционално възбудено състояние е способно да накаже 50-60 думи в минута така ,че ако телефона ми глъхне или има много силни шумове наоколо да си напрягам ушите за да не изпусна нещо важно от казаното ми. Но понеже бях в друг спор само отговарях с "Да,да,добре", а баща ми учудено гледаше с кой ли си говоря.

Иначе явно съм малко повече егоист отколкото съм си мислел. А можеше просто отдавна да съм сложил маската на неблагодарния използвач и просто да създам това впечатление съвсем умишлено.

А тя...усещането ми е че ми е казала всички тези думи,защото са и тежали и защото аз сам, дълго време си го търсех. Не вярвам чак толкова да се е променила за такъв кратък период от време,че чак да ми говори с надутост,надменност и самочувствие до небето. Ако го чувствах така колкото и да ми е трудно щях да и пратя линкче към подписа ми тук за да го осмисли точно какво означава.

Иначе съм забелязал, че разни искрени пожелания поне в негативна посока изречени от мен сякаш се сбъдват. Последно си пожелах преди втория ни волейболен двубой с Германия след него треньора им да изглежда като насран. Е, случи се и даже му и постнах снимка тук.

Та в тоя ред на мисли искам просто да отправя искрено пожелание към разни хора дето много им знаят устите попринцип. Дано ей така следновогодишно до към началото на Юли например да пообуят моите обувки и да влязат в релсите на моя "попринцип лесен" живот. Ама хей така с всичките ми притеснения,страхове и неволи. Да ги видим след това дали ще са чак толкова уверени...
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

Супер фен Аватара на Naive
    Град
    София
    Доста низко пожелание. Понякога се чудя как може човек да таи такива чувства в себе си, че и да ги заявява открито.

Защо решихте,че кълна бре,та така ми скачате?
    Просто пожелах на разните много рабиращи му хорица познати и непознати и най-вече тези дето ме "хранят" зад гърба ми да имат щастието да поживеят поне половин годинка моя иначе толкова прекрасен живот.

А ако имате предвид треньора на Германия например,не е катго да не си го заслужи с единия тон цигании дето направи (ма едва ли ми скачате заради него )
    Последно редактирано от Niakoitam : 10-19-2015 на 13:22
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Цитирай Първоначално написано от HollyGolightly Виж мнението
    Толкова хубав уикенд не съм имала от месеци. Чак реших да дойда тук да се похваля
    Тъкмо затва се отбивам. Няма снимки! И слава Богу!

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Град
    София
    Добре е човек да е над тези неща. Лоши хора, които не ти мислят доброто, има навсякъде и винаги ще има, но ако се чувстваш комфортно в собствената си кожа и на мястото си, би трябвало да не се принизяваш до такава степен. Наистина хора, които пожелват на другите зло и искат да страдат, изглеждат доста жалко. Когато на другият му е зле, не би следвало на теб да ти е добре.
    Погнусена съм от подобни изказвания, идват ми в повече.

Супер фен Аватара на Deadlock
    той каза да поживеят неговия живот, не е пожелал "зло и страдание"

Град
    София
    Моля ти се, той постоянно обяснява колко му е "прекрасен" живота.

Цитирай Първоначално написано от Naive Виж мнението
    Добре е човек да е над тези неща. Лоши хора, които не ти мислят доброто, има навсякъде и винаги ще има, но ако се чувстваш комфортно в собствената си кожа и на мястото си, би трябвало да не се принизяваш до такава степен. Наистина хора, които пожелват на другите зло и искат да страдат, изглеждат доста жалко. Когато на другият му е зле, не би следвало на теб да ти е добре.
    Погнусена съм от подобни изказвания, идват ми в повече.
    Напротив. Перфееектно ще ми е. Пък и не съм казал цял живот,а някакви си 6 месеца в случая. Така ще знам,че сбъднели се,дадения много разбиращ му човек ще е разбрал поне отчасти от първа ръка имали право да говори за неща дето не е изпитвал на гърба си и и не му е ясно за какво става на въпрос и аджеба прав ли е бил да говори за неясни му неща. Над нещата,над нещата.Да винаги съм бил,но честно казано вече взе да ми писва да съм над нещата и все да мисля как ще се чувства някой друг човек. Всъщност изобщо не ми пука колко жалко изглеждам. Всеки да си търпи последствията.И да пак казвам. Ще се радвам това ми пожелание да се сбъдне та било то и според Пантарата "кълнене като дъртофелница."

Цитирай Първоначално написано от Naive Виж мнението
    Моля ти се, той постоянно обяснява колко му е "прекрасен" живота.
    Че ти защо така ми вярваш,че е "прекрасен".
    Може пък да се окаже,че просто съм голямо мрънкало и да се окаже наистина прекрасен за теб например.

Мега фен Аватара на Dagichka
    дори това да се случи няма да почувстваш "реванша", защото всеки си има различни възприятия и наистина за някои твоите проблеми може да им се струват смешни дори когато са на твое място.

първи два дни на работаа, като пребито куче съм, заспах на лекции днес :дд но поне според всички 12-часовите смени са си тежки, така че пак се справям добре според колежките, уча се, всичко ми е ново и непознато, но и толкова прекрасноо :3

Мега фен Аватара на therichbitch
    Град
    Sofia
    Бия си главата, че може да съм толкова тъпа, че да получавам задух за глу-пос-ти, особено на фона на всичко друго. Чувствам се толкова притисната и обезверена, че от 3 дни не мога да намеря къде да се дяна и радикалното решение да си бия камшика и повече да не се вясам на никого, ми изглежда все по- примамливо и съм си събрала всички документи. Хората постоянно го правят, а аз си се успокоявам, че имам няква основа зад гърба си.

Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Господи, все едно слушам бабичките на село. Как може да ти е готино да кълнеш като дъртофелница?
    А какво става от НГ до юли?

По темата: Чакам го, знам, че е слязъл за пауза по пътя, исках да го избъзикам дали се е качил обратно, не ми отговаря и не си вдига телефона. Чудя се да се притеснявам ли или да ми е забавно :Д
    И аз това се чудя. Разбирам да е дете...

Мега фен Аватара на babity
    Днеска се предизвиках с хубава разходка и ми е яко. Четох ви на предната страница за раздели и стени и се замислих.... Наскоро имах някаква псевдовръзка, но така и не се доверих напълно, винаги си имах едно нс ум. Права се оказах, разбира се, но ми е интересно т'ва от калпавия материал ли е или просто годините сама са ме бъгнали нещо.....

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    Ми, втриса ма, цив/фкавя се, вероятно и утре ще си остана в леглото. Встрани от това, се чувствам потисната от... знам ли. Привидно всичко ток и жица, нооо... заеби.

Супер фен Аватара на skate

Супер фен
    https://www.facebook.com/isaac.bachm...7813400032413/

викам с доза безвредни чалми да си кажем лека нощ

//бтв що езиците на тия хора звучат толкова гнусно ? сериозно питам. Да не би чисто физиологически да са по-различни от останалите хора, та ползват звуци, наподобяващи храчене ?

Чудя се дримуокърката дали е присъствала :Д

Мега фен Аватара на LoadRunner
    Цитирай Първоначално написано от aurissaaaaa Виж мнението

//бтв що езиците на тия хора звучат толкова гнусно ? сериозно питам. Да не би чисто физиологически да са по-различни от останалите хора, та ползват звуци, наподобяващи храчене ?
    и аз съм си задавал тоя въпрос
    нито един европейски или американски език не звучи толкова гнусно като на чалмарите и ислямистите

Мега фен Аватара на dreamwalker
    Град
    Dreamland
    Цитирай Първоначално написано от aurissaaaaa Виж мнението
    Чудя се дримуокърката дали е присъствала :Д
    Не съм била там все още, но в бъдеще...

P.S. Езикът звучи прекрасно.
    I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си