.
Отговор в тема
Страница 15 от 16 ПървиПърви ... 5111213141516 ПоследнаПърви
Резултати от 351 до 375 от общо 392
    Цитирай Първоначално написано от dreamwalker Виж мнението
    Бавно, но славно се издигаш в очите ми.
    А ти ми падаш

Мега фен
    Стига сте си играли на асансьор

ако нямам кинти, пък другите неща ги имам и не ми се получава, какво да правя, бе, дейба

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Почваш да се оплакваш, че всички са златотърсачки. Търсиш вината винаги в другите и никога в себе си. Твай.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Мега фен Аватара на Грозния
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от more_1913 Виж мнението
    ако нямам кинти, пък другите неща ги имам и не ми се получава, какво да правя, бе, дейба
    Какво правиш - същото като мен .
    Извън майтапа - ако поне имаш тяло и изглеждаш добре има шанс да ти върже някоя, ако и това нямаш - прецакан си отвсякъде !

Мега фен Аватара на LoadRunner
    ти се надценяваш, ако търсиш супер мацка с як задник бъди готов да предложиш същото
    а щом само се оплакваш точно това и търсиш
    знаеш ли колко грозни момичета си чакат своя беден грозник?

Мега фен Аватара на dreamwalker
    Град
    Dreamland
    Цитирай Първоначално написано от Грозния Виж мнението
    има шанс да ти върже някоя
    Ахахахахахаха.
    I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.

Повече от фен Аватара на nevermorevon
    Аз имам 1 въпрос. Доскоро се занимавах с 1 момиче, както и да е нещата не станаха, предполагам, защото просто се държах прекалено мило с нея, а нали момичетата на тея години харесвали лошите момчета. Та въпроса е там, че аз попринцип приспадам към уж тея "лошите момчета", но просто при нея си показах, че не съм направен от желязо и много се размекнах. Как мислите занапред заслужава ли си да ги лигавя толкова много и накрая пак да съм аз прецакания, или да започна да се държа с тях по начин който ми се отдава изключително добре, а именно като гадняр ( не подкрепям това държание, но просто покажа ли на 1 момиче нежната си страна и ми се качва на главата).

Град
    Dreamland
    Цитирай Първоначално написано от nevermorevon Виж мнението
    Аз имам 1 въпрос. Доскоро се занимавах с 1 момиче, както и да е нещата не станаха, предполагам, защото просто се държах прекалено мило с нея, а нали момичетата на тея години харесвали лошите момчета. Та въпроса е там, че аз попринцип приспадам към уж тея "лошите момчета", но просто при нея си показах, че не съм направен от желязо и много се размекнах. Как мислите занапред заслужава ли си да ги лигавя толкова много и накрая пак да съм аз прецакания, или да започна да се държа с тях по начин който ми се отдава изключително добре, а именно като гадняр ( не подкрепям това държание, но просто покажа ли на 1 момиче нежната си страна и ми се качва на главата).
    Аз не познавам нито едно момиче, което да се занимава с "лошо момче".
    I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.

Аз също не познавам, но пък затова го виждам и има нещо вярно, но не със всички е така.

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от LoadRunner Виж мнението
    ти се надценяваш, ако търсиш супер мацка с як задник бъди готов да предложиш същото
    Не търся това, и знам че не мога да предложа много. Искам поне някаква нормална, средно-статистическа, дори може да е леееко дебела... ама дори такива са ме отрязвали и не проявяват интерес към мен .
    знаеш ли колко грозни момичета си чакат своя беден грозник?
    Колко?! Николко! Или много малко, много грозни и много закъсали, нехигиенични и неподдържани! С такива и аз не бих спал, по-добре да умра девствен !

Дори момичетата които не са нищо особено, могат да си намерят някой си - лесно и бързо! Въпреки това, дори да са много отчаяни, те търсят някой, който е поне малко хубав и поне с някакви там пари ! Жените могат да издържат без секс много повече от който и да е мъж !
    Цитирай Първоначално написано от nevermorevon Виж мнението
    Как мислите занапред заслужава ли си да ги лигавя толкова много и накрая пак да съм аз прецакания, или да започна да се държа с тях по начин който ми се отдава изключително добре, а именно като гадняр ( не подкрепям това държание, но просто покажа ли на 1 момиче нежната си страна и ми се качва на главата).
    Ако се държиш мило твърде много и твърде дълго с жените - накрая губят интерес към теб, преди още да сте правили секс !

Повече от фен Аватара на nevermorevon
    Не знам, няма такава прецакана история.. реших да покажа на 1 единствено момиче, че мога да се държа добре с момичетата и тя ми взе акъла. Ще и дебна приятелките нарочно, за да и го върна

Искам поне някаква нормална, средно-статистическа, дори може да е леееко дебела...
    хахах ама чааакай малко бе, ти си бил човек с претенции, е значи влизаш в квалификацията която ти направих
    кво се самосъжаляваш, трябва още да сваляш летвата дори двойно, и жените над 30 ще са и по-склонни

Жените могат да издържат без секс много повече от който и да е мъж
    тука си в голяма грешка, жените без това не могат

Град
    София
    хахах ама чааакай малко бе, ти си бил човек с претенции, е значи влизаш в квалификацията която ти направих
    кво се самосъжаляваш, трябва още да сваляш летвата дори двойно, и жените над 30 ще са и по-склонни
    Не съм с претенции, всъщност искам доста малко. Жените над 30 обикновено вече са омъжени и имат и деца и макар и най-ебливи в тая възраст, не търсят девственици като мен, без опит - точно обратното, търсят ебачи с много опит, така че да ги оправят както трябва !
    тука си в голяма грешка, жените без това не могат
    А ти да не би да можеш ?! Без секс и без чикии? Колко време? 3 дена ?!
    Жените могат да издържат много повече, дори без да се пипат!

Град
    Dreamland
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Начи, в тоя форум има мн интересна тенденция хората да се обосновават повтаряйки тезата си 10 пъти. Водите се от идеята, че "една лъжа, като я повториш 100 пъти, става истина" ли? "Това е така, защото е така"?

А по самото изказване - ми, глупости са. Мъжете бая по-дълго могат да карат само на самозадоволяване, жените почваме да губим концентрация и да точим лиги доста по-бързо.
    Моля, говори от свое име, дете мило.

Цитирай Първоначално написано от dreamwalker Виж мнението
    Моля, говори от свое име, дете мило.
    аз мисля че тя е права, за пантата говоря
    и аз го знам това, всичко е до слабата "ви" психика, обобщавам ви като пол с това "ви"
    това че ти можеш или че баба меца можела не е меродавно поради мижавия процент спрямо общия
    Последно редактирано от LoadRunner : 10-21-2015 на 17:55

Град
    Dreamland
    аз мисля че тя е права, за пантата говоря
    и аз го знам това, всичко е до слабата "ви" психика, обобщавам ви като пол с това "ви"
    това че ти можеш или че баб меца можела не е меродавно поради мижавия процент спрямо общия

Жените са по уравновесени от към секс.

Цитирай Първоначално написано от golemiq_korab_minava Виж мнението
    Жените са по уравновесени от към секс.
    и тук аз имам други впечатления

Мега фен Аватара на draid
    Още ли виреят митовете, че жените могат да седят без секс 100г. и да не им направи впечатление, докато мъжете едвам издържат и седмица ? Има една приказка за това, ама няма да я споменавам.

Иначе познати много, приятели малко.

Супер фен Аватара на corbV2
    и да точим лиги доста по-бързо.
    Мммм, това ми харесва как звучи .
    И знам, че го тълкувам грешно и ме е срам за което ;д.

Град
    София
    Мъжете бая по-дълго могат да карат само на самозадоволяване...
    Ти как мислиш че съм оцелял досега ?! Май нас мъжете само тия чикии ни спасяват . Въпреки това, чикиите са тъпи и банални, писнало ми е вече, искам нещо повече и по-истинско, сещаш ли се ?
    жените почваме да губим концентрация и да точим лиги доста по-бързо.
    По същата логика, вие също можете да си търкате клиторчетата и знам че го правите като ви се прииска секс, и да изкарате без секс и по-дълго от мъжете! Но не го правите, не защото не можете, а защото много по-бързо и лесно можете да намерите някой за истински секс , не е ли така?!
    и тук аз имам други впечатления
    Rabalka и няколко други частни случая ли?! Нали се сещаш че това...
    ...не е меродавно поради мижавия процент спрямо общия

Цитирай Първоначално написано от draid Виж мнението
    Още ли виреят митовете, че жените могат да седят без секс 100г. и да не им направи впечатление, докато мъжете едвам издържат и седмица ? Има една приказка за това, ама няма да я споменавам.
    Защо не ни я разкажеш и не разбиеш "митовете"?! Направо не мога да повярвам, че това го пише мъж ! Разкажи ни, ама май ще излезе приказка като за лека нощ, но нищо и без това имам нужда !

Rabalka и няколко други частни случая ли?! Нали се сещаш че това...
    ти глупав ли си? не съм ти чел нещата и ако не излизаш от вас ок, но не всички са тъй, някои говорят от личен опит

Мега фен Аватара на LoveInfect
    Много ви се иска на мъжете, да ни поставяте на същото , за да се чувствате по-малко виновни.

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си