- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво се иска от едно момче в днешно време
Стига сте си играли на асансьор
ако нямам кинти, пък другите неща ги имам и не ми се получава, какво да правя, бе, дейба![]()
Почваш да се оплакваш, че всички са златотърсачки. Търсиш вината винаги в другите и никога в себе си. Твай.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
ти се надценяваш, ако търсиш супер мацка с як задник бъди готов да предложиш същото
а щом само се оплакваш точно това и търсиш
знаеш ли колко грозни момичета си чакат своя беден грозник?
Аз имам 1 въпрос. Доскоро се занимавах с 1 момиче, както и да е нещата не станаха, предполагам, защото просто се държах прекалено мило с нея, а нали момичетата на тея години харесвали лошите момчета. Та въпроса е там, че аз попринцип приспадам към уж тея "лошите момчета", но просто при нея си показах, че не съм направен от желязо и много се размекнах. Как мислите занапред заслужава ли си да ги лигавя толкова много и накрая пак да съм аз прецакания, или да започна да се държа с тях по начин който ми се отдава изключително добре, а именно като гадняр ( не подкрепям това държание, но просто покажа ли на 1 момиче нежната си страна и ми се качва на главата).
Аз също не познавам, но пък затова го виждам и има нещо вярно, но не със всички е така.
Не търся това, и знам че не мога да предложа много. Искам поне някаква нормална, средно-статистическа, дори може да е леееко дебела... ама дори такива са ме отрязвали и не проявяват интерес към мен.
Колко?! Николко! Или много малко, много грозни и много закъсали, нехигиенични и неподдържани! С такива и аз не бих спал, по-добре да умра девствен!
Дори момичетата които не са нищо особено, могат да си намерят някой си - лесно и бързо! Въпреки това, дори да са много отчаяни, те търсят някой, който е поне малко хубав и поне с някакви там пари! Жените могат да издържат без секс много повече от който и да е мъж
!
Ако се държиш мило твърде много и твърде дълго с жените - накрая губят интерес към теб, преди още да сте правили секс!
Не знам, няма такава прецакана история.. реших да покажа на 1 единствено момиче, че мога да се държа добре с момичетата и тя ми взе акъла. Ще и дебна приятелките нарочно, за да и го върна![]()
Не съм с претенции, всъщност искам доста малко. Жените над 30 обикновено вече са омъжени и имат и деца и макар и най-ебливи в тая възраст, не търсят девственици като мен, без опит - точно обратното, търсят ебачи с много опит, така че да ги оправят както трябва!
А ти да не би да можеш?! Без секс и без чикии? Колко време? 3 дена
?!
Жените могат да издържат много повече, дори без да се пипат!
Последно редактирано от LoadRunner : 10-21-2015 на 17:55
Жените са по уравновесени от към секс.
Още ли виреят митовете, че жените могат да седят без секс 100г. и да не им направи впечатление, докато мъжете едвам издържат и седмица ? Има една приказка за това, ама няма да я споменавам.
Иначе познати много, приятели малко.
Ти как мислиш че съм оцелял досега?! Май нас мъжете само тия чикии ни спасяват
. Въпреки това, чикиите са тъпи и банални, писнало ми е вече, искам нещо повече и по-истинско, сещаш ли се
?
По същата логика, вие също можете да си търкате клиторчетата и знам че го правитекато ви се прииска секс, и да изкарате без секс и по-дълго от мъжете! Но не го правите, не защото не можете, а защото много по-бързо и лесно можете да намерите някой за истински секс
, не е ли така?!
Rabalka и няколко други частни случая ли?! Нали се сещаш че това...
Защо не ни я разкажеш и не разбиеш "митовете"?! Направо не мога да повярвам, че това го пише мъж! Разкажи ни, ама май ще излезе приказка като за лека нощ, но нищо и без това имам нужда
![]()
!
Много ви се иска на мъжете, да ни поставяте на същото , за да се чувствате по-малко виновни.