Последно редактирано от Liora : 10-31-2015 на 20:05
^ Интересно как те няма сигурно месец и точно ден след като говорихме за теб се появи.
Реших да вляза в сайта.
Нямам много време, пък и си преинсталирах лаптопа.
Прегледах няколко страници назад. Chill.
Защото в днешния пазарен свят не съм видял или чул евреин да умре от глад. Демек пласирате се.
Ти сама ми каза, че готвиш, доколкото си спомням.
А според мен си готина и умна жена.
в тоя цитат казах, че може да сте гаджета, а не че ти си той
Последно редактирано от defender : 10-31-2015 на 21:08
Щом искам да се занимавам с езици колко богата да бъда. ;д
Благодаря за комплимента.
Знам какво каза. Няма как да сме гаджета. Inewton ме издразни, защото говори глупости.
Средностатистически означава средно положение между тъпи и умни.
Ако имаме средностатистически американец и средностатистически японец, то тогава кой е умен и кой е тъп?
Нали и двамата се водят средностатистически!
Ти като казваш, че умните жени са единици, под норма за умност имаш предвид Айнщайн ли, демек с какво ги сравняваш?
Сравнявам ги с мен.
Ами то зависи ти в какво точно си специализирал твоята умност, може да е в ловенето на риба.
Ако е така, тогава излиза, че ти всъщност си казал, че умните жени в ловенето на риба са еденици.
В какво си специализирал?
Във физика, математика и латински. С две думи- критерият за умност през Средновековието и Ренесанса.
Значи докато сме си говорили с Лиора, от това, което тя каза (около 2-3 поста), ти разбра, че тя не е умна по математика и латински ли?
Айш стига уе!
Цитирай този коментар на лиора, с помощта на който си стигнал до това прозрение.
На нея за друго и казах, не за това, аз не очаквам всекинда знае латински...
О, преумни inewton, как разбра, че аз и Meth сме един и същи човек. Докажи го, о, премъдри и преумни.
Наистина отговаряш на критерия за средновековна умност, сексистче. Гордей се.