Първоначално написано от Liora Inewton ме издразни, защото говори глупости. Още една заблудена овца… Все повече се убеждавам, че умните жени/момичета са единици.
Първоначално написано от inewton Все повече се убеждавам, че умните жени/момичета са единици. Защо така мислиш? Просто ще ми е интересно да чуя, не за друго. Щом казваш, че умните са единици, то тогава средно статистическите момичета какви са според тебе?
Първоначално написано от defender Защо така мислиш? Просто ще ми е интересно да чуя, не за друго. Щом казваш, че умните са единици, то тогава средно статистическите момичета какви са според тебе? Защото е така. Но това не се отнася само за жените, същото е и при мъжете и това не е ново явление. Съществува още от раждането на човечеството. А "средностатистическите" не са умни, те затова са средностатистически.
Първоначално написано от inewton А "средностатистическите" не са умни, те затова са средностатистически. Ами може да са средностатистически умни. Има разлика между средностатистически умни и неумни. Ти какво точно казваш от двете?
А ето какво казах малко след това: Първоначално написано от inewton Но това не се отнася само за жените, същото е и при мъжете…
Първоначално написано от inewton Още една заблудена овца… Все повече се убеждавам, че умните жени/момичета са единици. оттук
Правила