Как се размекват, искаш да кажеш, че жените са някакви меки ли, какво имаш предвид?
Какви са критериите за истински мъж, и критериите за мека жена?
И кое точно ще му размекна на мъжа........................ аййй, онова ли ще му се размекне, аи сштига уе, ти ме разби. Това ли е критерия за съдния ден.
Последно редактирано от defender : 11-01-2015 на 20:00
"Ще изпотроши кръстовете, ще избие свинете и ще унищожи Даджал"
тц-тц, ще избие свинете, горкото хайванче
"изпотроши кръстовете" - после ми кажете, че исляма мисли доброто на християните
Последно редактирано от defender : 11-01-2015 на 20:33
там няма да е готино, но ще има наказание за грешните
истинският Бог никога не е карал никого насила да стане/бъде вярващ, а праведните вярващи стават такива водени от чиста любов към ближния, когато разбират, че хора се нуждаят от спасение, те започват да търсят/призовават Онзи, Който наистина е истинският Господ Бог, бидейки наясно, че Той е единственият, Който може да спаси човеците най-съвършено...
^^ DoctorSatan666: "В крайна сметка излиза че Бог не е нищо повече от една садо-мазохистична перверзия"
доктора просто не може да надхвърли себе си, не можем да му се сърдим.
Такива неща са му в главата и туй то.
Последно редактирано от defender : 11-01-2015 на 21:37
Мислиш ли че щеше да има интернет ако действаше все още светата инквизиция. А да не мислиш че би ти се разминало, с твоите ренесансови, псевдо-религиозни/псевдо-научни простотии? Ахахаха. Толкова е лесно да се вживяваш в имагинерни светове от миналото, където да проектираш идеалите си за това какво било правилно, възвишено и други такива субективни категории. Само че това е просто една игра на образи и отражения в ума ти, а езика и речта служат като едни празни форми, които запълваш с твои си филми на отношения, роли, причини-следствия и т.н. Дефакто не можеш да се поставиш в историческия контекст, за да анализираш, като страничен наблюдател, процесите в миналото и отражението им в настоящето, и евентуално да разбереш колко много идиотизъм имаше в коментара ти.
Tl;dr самоубий се.
Последно редактирано от DoctorSatan666 : 11-01-2015 на 22:18
защо свързваш Бог и подобни неща все с негативното, сърдит си на доброто ли, чувстваш, че те е ощетило, че ти е длъжник, че те е изиграло и така в доброто си припознал злото, обърнал си полюсите.
доброто вече винаги иска да те излъже, да те ощети, а злото се е превърнало в реалността ти, виждаш в него откровеност, от която си разочарован от доброто.
Последно редактирано от defender : 11-01-2015 на 22:25
Защо настояваш да не ме разбираш.
Пример за размекването на мъжете е епилацията. Става ми някак си странно когато видя 50 годишен мъж с обръснати крака - женски крака...чак и блестят. Щом вече ония на 50 са почнали...какво остава за тийнейджърите...всe повече приличат на жени.
Има хора, които въобще не мислят за смъртта и какво ще стане след това, не се замислят дали има Бог или не...
Според мен, тия хора, не че не могат да мислят, а се боят да мислят...Свикнали са да правят каквото си искат (да извършват грехове без да осъзнават и т.н.) и те просто се боят да прогледнат. Защото ако прогледнат те вече няма да вършат каквото си искат, няма да извършват грехове...Но за жалост, те са свикнали на греховното, на забраненото, на мръсното, свикнали са на ''свободата''...
Такива хора са атеистите.
Няма „нова религия“, а има един болен човек с халюцинации и шизофрени симтоми, който използвал християнство като го изменил в някаква своя религия, на това нормалните хора му викат секта.
Дори когато Мохамед получавал откровения, изпадал често в припадъци и загуба на съзнание, нещо като обладаност (сега на тези състояния психолозите му викат болест) – дори в началото като изпада в това състояние, после искал да се самоубие за да може това повече да не му се случва, толкова гадно се чувствал от това. Но на аллях му дремело, той имал други планове за него като му отнемал съзнанието при откровенията си (т.е. мохамед не е можел да се контролира при тези откровения) - абсолютен фашист диктатор, а това, което правил с мохамед сега му се вика тормоз.
Даже почвам да го съжалявам мохамед на какво психическо насилие е бил подложен.
"Както е казал един мюсюлмански теолог: Пророкът е бил съвсем пасивен – всъщност не е бил в съзнание: Книгата в никакъв случай не е негова, нито мислите в нея, пророкът само е бил записващ химикал”.
Последно редактирано от defender : 11-02-2015 на 11:11
Кажи ми някой християнски народ, който след като се появил Мохамед, този народ да е признал неговото ново откровение за по-добро и да е пиел исляма, приели си го само арабите, защото тогава са били още езичници, демек не са познавали християнството. Но все пак религията на Мохамед е превъзхождала философски тогавашните езическите култове на арабите. Но там където дадена общност е била християнска, Мохамед е нямал успех, защо ли е имал успех само при диваците-езичници и не толкова развитите общества, по онова време?
Последно редактирано от defender : 11-02-2015 на 11:21
Метх обясни като интелигентен мислещ човек (т.е. това което аллях отнел на мохамед при откровенията си), ако някой ти отнеме съзнанието и после те ползва като нежива материя за свои цели (например като парцал или като химикалка), наистина ли после ще ги признаеш този някой за бог, бе човек. По какво начина по който той действа с тебе се различава от изнасилване например.
Последно редактирано от defender : 11-02-2015 на 11:36
Мохамед бил откъснат от съня си в своята пещера на планината и се почувствал завладян от поразяващо божествено присъствие. По-късно той обяснил това неописуемо преживяване като казал, че един ангел го обгърнал в ужасяваща прегръдка и той се почувствал така, сякаш въздухът му е бил изтръгнат от тялото. Ангелът му дал кратка команда: „Икра!” (Цитирай!). Мохамед възразил, че не може да цитира; той не бил кахин (един от екстатичните пророци в Арабия). Но, казал той, ангелът просто отново го прегърнал, докато точно както си помислил, стигнал предела на силите си, и открил, че от устата му се изливат божествено вдъхновените думи на новото Писание. [2]
ето още малко задушаващо тръшване за мохамед от "антела".
"Ангела" як лобут му е хвърли, че Мохамед чак почнал да "богослови" братче, такава уплаха изпитал. Бедния човечец, какъв ли "ангелски" рекет е преживял от "новата религия".
Последно редактирано от defender : 11-02-2015 на 11:50
"Ще отида на върха на планината и ще се хвърля оттам, за да се убия и да намеря покой”. И аз тръгнах да направя така и когато вече бях стигнал до половината на пътя към планината, чух глас от небето, който ми каза: „О, Мохамед! Ти си Пратеник на Бог, а аз съм Джибрил (Гавраил)”.
Вижда се, че след задушаващото тръшване (рекет-пердаха) човека направо тръгнал да се самоубива, че да намери покой.
Последно редактирано от defender : 11-02-2015 на 11:56
Метх, обясни сега, ако реша да стана мюсюлманин (да не бъде, да пази Господ), каква е гаранцията, че аллях няма да ми причини това което е изпитал бедния Мохамед, няма гаранция, аз не искам да изпитвам такъв ужас, който изживял Мохамед, а вижда се любящия аллях е способен да го направи.
Някакъв "ангел" да ме стиска зловещо почти до смърт, докато пропея.
Последно редактирано от defender : 11-02-2015 на 12:16
Нали осъзнаваш че мюсюлманските общности през този период (8-9 в.) са били много по-развити в културно отношение от християнския свят през това време? Имам предвид като държавност, социално устройство, литература, наука, архитектура, и т.н.
Също така, нали осъзнаваш че християнството е наложено с насилие в Европа, и нито един европейски монарх не е приел християнството защото му се е струвало по-добро от езическите вярвания. Приемането на християнската религия като официална за Римската империя е било чисто политически ход, за да се обединят множеството различни културни и религиозни различия, на покорените от Рим територии. Дори ако погледнеш един Борис I, и той не е покръстил българите заради друго освен политика. Ами варварските северни народи, които също са били немалко развити в културно и технологично отношение, те защо не са приели християнството доброволно, ами в продължение на векове се борят с Рим докато накрая Рим пада?
Последно редактирано от DoctorSatan666 : 11-02-2015 на 12:34