.
Затворена тема
Страница 48 от 145 ПървиПърви ... 384445464748495051525898 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 176 до 1 200 от общо 3621

ауриса ся рисува карикатури

Супер фен
    що да рисувам като мога да те снимам

Мега фен Аватара на NomNomNom
    http://www.theguardian.com/world/liv...ern-paris-live

Едит: ауриса вече е постнал
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Супер фен Аватара на Deadlock
    чета и аз за Париж....
    И НЯМАМ ДУМИ, БЯСНА СЪМ

И аз съм бясна.
    Заслужава ли си стотици хора да измират, защото едно племе не може и не иска да разбере западната цивилизация?
    Когато нещо не ти харесва, не се буташ там...

Ако ще да ме обявят за расистка, ама тези хора нямат място в западните държави.
    Те са доста изостанали, войнствени, пълна измет.

Просто нямам думи. 21 век сме и уж всички сме много толерантни, а още има подобни атентати, кланета и други.
    Явно толерантността е много еднопосочна.
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Цитирай Първоначално написано от jghgh Виж мнението
    И аз съм бясна.
    Заслужава ли си стотици хора да измират, защото едно племе не може и не иска да разбере западната цивилизация?
    Когато нещо не ти харесва, не се буташ там...

Ако ще да ме обявят за расистка, ама тези хора нямат място в западните държави.
    Те са доста изостанали, войнствени, пълна измет.

Просто нямам думи. 21 век сме и уж всички сме много толерантни, а още има подобни атентати, кланета и други.
    Явно толерантността е много еднопосочна.
    И ти неразбрала. Това е джихадитски атентат от ИД. 21 век било, ама като почнете така направо...
    Пс : 153 най- малко станали.

ИД не са влезли току-така във Франция.
    За съжаление ще стане, покрай сухото да изгори и мокрото.

ИД не са влезли току-така във Франция.
    За съжаление ще стане, покрай сухото да изгори и мокрото.
    Влезли са като нелегални имигранти, заедно с другите. Иначе напиши в уитюб battle in syria.. War.. Да видите трета световна война. А преди 4 години беше развита държава.

Мега фен Аватара на dreamwalker
    Град
    Dreamland
    I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.

Супер фен
    тъпометър:

бтв тоя парцал гардиън дори до гъза не бих си го доближил.

http://btvnovinite.bg/article/svetut...-5-godini.html

https://www.youtube.com/watch?v=rsHsgAQcGac

за две години дами и господа - може държава да изчезне и цял народ да бъдат под Земята.

Никой не е защитен.

Най-големите глупости, които чувам от хора са тези, че при цивилозованите държави в 21 век не можело да се случи.

Германците май са забравили дядовците им какви са ги вършили.

Югославия и Грузия да не би да бяха по-тъпи от нас?

Либия и Сирия да не са по-тъпи от нас?

Бях чел една книга, от професор във Франция, във време, когато сме били под Турското робство.... Описваше, че е било невъзможно някога Франция и Германия да се сбият по между си, защото дълго години се градяло обща дружба и демокрация... Е, 100 години по-късно е Първата световна.

Римската империя. В Рим до последно, при разпадането на империята е имало ред и ДЕМОКРАЦИЯ. Управляващите до послено си мислили, че светът е техен. 20 години по-късно Римска империя нямало..
    Последно редактирано от golemiq_korab_minava : 11-14-2015 на 10:24

Мега фен
    Сееш ветрове - жънеш бури
    както са казали старите хора.
    Тия френски политици са толкова нагли шибаняци, че покрай политиката им ще страдат нормалните граждани.

Цитирай Първоначално написано от aurissaaaaa Виж мнението
    бтв тоя парцал гардиън дори до гъза не бих си го доближил.
    Защото BBC и ройтерс са нещо различно и нямат абсолютно същите шефове.
    Последно редактирано от ДОТА : 11-14-2015 на 10:25

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от golemiq_korab_minava Виж мнението
    Римската империя. В Рим до последно, при разпадането на империята е имало ред и ДЕМОКРАЦИЯ. Управляващите до послено си мислили, че светът е техен. 20 години по-късно Римска империя нямало..
    Това при останалите глупости които написа ли го прочете ?
    https://en.wikipedia.org/wiki/De_Officiis

Някой ден може и да се подлъжеш да прочетеш някоя книга. Дотогава - чукча писател.

Демокрация в Римската империя няма. Демокрацията е в Римската република, която си отива със смъртта на Цезар още преди новата ера.

Чукча.

Аурисе, чети малко през редовете и си напъвай логическите мисли.

Кораб, интересно, даваш примери от близкото минало, ама сега някой германец да е тръгнал да подновява Холокоста?
    Без такива примери, моля.
    Говорим си за СЕГА.

СЕГА няма кръстоносни походи, сега има някакъв много див либерализъм без всякаква логика, просто ТРЯБВА да си толерантен и приемащ
    А отсреща йок, не е реципрочно.

Моля, не ми давай примери и за кръстоносците едно време, СЕГА това нещо го няма никъде, само при тези варварски племена.

Ако искаш ме наричай расистка.
    И ми писна когато постоянно се изтъкват някакви минали аргументи. Германците специално трябва да се от търсят от чувството на вина. Иначе всеки втори претенциозен, необразован, и нежелаещ да се интегрира емигрант, ще им се качи на главата. Което вече се и случва.

Спирам, че се паля, ядосвам се.
    Светът е едно много, много несправедливо място.

Град
    Dreamland
    СЕГА това нещо го няма никъде, само при тези варварски племена.

https://news.vice.com/article/leaked...children-in-th

http://www.wsj.com/articles/u-n-stal...tor-1431024227

http://www.theguardian.com/world/201...rican-republic

Ядосвай се и на това.

Защо се ядосваш избирателно?
    I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.

Град
    Dreamland
    Кораб, интересно, даваш примери от близкото минало, ама сега някой германец да е тръгнал да подновява Холокоста?
    https://en.wikipedia.org/wiki/Nation...st_Underground

Без такива примери, моля.
    Говорим си за СЕГА.

СЕГА няма кръстоносни походи, сега има някакъв много див либерализъм без всякаква логика, просто ТРЯБВА да си толерантен и приемащ
    А отсреща йок, не е реципрочно.

Моля, не ми давай примери и за кръстоносците едно време, СЕГА това нещо го няма никъде, само при тези варварски племена.

Ако искаш ме наричай расистка.
    И ми писна когато постоянно се изтъкват някакви минали аргументи. Германците специално трябва да се от търсят от чувството на вина. Иначе всеки втори претенциозен, необразован, и нежелаещ да се интегрира емигрант, ще им се качи на главата. Което вече се и случва.

Спирам, че се паля, ядосвам се.
    Светът е едно много, много несправедливо място.
    Много по-сложно е от колкото изглежда. И какво е това СЕГА? Да не сме еволюирали за две поколения? Защо тогава въобще се учи история се питам аз, щом продължаваме да повтаряме грешките си?

Аз съм сигурен, че стане ли напечено положението в Германия, отново може да появи някой крайно-радикален елемент в правителството, който също толкова успешно да промие мозъците на народ, та германците отново да се върнат в миналато си мислене. Докато има обаче стабилност, това не се случва. Бедните и слаби държави като нас обаче са по-уязвими, по-лесно се разпалват конфликти (етнически, социални, общестествени и всякакви др. ) от външни сили (САЩ, Русия, Израел и дори от съседни приятелски страни - Турция ).

В Сирия положението започна с това, че Запада искаше да свали режимът на Асад (както в Либия с Кадафи и Ирак с Хюсеин), с цел разбиване конкуренция (това което сториха и със страните от СССР, взимане на пазарите.

Най-лесния начин беше с провокирането на демокрацията и създаването на вътрешно държавни граждански войни, които по-късно се превърнаха (отново умишлено, изкуствено) в елемент на джихадизъм и екстремизъм. Те не се провалиха с демократичното налагане, те го направиха нарочно (най-вече САЩ, който е далеч оотвъд океана)...

Каква толерантност бе...

Супер фен
    Ква ти е тезата изобщо, климатик ?

Аз искам затваряне на границите, заключване по затворите на радикалните имами и забрана за финансиране на религиозни институции от чужди държави.

К'ъв проблем виждаш с това и за чий пищиш в момента ? За кво се бориш изобщо ?

В същото време чета разни 'интелигенти' от ООН да обясняват, че расовата хомогенност на европейските държави трябвало да бъде подкопана.
    http://www.breitbart.com/london/2015...l-homogeneity/
    Бих го взел с насмешка ако това вече не се случваше в България. К'ъв си ти, че да определяш кой с кого ще прави деца ми е просто непонятно.

Пак си в грешния лагер, пич.

Ядосвай се и на това.
    Защо се ядосваш избирателно?
    А защо да се ядосва на едното, а на другото - не ? К'ъв е проблемът да те дразнят тъпаците и от двата лагера ?

Разликата е, че едните можеш да не си ги 'внасяш' в държавата, а другите вече са тук. Трудно ли е да се сгрее ?
    Последно редактирано от aurissaaaaa : 11-14-2015 на 13:58

Из обясненията на французи:

,,друг от пътниците - Виктор Иванов, който живее на 150 км от Париж смята, че случилото се ще се отрази на отношението на французите към чужденците, които живеят и работят там. "Французите реагират доста агресивно на случилото се. Трудно ми е да го обясня. Реакциите са остри, доста са засегнати. Нямах много време да говоря с мои приятели. Атентатите със сигурност ще се отразят на отношението на французите към чужденците и то сериозно", каза Иванов.

Именно? Какъв извод си правите? Ох, колко лесно се провокират страстите на обществото. Колко лесно могат да се втълпяват вини или агресия не от друг, ами от собствените власти на държавата, които държат и медиите.

Защото дори интелигентни хора, започват да мислят емоционално , тоест да не мислят.

А камо ли едно дете, отрасло с убити родители при бомбандировки.

Град
    Dreamland
    Цитирай Първоначално написано от golemiq_korab_minava Виж мнението
    интелигентни хора
    Къде ги видя?

Супер фен
    бонбандирофки имаж предвит сигорно, интелегент такъв

Цитирай Първоначално написано от aurissaaaaa Виж мнението
    Ква ти е тезата изобщо, климатик ?

Аз искам затваряне на границите, заключване по затворите на радикалните имами и забрана за финансиране на религиозни институции от чужди държави.

К'ъв проблем виждаш с това и за чий пищиш в момента ? За кво се бориш изобщо ?

В същото време чета разни 'интелигенти' от ООН да обясняват, че расовата хомогенност на европейските държави трябвало да бъде подкопана.
    http://www.breitbart.com/london/2015...l-homogeneity/
    Бих го взел с насмешка ако това вече не се случваше в България. К'ъв си ти, че да определяш кой с кого ще прави деца ми е просто непонятно.

Пак си в грешния лагер, пич.

А защо да се ядосва на едното, а на другото - не ? К'ъв е проблемът да те дразнят тъпаците и от двата лагера ?

Разликата е, че едните можеш да не си ги 'внасяш' в държавата, а другите вече са тук. Трудно ли е да се сгрее ?
    Въобще не съм изявявал отношение по темата с границите първо.
    Не е въпроса какво мисля аз, защото аз съм никой. За сега така разсъждавам, като гледам събията от страни.

И това, което казваш, че трябва да се случи строг контрол по границите и въобще навсякъде - трябва и ще се случи.

Малко вероятно е обаче, да се спре имигранския наплив. Това означава край на свободите и на стария континтент, защото ще се наруши самата идиология, самата структура на която съществува и е изградена Западната цивилизация.

Иначе, да - Шенген за мен вече го няма. Очкаваше се от година, 2.

А атентатите също бяха ясни, че ще се случат, защото Франция води такава политика . http://news.ibox.bg/news/id_351542580

Цитирай Първоначално написано от dreamwalker Виж мнението
    Къде ги видя?
    това, че не се интересуват достатъчно от геополитика не означава, че са глупави хора.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си