- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Бушуващи хормони и желания за първи секс :)
ave kako assushyo ne sum se ibal, na shetiresset i shetiri s1m moshe da ta iseba v nqkoi poblichen kenef![]()
Моят първи път вече мина,така че и да давате съвети и да не давате ''пито,платено''
Не беше нещо хубаво,но пък беше с човека,който обичам![]()
Първият секс е като да пушиш зад даскало, преди да го направиш го мислиш за нещо баси дивото, майна, ама след това виждаш, че не е big deal.
Мене ме отвориха няколко дена преди да направя 14. Беше странно и некво такова различно. После щото ме отвори и отзад и свърши отзад се бях филмирала, че може да потече и да забременея. Не ми хареса, че имаше кръв и едно такова странно ми беше. Вторият и третия път бяха уникални.
В момента съм подобно на твоята ситуация.Не съм го правила още,а и не искам да го правя.Мисля,че си имам времето за това.. И ти по-добре не започвай още от сега,защото после може да съжаляваш..Все пак избора си е твой.Успех от мен : )
И аз си мислех,че първият път ще е прекрасен и незабравимДокато една червена течност,наречена кръв не текна и се стъписахме и двамата
![]()
И аз понякога се чудя дали е нормално да ми се ебе толкоз много. Особено след като ме отвориха направо се побърквам.
Нормално е "да ти се ебе толкоз" все пак си малка и са нови тези неща
След моя първи път,нямам никааакво желание за секс-честноИ въпреки това,се насилвам заради приятеля ми.
Не очаквай първия път да е най-прекрасното изобщо не е хубаво боли но не е болка за умиране не при всички има кръв но с времето ще ти хареса
Според мен на 14 ти е още рано
Това ,че приятелките ти са го правили не значи ,че трябва и ти , не знам аз когато бях на 14 мислех за съвсем други неща ... то си е гнусно да го правиш с 14 годишна ...
Какви са тия скверни помисли!? На 14 си!
Какво падение!
Ми не знам при вас как е,ама вече буквално секса е последното нещо,за което мисля.Преди да го бях правила го мислех за нещо уникално и си мислех,че само това ще правя ама тц нищо интересно,не ми харесаПриятеля ми му харесва с мен и се принуждавам да имитирам оргазъм в името на връзката ни
![]()
Ами да ти кажа ,явно приятелят ти е просто бездарен в леглото и незнае как да те накара да ти хареса![]()
Ne kazvam, che si 14 godishna ciganka kurva, no go kazvam. Abe kaltak, batal, ne te li e sram s taq usta da celuvash bashta si I maika si na 14 be? Kak moje da se ebesh I oshte da iskash stotinki za banichka ne mi e qsno. Ne ostanaha li svestni momicheta e , pu, anathema.
P.S. Prostete za latinicata, nqmam kirilica v momenta.![]()
И защо считаш на ненормлано/неморално да правиш секс на 14.Няма разлика дали ще си легнеш с момче на 14,18 или 40.Всеки го прави,когато се чувства готов.Аз се чувствам,пробрах го с човека,който много обичам,той също ме обича.Не ми хареса,правя го заради приятеля ми,както той прави много неща,който не са му приятни в името на връзката така и аз !
Стига с тези консервативни помисли,че трябва да се пазиш до сватбата,все пак не сме 12век.Предпочитам на сватбата си да покажа на любимия ми,че съм добра и в секса.Защото не всички хора си подхождат и всеки може да е добър поотделно в леглото,но двамата да не си пасват в секса и какво женим се,обичам се ама секса не върви и развод така ли ? Ми не мерси,предпочитам да правя секс за да разбера кое/как ми харесва за да знам,че на сватбата си наистина съм избрала подходящия.Всеки си избира какво да прави,да си свястно момиче не се изразяване в правено/не правенето на секс.
И не се целувам с нашите,целувам приятеля си вече отдавна минах времето да се целувам и лигавя с родителите си.
Това не е вризка, а верига от правене на компромиси и трупане на потенциално взаимно озлобление. "Връзката" ви няма да изтрае още много.
Нали знаеш такива като теб какви стават като порастнат?