.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 65
    Супер фен Аватара на sladura89
    Цитирай Първоначално написано от kalpazanka Виж мнението
    Живее за себе си на първо място. Именно затова е редно да премисли готова ли е да носи подобна отговорност. Редно е да е наясно как би реагирала, ако възникне гинекологичен проблем. Само погледни темите за ходене на гинеколог и въпросите може ли майка им да чака отвън/могат ли да отидат сами да си вземат направление и бла бла. Та тя ще се черви в аптеката, ако се наложи да купува ескапел или тест за бременност! Ако забременее, абсурд да направи легално аборт без подпис от родител/настойник.
    Ясно си е, че на 14 години е малко рано, ама в моят отговор не става дума за това, а отговарям на ДОТА където казва, че трябвало да чака чак до сватбата! Та така някои хора могат да кажат и да чака до 60!

sumaotis
    Guest
    ave kako assushyo ne sum se ibal, na shetiresset i shetiri s1m moshe da ta iseba v nqkoi poblichen kenef

Моят първи път вече мина,така че и да давате съвети и да не давате ''пито,платено''
    Не беше нещо хубаво,но пък беше с човека,който обичам

mainatatam
    Guest
    Първият секс е като да пушиш зад даскало, преди да го направиш го мислиш за нещо баси дивото, майна, ама след това виждаш, че не е big deal.

Мене ме отвориха няколко дена преди да направя 14. Беше странно и некво такова различно. После щото ме отвори и отзад и свърши отзад се бях филмирала, че може да потече и да забременея. Не ми хареса, че имаше кръв и едно такова странно ми беше. Вторият и третия път бяха уникални.

^-^AnGeLcHe^-^
    Guest
    В момента съм подобно на твоята ситуация.Не съм го правила още,а и не искам да го правя.Мисля,че си имам времето за това.. И ти по-добре не започвай още от сега,защото после може да съжаляваш..Все пак избора си е твой.Успех от мен : )

Голям фен Аватара на HardJ
    И аз си мислех,че първият път ще е прекрасен и незабравим Докато една червена течност,наречена кръв не текна и се стъписахме и двамата

Цитирай Първоначално написано от HardJ Виж мнението
    И аз си мислех,че първият път ще е прекрасен и незабравим Докато една червена течност,наречена кръв не текна и се стъписахме и двамата
    Добре, че не се е стекло едно дете след половия акт, че тогава ...

Цитирай Първоначално написано от ivaila.uzunova Виж мнението
    Моят първи път вече мина,така че и да давате съвети и да не давате ''пито,платено''
    Не беше нещо хубаво,но пък беше с човека,който обичам
    Щом не е било хубаво, не си го обичала.

И аз понякога се чудя дали е нормално да ми се ебе толкоз много. Особено след като ме отвориха направо се побърквам.

Малее ужас. На толкова години и разгонени като кучета :д

Супер фен Аватара на sladura89
    Цитирай Първоначално написано от Melly_ Виж мнението
    И аз понякога се чудя дали е нормално да ми се ебе толкоз много. Особено след като ме отвориха направо се побърквам.
    Защо ли ми се струва, че повечето момичета си измислят, че много им се ебе, защото ако дефакто е така не разбирам защо толкова много се дърпат и се правят на недостъпни! Или пък го правят срещу нещо друго в замяна!

Нормално е "да ти се ебе толкоз" все пак си малка и са нови тези неща

След моя първи път,нямам никааакво желание за секс-честно И въпреки това,се насилвам заради приятеля ми.

Мега фен Аватара на baby_baby
    Не очаквай първия път да е най-прекрасното изобщо не е хубаво боли но не е болка за умиране не при всички има кръв но с времето ще ти хареса

Според мен на 14 ти е още рано

TonerCartrid
    Guest
    Това ,че приятелките ти са го правили не значи ,че трябва и ти , не знам аз когато бях на 14 мислех за съвсем други неща ... то си е гнусно да го правиш с 14 годишна ...

Servus Dei Мега фен Аватара на inewton
    Град
    Sedes Sancti Petri
    Какви са тия скверни помисли!? На 14 си!

Какво падение!

Цитирай Първоначално написано от ivaila.uzunova Виж мнението
    След моя първи път,нямам никааакво желание за секс-честно И въпреки това,се насилвам заради приятеля ми.
    Ти луда ли си аз след моя първи път ако можеше щеше да ми е постоянно вътре

Супер фен Аватара на AmxModx
    Град
    Neverland
    Цитирай Първоначално написано от Melly_ Виж мнението
    Ти луда ли си аз след моя първи път ако можеше щеше да ми е постоянно вътре
    Щото си едно просто нифулманче и абсолютно нищо повече

Ми не знам при вас как е,ама вече буквално секса е последното нещо,за което мисля.Преди да го бях правила го мислех за нещо уникално и си мислех,че само това ще правя ама тц нищо интересно,не ми хареса Приятеля ми му харесва с мен и се принуждавам да имитирам оргазъм в името на връзката ни

Повече от фен Аватара на Devil69
    Град
    Bankya
    Ами да ти кажа ,явно приятелят ти е просто бездарен в леглото и незнае как да те накара да ти хареса

...

Ne kazvam, che si 14 godishna ciganka kurva, no go kazvam. Abe kaltak, batal, ne te li e sram s taq usta da celuvash bashta si I maika si na 14 be? Kak moje da se ebesh I oshte da iskash stotinki za banichka ne mi e qsno. Ne ostanaha li svestni momicheta e , pu, anathema.

P.S. Prostete za latinicata, nqmam kirilica v momenta.

Град
    Sedes Sancti Petri
    Цитирай Първоначално написано от merohero Виж мнението
    Ne ostanaha li svestni momicheta e , pu, anathema.
    Здравей, колега/колежке!

И защо считаш на ненормлано/неморално да правиш секс на 14.Няма разлика дали ще си легнеш с момче на 14,18 или 40.Всеки го прави,когато се чувства готов.Аз се чувствам,пробрах го с човека,който много обичам,той също ме обича.Не ми хареса,правя го заради приятеля ми,както той прави много неща,който не са му приятни в името на връзката така и аз !
    Стига с тези консервативни помисли,че трябва да се пазиш до сватбата,все пак не сме 12век.Предпочитам на сватбата си да покажа на любимия ми,че съм добра и в секса.Защото не всички хора си подхождат и всеки може да е добър поотделно в леглото,но двамата да не си пасват в секса и какво женим се,обичам се ама секса не върви и развод така ли ? Ми не мерси,предпочитам да правя секс за да разбера кое/как ми харесва за да знам,че на сватбата си наистина съм избрала подходящия.Всеки си избира какво да прави,да си свястно момиче не се изразяване в правено/не правенето на секс.
    И не се целувам с нашите,целувам приятеля си вече отдавна минах времето да се целувам и лигавя с родителите си.

Град
    Sedes Sancti Petri
    Това не е вризка, а верига от правене на компромиси и трупане на потенциално взаимно озлобление. "Връзката" ви няма да изтрае още много.

Нали знаеш такива като теб какви стават като порастнат?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си