аз дица не искам ;д
За мен като един нормален, уравновесен, готин, жизнерадостен, некомплексиран, любвеобилен, пълноценен, вярващ човек, това е неприемливо, по принцип насилието не е cool, но за доктор сатан би трябвало да е нещо нормално.
така, че донякъде отговора ми беше един вид иронизиране на житейската философия на доктора, а не призив към сеч на женски дупета и гърди.
Последно редактирано от defender : 11-29-2015 на 22:09
Имам въпрос към мъжете, ако имахте избор бихте ли се оженили за две жени, ако можехте да избирате?
не
Ми питам защото има много изневери и много мъже които си спят и с жената и с любовницата.
Добре, ето какво реших за разпределението на жените:
Аз взимам Liora (да му е гадно на Meth).
dreamwalker отива при npp (от възрастови съображения)
И за defender остава Loveinfect.
Ego locuta: Causa finita!
Ще ни обясниш ли как точно преминава една твоя вечер с някоя от тях?
Примерно в седем я вземаш с колелото от вас, като тя се вози на рамката (при -5, демек зима е).
После я водиш в китайски ресторант и ядете зелИ с ориз и ти вече на втората филия хляб, коята нетактично плющиш и сърбаш от чашата си с кока кола менте (от тия по 1 лев, 3 литра) й казваш: "искаш ли да праЙм един див сиекс". Тя моментално превъзбудена от твоя чар и интонацията на гласа, с който и предлагаш ласка, кимва одобрително с глава, след което ставате от масата и тя плаща сметката, защото както каза, ти си жиголото все пак.
Нещо такова ли?
Последно редактирано от defender : 12-02-2015 на 11:47