- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 34
Напоследък всеки ден става все по-зле. А казват, че по Коледа ставали чудеса. Да, бе! Това е най-гадното време от годината, заклевам се.
Не помага и фактът, че преди година по това време загубих близък човек.
Единственото, което става е, че разбираш колко си сам. И как не трябва да ти пука за никой, защото на никой не му пука за теб, когато няма интерес от това. Неслучайно се казва, че се "интересуваш" (от някой). А когато си такъв човек, от/към който никой няма интерес, го духаш. И всъщност това е съвсем нормално, такъв е живота, за добро или зло. Само ми се иска да спрем да се преструваме и да се превъзнасяме, мислейки се за много добри и прекрасни; и да започнем да наричаме нещата с истинските им имена.
И затова ли е всичко? Затова ли се променяме, затова ли се преструваме, затова ли спазваме обществените норми, затова ли се държим по начин, по който да се харесаме? За да привличаме интерес, понеже никой не е способен да се интересува от това, което си ти, а от това което му даваш? Fake it till we make it...Ето затова ненавиждам човечеството. Ние функционираме така, не сме способни да надскочим егото си и правим всичко за (най-вече морална) изгода.
Последно редактирано от corbV2 : 12-16-2015 на 21:22
Тоя лаф означава преструвай се на компетентен докато се превърнеш в такъв. Добър съвет е - без самочувствието, че те бива в нещо, никога няма да 'започне' да те бива.Fake it till we make it...
Много си саднал нещо, брат. Тригърваш ме с тоя пост.
Именно. Преструваш се на нещо друго, докато накрая не се превърнеш в него.
Така е, саднал съм и сигурно има защо.
да не са гръмнали някой далечен роднина на границата ?![]()
що ме игнорираш сега ? нали искаше някой да прояви интерес към теб ? хем боли, хем сърби. тцтц
и това до голяма степен е една голяма магия на системата на духовното беззаконие, хората са един вид урочасани и губят адекватната си кондиция да се държат добре с другите, включително и естествено желание да го правят - това е по-големият проблем, защото съм познавал и доста силни вярващи християни, които също малко или много а някои то тях дори доста бяха обзети от нейното световно чародеяние
"много лъжепророци ще се появят и ще заблудят мнозина. И понеже ще се умножи беззаконието(т.е. най-вече духовното), любовта на мнозинството ще охладнее. Но който устои до край, той ще бъде спасен." Матей 24: 11-13,
"един силен ангел взе един камък голям като воденичен, та го хвърли в морето и рече: Така стремително ще бъде тръшнат Вавилон, великият град(т.е. системата на човешка(та)(666) религия и духовно(то) беззаконие), и няма вече да се намери. Глас от ония, които свирят на арфи(т.е. глас/звук от възхвалители), и от певци(т.е. и от пророци), от свирачи(т.е. от свидетели) и от тръбачи(т.е. и от проповедници) няма вече да се чува в тебе; и никакъв художник(т.е. и никакъв мъдрец) от каквото и да било художество(т.е. от каквото и да било човешко вероучение) няма вече да се намери в тебе; и шум от воденица няма вече да се чува в тебе(т.е. и никаква неправедна духовна/религиозна дейност няма вече да се върши/да работи чрез теб на света); светлина от светило няма вече да свети в тебе; и глас от младоженец(също: от духовен учител) и от невеста(също: и от духовен ученик/прозелит) няма вече да се чува в тебе; защото твоите търговци станаха големците на земята(т.е. защото твоите духовни служители/работници бяха големите служители/работници на неправдата), понеже чрез твоето чародеяние бяха измамени(също: прелъстени) всичките народи. И в него се намериха кърви от пророци и от светии и от всичките заклани на земята(т.е. страданията на пророци, и светии и въобще на всички жертви/потърпевши)." Откровение 18: 21-24
Последно редактирано от npp : 12-17-2015 на 03:40
видя ли такова нещо, направи изтръпвам, бих посъветвал всеки такъв човек да потърси възможно най-добрия изход от наркотиците, дори и ако трябва да е в комуна, санаториум, или друга програма, колко млади хора, които познавах умряха от наркотици за последните години, още си ги спомням на 14-16-18, някои от тях вече имат деца, защото оцеляха, но повечето не съм ги срещал от доста време, а дори и останалите, с които се познаваха не знаят какво е станало с тях, то наистина не че самите наркотици сами по себе си са най-големият проблем, но както казах и в предишния пост проклятието, което тегне, но по-добре е да оцелееш, особено ако си още млад, когато човек стане на 80, тогава дано да не му потрябват седативни/болкоуспокояващи медикаменти, но е имало и такива случаи, но сега сте още съвсем млади
Чак да разведрим положението малко че нещо много сте се "сад"-нали всички.
Спи ми се две не виждам. Но ще ходя на почивка за 2 седмици на топло и ми е някво такова готино- нямам търпение. Не съм си събрал багажа още а полета ми е след 4-5 часа, и на всичко отгоре си губя времето да се ровя из форума. Май ще спя в самолета, но кат знам колко е неудобно и ми се отщява. В стаята ми няма свободно място по земята от глупости но не ми дреме, аз съм се настроил за почивка. Най големия ми проблем в момента е кви тениски да си взема, но като се замисля май всяка година взимам и не нося и половината, все пак на плаж отивам.
Имахме малко проблеми с резервацията, преди няма и 6-7 часа уш я оправиха. Като отидем на място в хотела, ще се чуе. Хотела го дават да е готин... 6 звезден някаф, но да видим. Само се надявам да е пълно с народ че да има с кво да се заигравам иначе ще умра от скука като миналата година, чак прегорях!
И като за край, току що се сетих че забравих да обменя пари! Що ли 1 път няма ми се случи всичко да ми е наред (знам знам, да ми имате проблемите).
Толкова за днес.
@Seattle, завиждам ти за почивката. Къде ще ходиш? Искам и аз на плаж, цяло лято не ми стигна да съм на морето.
ОН: Добре, сънена, но добре. Имам да ходя до унито за 4 часа днес и ще съм фрий после. На 11ти ми е първия изпит, уж на 12ти пишеше, нооооо нека не забравяме къде и какво уча. Нищо, един ден няма да е чак такъв проблем, нали?
Днес, утре и в събота съм при негоооооооо! Нямам търпение. Отмениха ми информатиката за сряда и ако отменят и практиката за по-рано, ще ги О-Б-И-Ч-А-М!
Мексико.Много е готино да идеш на топло когато в къщи е към 0C. Стана ни навик и всяка година ходим там по това време на годината. И тази година е за по дълго време, бая ще поизгоря ама кво да се прави, ще пия повече коктейли да се охлаждам
Споменах ли че още събирам багаж? Т-2 часа до полета.
Seattle, къде точно ще ходите ( курорт? ), наайс
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Аз не мога да разбера жените от къде го взимате тоя позитивизъм просто не знам
http://i.imgur.com/zw6yovX.gifv
хехехе.
Последно редактирано от pandabear : 12-17-2015 на 20:12
https://www.youtube.com/watch?v=qZyy44bxLmQ
с една приятелка си припомняме ретро поп-фолк песните.
откровено казвам, те наистина са трогателни някои и с много истински текстове.
//разчувствана.
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Сложи снимки ^^^^
Току-що имах служебен онлайн миитинг на английски, на който ме накараха да се отчета дали съм "била интимна"( ахаха как звучи ) миналия уикенд, колко пъти, и как е било, и че ще звъннат на отговорния инженер да ги научи и тях, който беше проведен по такъв начин, че никой страничен слушател в офиса не би могъл да заподозре за какво става дума ( освен по сподавените смехове).
След това говорихме по работа на български де :Д
Това ще ми липсва в инженерната работа, че се говори по цял ден на две теми - секс( негърски секс, гей секс, букаке, изнасилване, вагини, пениси, пиян секс) и технически неща.
Но трябва да взема решение, то се е видяло, че в последните 5г. не мога да се позная, и не мога да преценя какво се случва с мен.
Последно редактирано от NomNomNom : 12-18-2015 на 12:15
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври