.
Отговор в тема
Страница 8 от 18 ПървиПърви ... 456789101112 ... ПоследнаПърви
Резултати от 176 до 200 от общо 432
    Цитирай Първоначално написано от AmxModx Виж мнението
    хуу, ае чао за ся че трябва да свърша някои неща
    Както кажеш.Айде

Цитирай Първоначално написано от Schweeps Виж мнението
    Мисля,че от всичко написано в темата ти би трябвало вече да имаш доста идеи как да постигнеш това което желаеш.
    Ти може би очакваш някой от форума да ти намери момиче и да ти я доведе?? Ние даваме съвети,но от теб се очаква да действаш,а ти стоиш в форума еми така не виждам как ще стане.
    Имаш си фб пиши си там с някой запознавай се, има много сайтове за запознанства има много места където може да се срещнеш с момиче просто се иска желание и действия от твоя страна.
    Проблемът е, че нямам абсолютно никаква идея, и не не очаквам някой да ми намери момиче и да ми я доведе.

Нима всеки, който има момиче я е намерил като е тичал по улиците като някакв кученце да се унижава докато някоя не му върже? Просто ми кажете как всички други хващат гаджета, т.е. къде се срещат, нямам проблеми с общуването с каквите и да е хора, просто в срещането. Във фейса нямам никакви момичета, и много малко снимки. Мога да се снимам гол и това да позлвам защото имам плочки, но и с дрехи си личи, че не си седя на гъза по цял ден.

Цитирай Първоначално написано от KrivMasur Виж мнението
    Проблемът е, че нямам абсолютно никаква идея, и не не очаквам някой да ми намери момиче и да ми я доведе.

Нима всеки, който има момиче я е намерил като е тичал по улиците като някакв кученце да се унижава докато някоя не му върже? Просто ми кажете как всички други хващат гаджета, т.е. къде се срещат, нямам проблеми с общуването с каквите и да е хора, просто в срещането. Във фейса нямам никакви момичета, и много малко снимки. Мога да се снимам гол и това да позлвам защото имам плочки, но и с дрехи си личи, че не си седя на гъза по цял ден.
    Ем аз не мога да ти кажа за всички,мога само за мен.
    В моя случай се запознахме в един сайт,той дойде видяхме се и така продължихме да се срещаме и след това реши да се премести при мен в Бургас и така след известно време заживяхме заедно и вече 4 години сме си заедно.Това е просто при всеки е различно,но се случва когато най-малко го очакваш.Идват празници нали знаеш на Коледа се случват чудеса ;дд ..

Супер фен Аватара на AmxModx
    Град
    Neverland
    В моя случай се запознахме в един сайт,той дойде видяхме се и така продължихме да се срещаме и след това реши да се премести при мен в Бургас и така след известно време заживяхме заедно и вече 4 години сме си заедно.Това е просто при всеки е различно,но се случва когато най-малко го очакваш.Идват празници нали знаеш на Коледа се случват чудеса ;дд ..
    не те ли беше срам да се запознаеш с някой по сайт та зад профила оже да е и inewton аз ако съм ще съм ужасен предпочитам omegle

Щом за толкова години не стана чудо.....

И без това през голяма част от деня съм навън, а не кисна вкъщи, поне кажете на какви места да ходя където има вероятност да срещна момичета, и по възможност да не харча много пари, защото събирам за втори мотор.

не те ли беше срам да се запознаеш с някой по сайт та зад профила оже да е и inewton аз ако съм ще съм ужасен предпочитам omegle
    Ми не, няма нищо срамно.
    По-принцип винаги има риск да попаднеш на някой който не трябва,ама пък ето в моя случай се оказа добро запознанство.Както и да е не съм важната аз,а автора!

Servus Dei Мега фен Аватара на inewton
    Град
    Sedes Sancti Petri
    Ако е inewton- добре (въпреки, че inewton не посещава такива сайтове). Лошото е ако си ти.

Град
    Neverland
    Цитирай Първоначално написано от inewton Виж мнението
    Ако е inewton- добре (въпреки, че inewton не посещава такива сайтове). Лошото е ако си ти.
    Само като си помисля за теб ролучавам кръвоизливи и защо не ми отговори на ЛС-то което ти пратих снощи

Град
    Sedes Sancti Petri
    Само като си помисля за теб ролучавам кръвоизливи и защо не ми отговори на ЛС-то което ти пратих снощи
    С inewton могат да кореспондират само хора над дадено духовно и интелектуално ниво. Ти не си сред тях.

Град
    Neverland
    Ти не си сред тях.
    За това съм от преуспяла фамилия

Град
    Sedes Sancti Petri
    Дано да е така. Защото ако и пари нямаш, абсолютно нищо няма да стане от теб.

Град
    Neverland
    Дано да е така. Защото ако и пари нямаш, абсолютно нищо няма да стане от теб.
    говори си, и както казах снощи вече ще имаш пълен игнор от мен и ще останеш съвсем сам ти и Иеромонах кичка (кирил) аре чао

Град
    Sedes Sancti Petri
    говори си, и както казах снощи вече ще имаш пълен игнор от мен и ще останеш съвсем сам ти и Иеромонах кичка (кирил) аре чао
    Хехе само ти си ми. Моля те, Amx, не искам да остана сам!
    Най- после! От кога чакам момента, в който ще спреш да ме занимаваш с глупостите ти. Хайде, приятно съществуване и дано повече не се срещаме!

Кое му е успялото на фамилията? Че имате многууу пари ли? Това ли е смисълът на живота?

Обратно беднотията не води до нищо хубаво и ако някоя жена твърди обратното в името на морал, то тя лъже. Като кон с капаци.

Но друго си е, ако човекът има качества и нюх да излезе от тази нещастна ситуация. Да добавим, че и всеки е свикнал на определен стандарт. Някои хора на село и с 500 лв може да са щастливи, да живеят един вид извън системата (от части), дори като комуни и племена, НО това не е беднотия вече. Беднотия е когато ти живееш сред развито общество, мъчейки се да се задоволяваш с примитивните му средства и страдайки от елементарни пособия и ни можещ да осигори на децата нормална среда за развитие.

Мега фен Аватара на baby_baby
    Авторе много се зле хората ти дават съвети ти казваш едни и същи работи е като не слушаш съветите се оправяй сам за какво изобщо питаш за съвет като не приемаш?

Цитирай Първоначално написано от baby_baby Виж мнението
    Авторе много се зле хората ти дават съвети ти казваш едни и същи работи е като не слушаш съветите се оправяй сам за какво изобщо питаш за съвет като не приемаш?
    Е какви са тия съвети?!, да вървя по улицата и да натягам непознати момичета като тия лудите американци дето се правят на свалячи pick up artist или квото е там. Най-много да ме унижат или да ме обадят в полицията, че тормоза хората като изрод.

Град
    Sedes Sancti Petri
    Завърти се покрай някой женски манастир. Там ще те налапат веднага.

Град
    Neverland
    Завърти се покрай някой мъжки манастир (за предпочитане е Троянския манастир). Там ще те налапат веднага тъй като там също са жени даже има клипчета в нета
    Последно редактирано от AmxModx : 12-17-2015 на 15:51

Мега фен Аватара на Грозния
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от [7h3.0n3] Виж мнението
    вероятно момчето се занимава с нещо, което му носи добри пари и едва ли има намерението да си сменя работата, университета и да си сваля нивото.
    Като е толкова готин баровец и му е "високо нивото", защо не може да намери жени? А ?
    няма и да тръгне по улиците или кафетата да се запознава с некви и да се прави на клоун
    Изобщо не говоря за това - защото то също не действа! Говоря за място където има контакт с много жени ежедневно - работа, университет, училище, където може да ги поопознае и общува с тях преди да имат връзка, а не случайни по улиците и баровете.
    Дай му съвет как да облекчи гадното чувство, а не как да се превърне в тебе.
    Гадното чувство може да се облекчи, само като си намери приятелка, която да го харесва и да прави секс с нея! Нищо друго не помага! Знам го от личен опит, при това много по-добре от теб!
    Но тези на моите години не ме кефят. Вече уча в университет и само като ги гледам си личи колко яко жените се скапват след 19. нямат тяхната стегнатост като цяло и светеща кожа и щастливо излъчване пълно с живот. И не само по вид по ми харесват, а и по държание, много по забавни и разпуснати са.
    Разлика в тялото има, така е, както и разлика в държанието. Малките са по-лесни, защото имат по-малко изисквания и не са толкова капризни. И няма лошо да ходиш с 16-17 годишна, щом ти харесва. По-важното е и тя да те харесва, нали !
    И като казах че знам как да се държа, нямах впредвид че се държа като някой учтив путьо
    Все пак, явно има някакъв проблем, щом не си успял да забиеш нищо.
    Просто не искам да търча по тях по улицитя като някой жалкар.
    Опитите да забиеш случайни жени с които се виждаш за пръв път, обикновено са неуспешни, особено с опит като твоя и се превръщаш точно в "жалкар". Не опитвай да забиваш жени с които се виждаш за пръв път! Няма да стане!
    никога не съм бил и отрязван.
    "-Господи, помогни ми да спечеля от тотото!"
    "-Добре чадо, като за начало си пусни фиш!"

Как искаш да стане, като въобще не си опитвал на 19 г?! Аз опитах за пръв път на 18 и естествено ме отрязаха, както и всеки друг път след това . Знаеш ли колко пъти са ме отрязвали? А? Тебе дори не са те отрязвали и се оплакваш тука! То какво било! Ами поне пробвай ебаси! Ако ти е за едното ебане, на някой купон с повече алкохол, пробвай се с някоя и току-виж се навила!
    И спри да търсиш девствена - за какво ти е? Те жените се проебават по-рано от нас, защото им е много по-лесно да намерят партньор! Застарелите девственици са такива, защото имат някакъв проблем, няма значение дали са мъже или жени! Ти такава ли търсиш? Недей! Дори да забиеш някоя 16-17 год. ученичка, много вероятно е да ѝ е "дупчен билета" вече ! И то какво остава - да търсиш по-малка за да не е ебана? Това вече си е педофилия брат!
    Цитирай Първоначално написано от ДОТА Виж мнението
    16 годишните не си падат по 20 годишни девственици, за голямо твое съжаление.
    По-големите жени - още по-малко. Работата е там, че пред 16 годишна той може да мине за готин и даже няма да разберат, че е девствен.
    Колкото и да ги говориш тия глупости, в края на краищата никой няма да гледа по същия начин на човек който уважават ако разберат, че той е девствен. Освен ако не е като Тим Тимбоу, който е подари религиозни причини.
    Това е абсолютно вярно - никой не уважава девствените! Въпросът е че не си топ-спортист с милоини долари, още повече Тим Тебоу вероятно не е девствен! Едно време се говореше, че и Бритни Спиърс е девствена, ама карай ! Всичко това се оказа PR измама !
    Да,но не всички жени гледат парите.Аз примерно не се интересувам колко пари има,а външния вид да ми грабне окото и характера да е хубав за да може да се разбираме за напред.Парите са последното нещо което ме интересува
    Като казваш една лъжа и една истина, мислиш че ще ти повярваме и на двете ли ?!
    да вървя по улицата и да натягам непознати момичета като тия лудите американци дето се правят на свалячи pick up artist или квото е там. Най-много да ме унижат или да ме обадят в полицията, че тормоза хората като изрод.
    Никога не прави това! То е глупост и не действа! Тия pick-up видеа са само да трупат гледания от такива закъсали, за да може после авторът им да пуска реклами и да печели пари!
    Завърти се покрай някой женски манастир. Там ще те налапат веднага.
    Там може и да го изнасилят ! Лошото е, че вече няма такива манастири или обитателките им не са млади и загорели !

Грозния. В дискотеката да не би да се познават всички?
    Не само в дискотеките, на всякъде човек може да забие успешно непозната. Не всички го могат.

''Като казваш една лъжа и една истина, мислиш че ще ти повярваме и на двете ли ?! ''

Незнам защо мислиш,че всички са на едно мнение с тебе обаче :д това е по-интересното.. мен ме остави който иска може да ми вярва аз квото го мисля си го казвам това,че има хора които гледат само парите е друг въпрос.И не,аз не лъжа дори понякога си патя от това,че искам да премълча нещо,но го казвам.За мен водещи са чувствата,а не парите,но както и да е.Няма да ме разбереш.
    Последно редактирано от Schweeps : 12-17-2015 на 18:13

Цитирай Първоначално написано от Грозния Виж мнението
    Като е толкова готин баровец и му е "високо нивото", защо не може да намери жени? А ?
    Изобщо не говоря за това - защото то също не действа! Говоря за място където има контакт с много жени ежедневно - работа, университет, училище, където може да ги поопознае и общува с тях преди да имат връзка, а не случайни по улиците и баровете.
    Гадното чувство може да се облекчи, само като си намери приятелка, която да го харесва и да прави секс с нея! Нищо друго не помага! Знам го от личен опит, при това много по-добре от теб!
    Разлика в тялото има, така е, както и разлика в държанието. Малките са по-лесни, защото имат по-малко изисквания и не са толкова капризни. И няма лошо да ходиш с 16-17 годишна, щом ти харесва. По-важното е и тя да те харесва, нали !
    Все пак, явно има някакъв проблем, щом не си успял да забиеш нищо.
    Опитите да забиеш случайни жени с които се виждаш за пръв път, обикновено са неуспешни, особено с опит като твоя и се превръщаш точно в "жалкар". Не опитвай да забиваш жени с които се виждаш за пръв път! Няма да стане!

"-Господи, помогни ми да спечеля от тотото!"
    "-Добре чадо, като за начало си пусни фиш!"

Как искаш да стане, като въобще не си опитвал на 19 г?! Аз опитах за пръв път на 18 и естествено ме отрязаха, както и всеки друг път след това . Знаеш ли колко пъти са ме отрязвали? А? Тебе дори не са те отрязвали и се оплакваш тука! То какво било! Ами поне пробвай ебаси! Ако ти е за едното ебане, на някой купон с повече алкохол, пробвай се с някоя и току-виж се навила!
    И спри да търсиш девствена - за какво ти е? Те жените се проебават по-рано от нас, защото им е много по-лесно да намерят партньор! Застарелите девственици са такива, защото имат някакъв проблем, няма значение дали са мъже или жени! Ти такава ли търсиш? Недей! Дори да забиеш някоя 16-17 год. ученичка, много вероятно е да ѝ е "дупчен билета" вече ! И то какво остава - да търсиш по-малка за да не е ебана? Това вече си е педофилия брат!
    По-големите жени - още по-малко. Работата е там, че пред 16 годишна той може да мине за готин и даже няма да разберат, че е девствен.
    Това е абсолютно вярно - никой не уважава девствените! Въпросът е че не си топ-спортист с милоини долари, още повече Тим Тебоу вероятно не е девствен! Едно време се говореше, че и Бритни Спиърс е девствена, ама карай ! Всичко това се оказа PR измама !
    Като казваш една лъжа и една истина, мислиш че ще ти повярваме и на двете ли ?!
    Никога не прави това! То е глупост и не действа! Тия pick-up видеа са само да трупат гледания от такива закъсали, за да може после авторът им да пуска реклами и да печели пари!
    Там може и да го изнасилят ! Лошото е, че вече няма такива манастири или обитателките им не са млади и загорели !
    Тия в унивеситета са прекалено стари за мен, просто си личи как вече са след разцвета си. А и за тях една връзка не е нищо особени и специално, вече са дали най-доброто и най-добрите години и любовта си на някой друг.

Съмняваме гадното чувство да се облекчи много, ако съм с нещо друго от някоя млада и девствена, няма да ми е гот да знам че ми вика че не харесва и че се чука с мене, като знам, че е имало някой преди мене, който е получил най-доброто от нея и истинската и любов, а аз само използваните останки. Каквото и да ми говорите, просто така стоят нещата, и на мене не ми харесва да го казвам, но просто е така.

И аз повече ги харесвам тях, не ми пука за това че имат по малко изисквания или кво там.

И да проблемът, че не съм успял да забия нищо е, не че съм дебил или идиот, а просто че нямам никакъв контакт с момичета. Как да забия някоя като няма такава?!

Аз не търся малки момичета, че да е педофилия, просто ученички (гимназия). И да пука ми да е девствена, замо една девствена жена може да обича един мъж истински, защото само младата и първа любов на една жена е силна, глупава и истинска. И кажи ми как да пробвам? Викаш еми пробвай. Добре, кажи какво да направя, че да пробвам?

Няма как да знаят, че съм девствен, повечето на тия години, които са девствени, са такива защото никоя не ги иска и са някакви льоловци и льохмани, аз не съм такъв. Аз съм така поради лоши обстоятелства.

И да знам, че това с pick-up е лудост и пълна измама (или трябва да си много красив и готин за да проработи)

И все пак, кажете ми как така да опитам? Има толкова много на моите години, че и къде по стари, които вървят с ученички, къде и как по дяволите се срещат и запознават?! Просто искам една мила и добра девствена ученичка, с която да имам връзка, и да обичам, и която да обича и мен и да си прекарваме времето заедно и да се радваме на компанията си. Не ми дреме за ебането, въпреки че имам много високо либидо, ако ми пукаше толкова просто да съм наел проститука досега.
    Последно редактирано от KrivMasur : 12-17-2015 на 20:45

И питате ме защо искам да е девствена...

Дори и да си хвана момиче, аз ще изпитам всичко САМ

Тя няма да е девствена, аз няма да съм и първото гадже.
    Ще прави секс с мен, но няма да го изживява с мен. Няма да е първия и път, но ще бъде моят. Ще бъда сам във всички тези чувства. Ще трябва да открия емоционалния и романтичния живот сам, а не да го споделя с нея, какво трябва да бъде.

Какъв в смисълът от това? То само като си го мисля ще ми става още по-гадно отколкото когато съм сам и самотен. Ако не си изживееш тийн години и не направиш тези неща тогава подобава си преебан доживот. Нищо няма да ме компенсира за това, че съм изпуснал тези изживяваните, всичките пари или успех на света няма да го променят.

Кажете ми това живот ли е?
    Последно редактирано от KrivMasur : 12-17-2015 на 20:52

Мега фен Аватара на Грозния
    Град
    София
    И кажи ми как да пробвам? Викаш еми пробвай. Добре, кажи какво да направя, че да пробвам?
    Със сигурност има все някакви жени около теб, казваш че имаш състудентки, но ти не ги харесваш! Явно за теб, те не са вариант. Няма как да се върнеш в училище и да забиваш съученички - приеми го! Поне опитай, както ти казах с някоя колежка, дали въобще те харесват и дали можеш да "забиваш" и да я докараш до леглото! Може и да не правите секс, ако не се чувстваш готов и комфортно. Просто пробвай как работи системата!
    И питате ме защо искам да е девствена...
    Ти си се фиксирал върху "отнемане на девствеността на девствени ученички" и това не ти помага! Не разсъждаваш трезво! С тоя фетиш/фиксация, рискуваш да си останеш социално и сексуално непълноценен и дори да умреш девствен!
    Тя няма да е девствена, аз няма да съм и първото гадже.
    И какво от това?! Колкото повече остаряваш, толкова по-трудно ще намериш девствена! С други думи, колкото повече чакаш, толкова повече шансовете ти въобще да чукаш нещо намаляват!
    Ако не си изживееш тийн години и не направиш тези неща тогава подобава си преебан доживот.
    Няма как да върнеш времето назад - приеми го и продължи напред!
    Кажете ми това живот ли е?
    Да, живот е! Като почнеш да правиш секс ще видиш че е така! Успех !

ч
    Цитирай Първоначално написано от Грозния Виж мнението
    Със сигурност има все някакви жени около теб, казваш че имаш състудентки, но ти не ги харесваш! Явно за теб, те не са вариант. Няма как да се върнеш в училище и да забиваш съученички - приеми го! Поне опитай, както ти казах с някоя колежка, дали въобще те харесват и дали можеш да "забиваш" и да я докараш до леглото! Може и да не правите секс, ако не се чувстваш готов и комфортно. Просто пробвай как работи системата!
    Ти си се фиксирал върху "отнемане на девствеността на девствени ученички" и това не ти помага! Не разсъждаваш трезво! С тоя фетиш/фиксация, рискуваш да си останеш социално и сексуално непълноценен и дори да умреш девствен!
    И какво от това?! Колкото повече остаряваш, толкова по-трудно ще намериш девствена! С други думи, колкото повече чакаш, толкова повече шансовете ти въобще да чукаш нещо намаляват!
    Няма как да върнеш времето назад - приеми го и продължи напред!
    Да, живот е! Като почнеш да правиш секс ще видиш че е така! Успех !
    Студентките са като кола 5та употреба минала през Хасан, Бат Сали и другата част от компанията които са и давали газ докйрай по селските улици. А и не ги познавам колежките, даже не им знам имената, колегите ги познавам до един.

Това не е фетиш или фиксация, просто желание за първокачесвтвена и пълноценна връзка с момиче, не съм някъв да искам само ебане, даже не ми дреме толкова за секса.

И защо да го забрая, като доста ученички вървят с по-големи, че и доста по стари от мен.

Не ми дреме за секса, това че съм ебал няква разпоретина дето колко ли човека преди мене са я минали и за нея това не е нищо специално а просто ебано няма да промени нищо или да ме накара са се почувсвтвам по-добре. Ако ми беше за това досега да съм си наел проститука от висока класа.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си