.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 5085

Тема: Ислям

Hybrid View

Мега фен
    Добре човек, аз не мога да разбера, ами като имаш да кажеш нещо във форума, го кажи. А ти сега все едно ни казваш, аз ще следя форума, но спирам да пиша във форума и каква е логиката. Защо спираш да пишеш, както казах, следиш си форума и като имаш нещо да кажеш във форума, го кажи, защо сам си отрязваш свободата да се изразиш, освен ако не е от страх от неверниците.
    Последно редактирано от defender : 12-19-2015 на 12:49

Супер фен Аватара на Meth
    Цитирай Първоначално написано от defender Виж мнението
    Добре човек, аз не мога да разбера, ами като имаш да кажеш нещо във форума, го кажи. А ти сега все едно ни казваш, аз ще следя форума, но спирам да пиша във форума и каква е логиката. Защо спираш да пишеш, както казах, следиш си форума и като имаш нещо да кажеш във форума, го кажи, защо сам си отрязваш свободата да се изразиш, освен ако не е от страх от неверниците.
    Разбирам желанието ти да комуникираш с мен и го оценявам.
    Но просто нямам време за да споря, а и никой не вярва на нещата които съм казал, за това няма смисъл да се бавя тук.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Meth Виж мнението
    за това няма смисъл да се бавя тук.
    виж колко хора те харесват човек, така че може и да има смисъл. Освен това ако тебе те нямаше във форума, почти всички щяха да си мислят, че всички мюсюлмани са главорези като от идил.

виж колко хора те харесват човек, така че може и да има смисъл. Освен това ако тебе те нямаше във форума, почти всички щяха да си мислят, че всички мюсюлмани са главорези като от идил.
    Съжалявам, търпях достатъчно нападки срещу религията и хората си.

Ама ти се изкажи, никой после не те кара да спориш, това, че не искаш да спориш не означава, че си загубил войната.
    Означава, че си изгубил войната, когато спреш изобщо да се изказваш.

Защо караш "неверници" като мене да се радват, че са спечелили.
    Когато мюсюлманин (праведен) и ''неверник'' (неправеден) спорят, праведният никога не губи, защото ако убеди неверника в своята религия, той печели, а ако се е опитал да го убеди но не е успял, праведният пак печели, защото неверникът ще гори в ада, за наказание, че не е послушал правоверния.

Казах, че няма да споря.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си