Първоначално написано от solo_ Аз дет щях да дойда Я пак.
Първоначално написано от espada ti 6te6e da se smili6 we, nali? dori i da ne ti se iska6e da si dawa6 dupeto, 6te6e... аз не мога... Теста показа че съм му баща... П.П С майка му се отрекохме от него :Д
.
Първоначално написано от Dwyd96 аз не мога... Теста показа че съм му баща... П.П С майка му се отрекохме от него :Д golqm hitrqga si bil we, wijdam ot kyde mu e do6yl gena na solo, toi sy6to e mn ostroumen. wsi4ki ste pedali tuk, wsi4ki oswen men. az sym toq, deto natiska pedalite.
Първоначално написано от espada golqm hitrqga si bil we, wijdam ot kyde mu e do6yl gena na solo, toi sy6to e mn ostroumen. wsi4ki ste pedali tuk, wsi4ki oswen men. az sym toq, deto natiska pedalite. Ти не си педал! Просто искаш да те ебът в гъза... иначе не си педал :/
Първоначално написано от Dwyd96 Ти не си педал! Просто искаш да те ебът в гъза... иначе не си педал :/ Може още да е млад и да се чуди какво иска точно.
wie ste kato starei6ini! pensioneri umoreni, izpu6ili
Първоначално написано от espada wie ste kato starei6ini! pensioneri umoreni, izpu6ili Аз ли бе ? Аз съм идеология. Аз съм любов АЗ СЪМ БОГ :Д
Първоначално написано от Dwyd96 Аз ли бе ? Аз съм идеология. Аз съм любов АЗ СЪМ БОГ :Д ti si BOT
Първоначално написано от espada ti si BOG И теб ли ще поправям бе :Д
Първоначално написано от espada wie ste kato starei6ini! pensioneri umoreni, izpu6ili А ти си модерен младеж.
Първоначално написано от Dwyd96 Първоначално написано от espada ti si BOT И на теб ли трябва да лапам? Ох, изморих се... Схвана ми се устата... Добре, добре... Ще се прижаля, мила Еспада. Не ти желая мръсната уста около скъпият ми полов орган.
Първоначално написано от inewton А ти си модерен младеж. аз съм вид "вечен", не съм модерен. а ти си бил вечен старец, още от детските си години, продължаваш и да бъдеш.
Първоначално написано от espada Не ти желая мръсната уста около скъпият ми полов орган. ПРОГОВОРИ БЪЛГАРСКИ
solo_ се изгуби нещо. Или сере, или прави "песента"…, или и двете.
Първоначално написано от Dwyd96 ПРОГОВОРИ БЪЛГАРСКИ ne e wqrno
Първоначално написано от espada аз съм вид "вечен", не съм модерен. а ти си бил вечен старец, още от детските си години, продължаваш и да бъдеш. Като пишеш на кирилица звучиш по-мъдър
Садна, сега е ред на еспада :Д
Първоначално написано от Indistinct Като пишеш на кирилица звучиш по-мъдър az sym mydro i pronicatelno ko4e!
Първоначално написано от Dwyd96 Садна, сега е ред на еспада :Д towa ne e estestweniq red na ne6tata, ne bi bilo wyzmojno, ne ste sposobni da me sadnete. nqmate kapaciteta, ko4eta. nai- mnogo wie da se sadnete...
Първоначално написано от espada az sym mydro i pronicatelno ko4e! Жалко.
Първоначално написано от Indistinct Жалко. Хаха!
Първоначално написано от espada аз съм вид "вечен", не съм модерен. а ти си бил вечен старец, още от детските си години, продължаваш и да бъдеш. Родих се старец и старец си останах...
Първоначално написано от inewton Родих се старец и старец си останах... А баба Дрийми къде ли отиде?!
Първоначално написано от espada towa ne e estestweniq red na ne6tata, ne bi bilo wyzmojno, ne ste sposobni da me sadnete. nqmate kapaciteta, ko4eta. nai- mnogo wie da se sadnete... Е да, то цял живот ти се подиграват- имаш тренинг :Д
Правила