.
Отговор в тема
Страница 43 от 55 ПървиПърви ... 3339404142434445464753 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 051 до 1 075 от общо 1359
    Голям фен Аватара на _ivi_
    Град
    България
    Много телевизия гледаш ми се струва.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от KokoDjambo Виж мнението
    още ли се ебеш предимно в гъза?
    Защо предимно, тя е девствена, пази се за сватбата.

Голям фен Аватара на Seattle
    Град
    Seattle, WA
    Да се включа и аз:

Рядко си правя "фитнес" снимки, но преди седмица-две ми се "наложи".

послушни ли бяхте тази година? http://imgur.com/HvJSAwN

Мега фен Аватара на Грозния
    Град
    София
    Грозния

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от Грозния Виж мнението
    Грозния
    Това ли е Грозния? Не е лошо. Стегнато тяло. Само ръцете са малко по-слаби. Ако потренираш здраво във фитнеса може да се постигнат много добри резултати.

Супер фен Аватара на RiB
    Всичко е постоянство... няма фитнес, стрийт фитнес, плуване, трибой, атлетика, футбол... сериозен + приличен режим - супер тяло Вече, ако искаш да ставаш """мутра"""" - фитнес.

Мега фен Аватара на Rakshy
    супер тяло за какво?

Супер фен Аватара на RiB
    Визия, здраве... каквото е тялото ни, такова е отношението ни към самите нас, към здравето ни. Аз така мисля, де... и от личен опит го казвам за хората, които го поддържат. Всичко е за здраве и по-добър живот.

Мега фен Аватара на SHPAIdURmeN
    Цитирай Първоначално написано от RiB Виж мнението
    Всичко е постоянство... няма фитнес, стрийт фитнес, плуване, трибой, атлетика, футбол... сериозен + приличен режим - супер тяло Вече, ако искаш да ставаш """мутра"""" - фитнес.
    С едно съм съгласен, но футбол, особено трибой, са равни на... травми, и то на стави, които ще ти притрябват здрави, когато си на достойни години.
    *GET TO KNOW*
    THE UNKNOWN

Мега фен Аватара на kaRamella
    Град
    ilivewheretheskyends
    И аз имам добри снимки на тялото си,ама стари

Цитирай Първоначално написано от SHPAIdURmeN Виж мнението
    С едно съм съгласен, но футбол, особено трибой, са равни на... травми, и то на стави, които ще ти притрябват здрави, когато си на достойни години.
    гледай си работата : Д:

Цитирай Първоначално написано от kaRamella Виж мнението
    И аз имам добри снимки на тялото си,ама стари
    ;/

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от redbul2 Виж мнението
    Ако потренираш здраво във фитнеса може да се постигнат много добри резултати.
    Всичко е постоянство...
    Клишета !

не са клишета

Супер фен Аватара на RiB
    Цитирай Първоначално написано от Rakshy Виж мнението
    не са клишета
    Прав е... клипшета са... един приятел на братчета на приятелката ми на вторат аму майка яде по 3 кила сланина, 5 кг пържени картофи и 2 дюнера на ден и има страхотен релеф и е в идеално здраве!

един приятел на братчета на приятелката ми на вторат аму майка
    Кой?

Като начало е очевидно, че не яде толкова :Д Другото, което е явно метаболизма му е на такова ниво, че да може да се справи с потопа от калории, с който залива тялото си.

И частта с постоянството е всичко друго, но не и клише, защото не можеш да постигнеш никакви резултати за малък период от време, или ако си ту там, ту не си. Колко време ти отнема да се научиш да караш колело или ски? Колко време ти трябва да се научиш да ядеш? Колко време ти трябва да научиш нов език? Абсолютно същото е с всяко ново физическо занимание - трябва да му дадеш време, за да разбереш как се прави. Разбирайки как се прави можеш да го използваш, за да промениш тялото си, което пък от своя страна се променя докато се учиш.

беше ми подсказано, че не говориш наистина, ако е така, сорка

НО АКО СИ БИЛ СЕРИОЗЕН, ТЕЖКО ТИ! :Д

Супер фен Аватара на RiB
    Сарказъм беше

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Rakshy Виж мнението
    И частта с постоянството е всичко друго, но не и клише, защото не можеш да постигнеш никакви резултати за малък период от време
    Добре, с какво постоянство и за какво време може да се постигне видим резултат? Питам сериозно!

Видим резултат и за месец можеш да постигнеш so go go go

Добре, с какво постоянство и за какво време може да се постигне видим резултат? Питам сериозно!
    реално погледнато е като да имаш една пещ без да знаеш до колко градуса може да загрее и да имаш парче метал без да знаеш какво е и да се чудиш как да го направиш на меч.

А и "видим" е твърде някак абстрактно.

Бих казал минимум от 3 месеца. За 3 месеца може, ако съседа ти те види на асансьора по потник и къси гащи евентуално да те пита дали тренираш :Д

Супер фен
    С какво постоянство. Трябва да бъдеш готов да тренираш в залата в продължение на месеци. По 2-3 пъти седмично.

За какво време. Това е много индивидуално за всеки трениращ. Зависи дали си спортувал досега.
    За какво време ще има видим резултат зависи най-много от две неща. За тренировките във фитнеса най-важна е силата. Може да имаш ниско собствено тегло, но ако си много силен резултатите бързо идват. И обратното. Ако си лек и нямаш сила, става много бавно и трудно. С големи усилия и упоритост.

А второто важно нещо според мен. Ако си начинаещ и никога не си тренирал в зала, трябва още от самото начало да бъдеш наясно какво и как да правиш във фитнеса. Да започнеш още от самото начало със сериозни, здрави тренировки,а не да се учиш по няколко месеца, по метода на пробата и грешката. Което си е чиста загуба на време и води до слаби резултати. И затова трябва да влезеш във фитнеса много добре подготвен и знаещ. Или другият добър вариант е да започнеш с някой добър приятел, съученик или роднина. Който има поне три години стаж в залата. И той ще ти бъде инструктор докато натрупаш собствен опит. Ще ти показва начина на изпълнение на упражненията и ще ти предложи кои от тях да правиш, по колко серии и повторения, какви тежести да слагаш.

Ако си решил да опиташ, можеш да разчиташ и на нашата помощ и съвети в тоя форум.

Голям фен Аватара на Seattle
    Град
    Seattle, WA
    Колкото ядеш, толкова ще порастеш. Колкото и странно да звучи, тва е самата истина

Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Дам, ама не е сигурно, че растежът ще е приятен за окото, хаха.

Съгласявам се за абстрактността на видимия резултат. Аз видим резултат забелязвам и след 2 месеца, проблемът е, че повечето под "видим резултат" имате предвид пълна промяна, което не става от днес за утре.
    затова и много хора се отказват след 2-3 седмици, особено януарските филмари - ню иар, ню ми и с тва си и остават

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си