Първоначално написано от Indistinct Ясно, искаш да се усамотиш с еспада. А той дали иска? Иди в раздел Любов за да даваш от съветите си ВЕДНАГА !!!
Първоначално написано от Indistinct Ясно, искаш да се усамотиш с еспада. А той дали иска? az napuskam tazi diskusiq
Първоначално написано от solo_ Иди в раздел Любов за да даваш от съветите си ВЕДНАГА !!! Ще се върна !
Първоначално написано от Indistinct Ще се върна ! Добре айде махни се вече... Тук пише inewton , Dwyd96 , espada и мен, теб те няма в списъка айде...
Първоначално написано от solo_ Добре айде махни се вече... Тук пише inewton , Dwyd96 , espada и мне, теб те няма в списъка айде... moeto systoqnie nadwi6awa towa na wseki edin milqrder tuk!
Първоначално написано от solo_ Добре айде махни се вече... Тук пише inewton , Dwyd96 , espada и мне, теб те няма в списъка айде... Тц тц, искаш да си пишеш само с момчета, ще взема да си върна старото твърдение.
Първоначално написано от Indistinct Тц тц, искаш да си пишеш само с момчета, ще взема да си върна старото твърдение. Ама ти момиче ли си ??? Добре сготви една шкембе чорба и можеш да останеш... айде нали съм...
Първоначално написано от espаdа moeto systoqnie nadwi6awa towa na wseki edin milqrder tuk! мулти ли си ?
Първоначално написано от solo_ Ама ти момиче ли си ??? Добре сготви една шкембе чорба и можеш да останеш... айде нали съм... Не приемай жените само за готвачки..нищо чудно, че си сам! Ти си готви шкембе чорбата.
Първоначално написано от solo_ мулти ли си ? az sym diler! az sym bylgarskiq pablo
Първоначално написано от Indistinct Не приемай жените само за готвачки..нищо чудно, че си сам! Ти си готви шкембе чорбата. Ей село не съм казал такова нещо... сам съм по съвсем други причини които не смятам да излъчвам тук !
Първоначално написано от espаdа az sym diler! az sym bylgarskiq pablo стига си фантазира и ти
Първоначално написано от solo_ Ей село не съм казал такова нещо... сам съм по съвсем други причини които не смятам да излъчвам тук ! Тогава какво имаше предвид?
Първоначално написано от solo_ стига си фантазира и ти az sym don, jivee6t w edin izmislen swqt
Първоначално написано от espаdа az sym don, jivee6t w edin izmislen swqt Не говори за Дон Кихот, утре ще имам тест...
Първоначално написано от Indistinct Тогава какво имаше предвид? За какво говорите, Госпожице Димитрова ?
Тва да не е оня с рицарската маниа ?
въй въй въй ти наистина си зле по-дле и от Dwyd96
Първоначално написано от solo_ За какво говорите, Госпожице Димитрова ? Димитрова друг път!
Първоначално написано от Indistinct Не говори за Дон Кихот, утре ще имам тест... az ne sym don kihot, az sym don ka6liok, mnogo trewa pu6a. az sym edin istinski gangster.
Първоначално написано от Indistinct Димитрова друг път! Ау, имах предвид Дементова, на малкия чат го видях като Димитрова
Първоначално написано от espаdа az ne sym don kihot, az sym don ka6liok, mnogo trewa pu6a. az sym edin istinski gangster. Ае да се напушим някой ден ?
Първоначално написано от solo_ Ае да се напушим някой ден ? ok, az 6te predostawq trewata. iskam da te natrowq.
Първоначално написано от espаdа ok, az 6te predostawq trewata. iskam da te natrowq. моя организъм е неземен
Първоначално написано от solo_ моя организъм е неземен az ot 1 bira i 1 koz i mi se zaliulawa swqt, krehka natura sym.
Правила