- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 34
"d
https://www.youtube.com/watch?v=kbyUzsHP3Po
wtf
само това мога да кажа
wtf
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Много ми е умряло и мрачно настроението напоследък,а трябва да уча за изпити....как да стане като ми минават по 123143 мисли в главата всяка секунда
направо ми се иска да замина някъде МногогмномМНОГО на далеч,да си изтрия всички спомени както на eternal sunshine(като само си напиша една бележка какво никога не трябва да правя,за да не допусна същите грешки) и да започна на чисто
Най-тъжно ми е, когато човек близък до мен се е затворил в себе си и не иска да говори с мен. Близки сме, даже повече от това, той е най-ужасния, най-големия, най-добрия ми приятел и най-прекрасното нещо, което ми се случи напоследък.. Но нещо се променя, дали е заради мен.. или заради нещо друго - не знам. А искам.. искам да съм до него, да му помогна да премине през този период, но реших да го оставя, да не досаждам.. не сме се виждали от известно време. Страшно свикнах да съм с него постоянно, липсва ми.. А последния път - 1 час мълчание, никога не се е случвало. Ох, дано всичко е наред и не се прецака нещо, за пореден ш***н път. Ще се сдържам още малко, докато съм тук, като се прибера за семестъра не знам кога ще се върна... дано се оправи до тогава всичко, защото няма да издържа много там, без неговото присъствие и успокояващи думи.
Останаха два изпита, трябва да мина успешно! Think positive, think positive!!! <3
Не осъзнавах как искам да е лято до днес, като ми се намокриха краката и щях да падна за пореден път. Пак, че беше по-топло, но все пак... друго си е 25+ градуса!!! <3
*сън*
Гласът ми изчезна. Не можах да спя заради шибаният ми запушен нос. Басииии, имам да уча, мамка му.
Питай и подпотвай докато не разбереш кво става. Ако "досаждаш" той ще си каже. По скоро му се говори но не знае как да подхване разговор. На никой не му е приятно да подтиска мисли и чувства!
Днес ми беше много умряло щот неможах да се наспя снощи. Дано тая вечер да наваксам!
Нарочно не отидох на вечеря с приятели щото последно време се държат много странно от както почнаха да "излизат" заедно. Оня ден брата беше хванал женската на късо, тя дори не била забелязала че нещо не е наред. Боже как може да има такива хора дето са толкова "сляпи". ОФца заблудена и манипулативна! Всъщност и 2-мата са заблудени овце, пасват си. Фък, имам чувството че тази битка ще я загубя!
Последно редактирано от Seattle : 01-29-2016 на 06:33
Това изречение търсех. Ако до една седмица не съм изперкала, пък на. Снощи се ядосвах повече на себе си отколкото на него. И колкото и да ме е яд като прави такива глупости, го разбирам. Изморен е, на едната работа не го жалят много, на другата пък тепърва трябва да се доказва и със сигурност не му е никак леко, макар че и веднъж не се е оплакал, че е изморен, че има нужда от почивка или нещо подобно. И е много мило като чуя с каква гордост казва "утре съм в кантората". Сбъдна му се част от мечтата, много съм щастлива за него. И в същото време се дразня като каже "ще ти звънна сутринта да те събудя, тъкмо да се чуем" и не го направи. Или като след цял ден без да ме потърси, звънне и каже "аз отивам до магазина и ти звъня да те използвам да ми правиш компания", макар че знам, че е шеговито и всъщност звъни, за да ме чуе. Или като започна да му говоря за някое момиче, независимо дали приятелка, позната или някоя, която съм видяла на улицата преди малко, и веднага попита "ама хубава ли е". Да, знам, че отново е шега, но когато бъде повторено 24024093млн. пъти, се натрапва. И с ето това се борих снощи до поне 3 часа. Може да са дреболии, може би просто на мен ми е труден момент, надявам се да е така. Дано да не изгубя битката със себе си.
Щото не са правилните, силни ..
За пореден път си затвърждавам, че българската образователна и висша система е скалъфена пу тка, а оценките губят всякаква роля. Дори магистърската ни степен е една фашкия.
Започвам все по-сигурно да мисля, че в идното десетелитетие българското образование ще бъде официално и със закон изтрито в много Западни и Източни страни.
Някои университети ще бъдат преименувани на полувисши.
На държавата не й трябват образовани и грамотни хора, просто защото няма за какво.
За какво са дузина специалисти, като един специалист днес върши работа за 1000? За кво са на управляващите специалисти в тази система?
В момента няма отрасъл, който да не е разбит, бе хора!
Вие учите, за да се изселвате и търсите личното спасение.
Ей, дано успеем.
Ами малко ме боли главата, иначе всичко е точно..
Може би другата седмица ще се поразходя извън София, което, ако стане, е... <3
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
link
тия са от днес само
260 на ден само в София, ама не й трябват на държавата специалисти, налиДори съм филтрирал ниво служители
Баси мрънкалото си мен
Тази твоя простотия няма да умре!
Бръкнал в джоб.бг да си прави изводи за страната! Пази боже, сляпо да прогледа
В момента, ако не е ИТ сектора ще умреш от глад, кирливчо. Или, не. Ще се лепнеш негрите да слугуваш.
Мрънкало, което поне казва истината е по-добре, от глупак, който действа без да вижда по-надалеч от носа си.
Аз поне, като нямам нужното знание, не съм тръгнал по митинги да раздавам справедливост, или да покрепам определени лица, които също не знаят какво правят.
Но поне не съм с лъжливото ви съзнание, че ''държавата'' е избрала правилния път за развитие и е на правилното геополитическо пространство.
И кое по-точно оборвам?
Илюзията на всеки взел се индвиди, който по някакъв си начин се чувства добре. Или трябва да си приравнен на бактерия, или да гледаш само личния си задник.
България не е София, Варна и Пловдив и Бургас.
Днеска съм най-добре от всякога че 10 пикливи дена ваканциика си имам малко аз...
Трябаше да ми дава едни стари документи следобед и рано сутринта се обадих, че е по- добре да ми ги прати по пощата експресна доставка. Стана ми малко неудобно чисто куртоазно, но вътрешно се почувствах по- добре и ми е по- леко. Е, пообикалях малко по- надалеч, поразходих се, после си поспах. И ся пак малко ми се спи, ама мисля, че ще се разсъня.
що за маймуни са тия долни утрепки които нахлуват в света на белите
това може ли да се нарече език http://www.youtube.com/watch?v=rAFYlynkJOA&t=1m13s тия нечленоразделни туземски звуци които могат да се произнесат само от маймуна
тия гадни мюсулмани не са способни на абсолютно нищо, естествено че не е възможно да направиш откритие или да измислиш някакво полезно на човечеството изобретение, та те нямат достатъчно думи да проведат едночасов разговор а какво остава за другото, можеш да чуеш само някакви давещи се гърлени звуци като на пещерняците, носят дрехите които белите са измислили, ядат от нашата храна и ползват на готово нашите открития и непрестанното им безочливо отстояване на правата и исканията им за по-добър живот, това само една маймуна може да го направи която знае само едно "гладен съм, дай ми банан, аз имам право да ям, чу ли! и ми го откъсни и ми го обели"
В Швеция са завзели цели квартали в които ако се мерне местен го пребиват до смърт, Германия я очаква същото и то вече има цели квартали но все още са турски. Сега Европа ще разбере кво ни е на нас и на румънците с циганите и как няма отърване, щото веднъж разпънат ли палатките вече отърване няма, следва само едно- размножжаване като хлебарки а те вече са милион и половина в Eвропа и то само легалните
само глей https://www.youtube.com/watch?v=lNmNGcin3C4 и репортажа е от скоро, някакви черни и миризливи маймуни които отишли във франция обвиняват и тормозят французите че не им давали работа и то защото не говорели френски :Д
що за нелепо същество трябва да си за да твърдиш подобни небивалици