- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 34
^Тори, препоръчвам ти алкохол вместо психолог.
Хахах, алкохола не е лоша идея, но да ми мине и последния изпит, че през тъпата сесия съм трезвеник. Все ш ми останат два-три часа да оправя бутилка вино с някой авер. :д Щот и уискито отиде... Мани-беги, работата е на кютек!
Странно се чувствам...
Ще ми се поне да опитам да се сближим повече,въпреки,че.......,но...... .
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
Ewok, майка ти дано има интернет, защото ще трябва да мигрирам фабрика неделя сутрин.
Ще ти пиша лично по някое време :д
---
Обичам разчупената служебна комуникация, особено като се впуснем във взаимни безсмислени комплименти :Д и мисля да се отдам на личен живот сега
Иначе, работим перманентно от вкъщи вече, с единия колега сме сами в нас, счупваме се от простотия, работим, заниваме се с другите планове, и времето просто си минава ..
И наистина не знам какво ще правя след месец-два, всичко се променя много бързо, пък държава не ми се сменя точно в момента, може би лятото ще мръдна някъде.
Последно редактирано от NomNomNom : 02-11-2016 на 15:49
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Не пия такива работи, беше единичен случай. Спокойно.
Има, да, даже май и става за нещо, макар че тя го ползва само от телефон, така че не мога да го твърдя със сиг.
Днес мина доволно, очаквах по-малко. Остана само един, който се оказа два дни по-рано, отколкото си го представях, не знам как съм гледала календара всичките минимум 10 пъти и съм решила, че се пада в сряда -.-
Което прави два дни по-малко за подготовка и което значи, че до утре трябва да съм готова с басните, за които си мислех, че имам време до понеделник :д Днес се стегнах след изпита и преведох две, така че за утре ми остана само една и като превеждам с някого върви доста по-бързо. Общо взето с колегите е супер забавно и трябва да излизаме и извън уни, много са готини.
Хайде да минава понеделник и да се отдам една седмица на пътуване и партита.
Аз съм един достоен мъж и рицар... само дето във връзката ми друг трябва да я изпълнява тази роля. И този някой трябва да престане да ми се оправдава.
Decisions, decisions...
Абе, най-добре е да си налея 400мл вино в огрооооооооооооомната ми чаша![]()
нз как се чувствам, но се чувствам добре.
малко повече от всякога знам какво искам и това е добре.
сега само да се взема в ръце, да взема всички изпити (каквото влача от миналата година) и да се надяваме до май-юни да съм завършила.
трябва да преследваме мечтите.
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Искам да съм принцеса, но съвсем ще 'отиде коня в ряката' ако няма кой да ми пази гърба.
Отделно ми е абсолютно апатично, даже Дедпул не ми се гледа. Следващата седмица трябва да се нанасям, не знам как ще успея да довлека всичко.Но пък ще живея сама в тройна стая с морски изглед.![]()
Май най - лесно става да си намериш нов принц/крал/рицар , ама директно да му се представиш като принцеса :Д
----
Нямам търпение за довечера, макар, че съвсем ми обърква всички (служебни) планове. Дори нямам идея какво ще правим, и кога ще се прибера, и кога той е на работа ( неделя чак).
Ох, пак се забърквам в бой, въпреки всичко обещаващо, пак се страхувам, че ще изкочи проблем и ще се окаже загубено време и емоции, а съм изтощена за поредната безсмислена връзка, искам да съм си сама, или да е окей всичко. Мама му.
Иначе той е толкова all in.
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
В Лозенец индианци няма, ама за сметка на това е пълно с педали.
Татаратата, колко е хубаво да се изкъпеш след цял ден учене. :3 Пожелайте ми късмет утре, макар да не искам да ходя, щот ме е страх.
Дните вкъщи свършват, мамка му. Харесваше ми да съм асоциална пък.![]()
tori, toriiiii, живота е бас майката, сестро. Ако някой ден ти се прииска да се самоубиеш, първо пиши на мен, за да го направим заедно защото живота е баси майката...
Ся ,аз се чувствам разпран и отивам да спя че утре ме чака голям кошмар...
толкова се ядосах че не мога да направя някаква плитка, която според всички TUTORIALS e SUPER EASY че си ухапах пръста
inb4 chain smoking & snacking
че то той не каза лозенец. Това, което той описа е доста така скапаничко :Д Смисл нищо особено - ниски панелки, много пенсионери, много побъркани типове, които се оплакват постоянно за всичко и една такава сякаш липса на живот. (тва за квартала до пазар Иван Вазов). Другите, които каза са си педалски :Д :Д
те сичките квартали са гняс.
Поне в южните има полиция .... :Д