- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 34
Санах в 5 часа. То оставаше да не стана- цял ден си почивах вчера, беше толкова хубаво нищо да не правиш, посля цяла нощ спах. Иска ми се днес да свърша поне няколко задачки, ама пак са от по- веселата част поне, не са някакви натоварващи.
А иначе- спадовете и качванията в настроението си ги има, добре че поне не са топли и студени вълни, че щях да е притесня :Д
Не трябваше да го гледам тоя филм, натъжих се.
Последно редактирано от therichbitch : 02-13-2016 на 06:45
ахах познато, аз бях така с fish tail-a на моята си коса
чувствам се изморена психически, вчера щях да се срина, но не успях, той ме накара да си излея всичко, така че ми олекна по някакъв начин.. не знам, ново е и за двама ни, но все пак проблемите напоследък са много повече от хубавите моменти и това ме изморява и кара да се съмнява въобще какво правим.. поне сесията мина, макар средния успех да ми падна на 5.00, което е много зле, но майната му, ще се размина с пари от стипендия явно, добре че имам от заплатите още :д като цяло много нови изживявания за много кратко време, ама защо пък не, време ми е да порасна
Дори не си спомням как съм си легнала.![]()
Ама това беше, безпаметни алкохолни нощи няма да имам възможността да си позволя в близките 6 месеца. :Д
Абе, не ми е много чисто, че с толко малко го взех ама нали е взет... Довечера си позволявам чша вино.
Утре го водят Свети Валентин. Ами ще го пропусна явно...отново...Ще го карам на Трифон Зарезан...Не всъщност май и него ще го пропусна...![]()
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
Хубаво е, че съм тук. Харесва ми цялото спокойствие, на което е способен дядо ми. Харесва ми да си мълчим, да не питаме другия нищо, да зяпаме телевизия и всичко да е в ред. Баба беше по-неспокойна, джаста-праста, както се казва. Ама това, ама онова... Нищо не ѝ се опираше. Малко се чувствам виновна, че последните години не говорех с нея, защото беше почти неадекватна. Май само я навиквах даже, че не си е изпила хапчетата, че иска да излезе на фас-пауза, че мисли глупости... От време на време ми се иска да бях по-мила. Стената, която изградих преди време, ми коства много откъм чувства. Където и да е, надявам се да ми прости за студенината. А сълзите все някак ще ги преглътна, нали?
хубав ден. повъртях опашка на центъра
а кога ще седна да поуча?
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Въпрос към тези, които са без гадже - имате ли си някого, с когото си пишете ежедневно?
С Йордан. На периоди и с един друг приятел, но не го знаеш.
Иначе с момчетата си говоря всеки ден, Валери тъкмо кацна днес с приятелката си и сме пак весела къща :д
Edit: много ще ми липсват като се разделим, през какво ли не минахме заедно. ( включително истории с адвокати, заплашвания, лъжи, манипулации :Д )
Като семейство ги чувствам, направо не е за вярване, и когато семействата ни идват да ни видят, ни е едно такова весело на всички :Д
Последно редактирано от NomNomNom : 02-13-2016 на 14:04
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Драсни у фб по някое време, заинтересова ме. Знам, че не съм аз, ахахаххах
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Направо като се видим :д
Бтв напоследък твърде много мъже отбелязват "стайлинга" ми
Да не е някво модно да се говори за дрехи?
Къде отиде старото "ти си страшно парче"?
Тук, като видят добре облечена и гримирана жена, е чудо неземно и правят комплименти за грим и дрехи.
Иначе, да, обличаш се яко като съм те виждала последните пъти :Д
С наив като бяхме, имаше ти мн як панталон.
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Е, ок е ти (жена) да ми го кажеш. Обичам жени да ми правят комплименти за дрехите, по-авторитетно е.
Мъжете трябва да се радват на красивите ми очи и тънката ми талия, не да ми обяснява една минута колко страхотна е блузката ми