Вампирясъл/а
Първоначално написано от solo_ аз много лесно се влюбвам Не е толкова лесно да се влюбиш или поне при мен беше така. Ганкстери.
Първоначално написано от fanton1 Не е толкова лесно да се влюбиш или поне при мен беше така. аз съм друг тип
Първоначално написано от solo_ аз съм друг тип Все ще намериш човека който да те обича А анимето е интересно излизане от реални свят за малко време.
Първоначално написано от fanton1 Все ще намериш човека който да те обича А анимето е интересно излизане от реални свят за малко време. Бих си купил Oculus Rift за да се махна от този тежък реален свят, но и това няма да помогне знаеш че имам душевна ерозия
Първоначално написано от solo_ Бих си купил Oculus Rift за да се махна от този тежък реален свят, но и това няма да помогне знаеш че имам душевна ерозия И АЗ ИСКАМММММММ по темата: ужасяващ
Много е гореща
злобен зъбатко
Нямам си представа :Д
опасна
Напушена ?
Разголена...
Джинкс.
отчаяна мацка
Кой от вазе пушь трева ?
Първоначално написано от solo_ Кой от вазе пушь трева ? Определено >> ти.
Първоначално написано от nlucy Определено >> ти. Не аз съм 100% природно натурален
Първоначално написано от solo_ Не аз съм 100% природно натурален Остави тревата... пълен си с мрачни тайни
Болен!
Защо го обиждаш ?
Първоначално написано от solo_ Защо го обиждаш ? Ти пък от къде можеш да знаеш дали се е обидил?
Той е много чувствителен също като мен
Гей!
Първоначално написано от fanton1 Джинкс. Почти, и на мен първия момент ми заприлича. По темата: не се е наспал
Червената шапцица
Правила