- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Какво искаш да знаеш за следващия?
Бразилски гащи - придават страхотна форма на дупето, точно както казваш...
Вчера сънувах, че се караме с майка ми, и че аз изпадам в истерия и че съм по-страшна от нея.
С котката днеска.
Ти?
persil, http://prikachi.com/images.php?images/707/8671707I.png
Аз питам, по устата, с език ако щеш, нали знаеш ?
Последният път беше толкова отдавна, че даже не помня кога и с кого...
Кога последно мастурбира?
Горкичкият, да не би да не си се целувал ?
Разкажи за 1вата целувка.
Бих ти ударил един език да разбереш. Що отбягваш моя въпрос? Срам ли те от това? Или ще кажеш, че не го правиш?
И понеже съм честен, ще ти кажа защо - от доста време насам съм обграден предимно от самотни пръчове чекиджии почти без женско присъствие около мен. Така се случи просто и съжалявам, че така се получи, но нямаше как...
Последно редактирано от persil : 03-04-2016 на 18:55
Хаха ти отбягваш Моят въпрос.
Ми честно да ти кажа, малко съм стеснителна.... но ще отговоря въпреки, че си е доста личен въпрос...
Вчера.
Сега ти отговори като хората.
Последно ме целунаха през телефона преди броени минути. <3
Иначе на живо и с език преди месец и малко.
Остава въпроса за последната целувка с език.
Добре де, айде от мен да мине. С кого е било няма значение. Да е било преди повече от две години вече. Сигурно ще си кажеш "тоя пич е яко загорял". И ще бъдеш права - само днес мастурбирах три пъти. Посещенията при жрици на любовта не ги броя, те не ми доставят удоволствие, само задоволявам нагона си...
Ариел, пардон, Персил (по-добрия прах е това!), на колко години си ако не е тайна?![]()
Пише си на профила ми.
е да, ама не винаги всеки си пише реалните години, та затова попитах.
Как избра името и аватара си във форума?
Агент съм.
Тренираш ли нещо?
Правя обиколки в парка и кисна на открития фитнес там, като си оправя колелото почвам да карам. :д
Ти?
Аз сега съм се обездвижил много, ама за начало ще започна с каквото ти правиш!
Ами вие?
:Танци, танци, много е горещо ! ... пожелай си нещо !" - от няква тъпа песен
Танцувах 2 години, даже бях на танцов фестивал, сега си танцувам вкъщи, но пак ще тръгвам. Иначе обичам да бягам и да ходя на Витоша. Фен съм на доста спортове, напоследък вкъщи си тренирах кик бокс![]()
ех, ти да не си тренирал на амфети![]()
![]()
Въпрос: Какво ти писна да ти повтарят ваще ?