- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Какво искаш да знаеш за следващия?
В кошче до нея Майка държи яко на хигиената ,така ме обучи от малък :Д .
За следващия искам да знам как е бил комплексиран преди години ?
Много самовлюбено звучи, но не съм изпитвала комплекси. :д
Нещо, от което се срамуваш относно живота си?
Живота си...
Колко косми имаш на тиквата ? (Въпрос до Ярослава)
До останалите: От къде си ?
Добрич
любима част от България?
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Мисля, че ми е най-приятно в балкана, сред поля и гори. :д Зеленината много ме успокоява и обичам тихи и пусти места сред природата, на които мога да се насладя на тишината и красотата.
Остава.
запознах се с няколко души, но все още не мога да ги нарека приятели, това е прекалено значимо понятие за мен. познати по-скоро, но се надявам да станат и приятели. :д
ами ти?
Да, открих приятел, любимо момче/мъж и брат. В едно. Открих също и приятни хора, с които мога да разменя някоя дума и с които би ми било приятно да ида на бира/кафе/разходка. Открих още една дузина, с които бих искала да се познавам извън фороня.
Откривал ли си някога приятел в интернет като цяло, не само тук?
Някой с който да си пишем, или да излизаме -не.
Имаш ли приятел, или някой друг на който да можеш да се обадиш в 2 сутринта и да споделиш нещо лично ?
Имам си един човек, който се е случвало не само да ми вдигне телефона и да ме изслуша, ами и да дойде при мен по никое време. Ето такива хора са истинските Приятели, ако повече хора бяхме такива щеше да е доста добре.
Най-големият жест, който си правил/а за приятел? А който някой е правил за теб?
Няма да споделя, защото е много тайно. Но не съм имала много близки приятели.
Остава.
Ако нямаш, сърдиш ли се/скаран ли си с някой ? Какво стана ? Как се чувстваш ? Липсва ли ти ? Какво очакваш ?
Отдавна съм се убедил, че нямам приятели. Имам просто добри познати...
1. Най-големият жест? Не знам, не броя такива неща, тях друг трябва да ги брои. И жестове към мен не броя, а и май е нямало нещо чак супер вдъхновяващо от авери.
2. Скарана не бих казала, че съм. Обаче човек, в когото имах вяра, се промени доста или си показа рогата, не знам още, нека кажем, че отлъчих няколко човека от обкръжението си, защото направиха доста неща, които отчитам като грешки спрямо мен. Едно време с различните хора съм се чувствала кофти от факта, че са ме предали по някакъв начин, чувствала съм се излъгана, изоставена. Чувствала съм, че хора, на които имам вяра, са си избивали жалките комплекси отгоре ми. Обидена. Никой от тях не ми липсва, липсва ми приятел, който замина далече-далече и когото дори не можах да изпратя при последното си прибиране в България. Очаквам най-добрият ми приятел да спре да ми е такъв, защото се връща веднъж в годината, а аз съм на майка си в кътния зъб като си дойде. Очаквам отлъчените да си изливат мизериите върху друг и да не ми кимват дори когато се засечем.
Какви са твоите грешки спрямо близките ти приятели?
Грешките са фатални. Идват от вкъщи в моите взаимоотношения. Иначе се случва да приемам нещата твърде лично или навътре, лесно да се убидя.
При теб, но с гаджетата ?
Може би, че искам прекалено много внимание, и съм малко власна и искам да знам къде е, какво прави какво си мисли...
Какво ти се хапва ?
Cola-Cola
Харесваш ли големите ми гърди ?
До Indistinct - Харесваш ли голямото ми дупе (формирано от мазните банички) ?
Последно редактирано от solo_ : 03-10-2016 на 17:19
Не разбирам въпроса.
Какво е последното нещо което те накара да се усмихнеш искрено ?
Последно редактирано от Esdeath : 03-10-2016 на 17:24
Искрено се пише с едно нВчера се усмихвах искрено, но не помня за какво.