Какъв тип хора мразиш? Мразя е силно казано, не харесвам безотговорните хора, надутите и вечно хвалещи се индивиди, също и хора, които лъжат на всяка втора дума. Очебодно е, че не казват истината, но те продължават да си украсяват историите и не им пука.
Лесно ли се сприятеляваш? Много лесно. Общителна съм и бързо създавам запознанства, често прерастващи в добри приятелства.
Расистка ли си? Какво мислиш за ромите или други етноси които си срещала? Като цяло циганите ме дразнят с вечното си преиграване и обвиняване в дискриминация. Не може да живееш в палат и да носиш килограм злато по себе си, да не плащаш ток, вода и телевизия, да не работиш, и да пледираш за социално слаб и част от малцинство. Разбира се, има цигани, има и роми. От вторите познавам много достойни и приятни хора, които работят и изкарват честно пари и въобще не коментират етноса си, просто защото той не те определя като човек.
Даваш ли пари на бедните? Кога за последно? Просяците си признавам, че подминавам. На уличните музиканти понякога оставям. Има едни нахалници по центъра, които носят снимки на деца, нуждаещи се от животоспасяващи операции, тях ги причислявам към просяците - за мен това е злоупотреба, доказано ми е, че специално тези не са упълномощени да събират пари. Когато има кутии за събиране на средства за нуждаещите се или благотворителни концерти, винаги дарявам. Също дарявам дрехи, обувки и играчки на деца от приютите. Дрехи в приюта занесох преди три или четири седмици, на чичото с акордеона последно дадох пари миналата седмица.
Кога запоследен път излъга? За какво? Снощи в разговор по телефона.
- Слушаш ли ме изобщо?
- Даа.
Последният път който се извини? Вчера на госпожата по английски, че закъснях за час.
Как късаш с гаджетата? Предпочитам да си кажем директно, че това е края, без увъртаници, не бих участвала във връзка, в която не се чувствам добре. Обаче винаги се старая да запазим приятелски отношения. С бившият ми приятел се скарахме, не си говорихме няколко дни, след това се видяхме, за да си изясним отношенията и се оказа, че не си пасваме като характери, няма за какво да си говорим, а страстта не е достатъчна. Супер цивилизовано приключихме отношенията си, сега сме приятели.
Какви награди/ конкурси си печелила? Имам разни грамоти от конкурси за детска рисунка, второ място на конкурс за пеене и не знам дали се броят купите от състезанията по танци. Напоследък не съм много дейна в тези неща, най-много да се запиша на някоя олимпиада.
Какво харесваш в себе си най - много? външност - очи, усмивка и задник

характер - че не се страхувам да си изразя мнението и си отстоявам правата, не се поддавам на манипулации и умея да поддържам добри отношения с хората
Към какво се стремиш в момента? Задоволителни резултати на изпитите.