Първоначално написано от YoungBloodZ защото ми напомня за мен преди няколко години и знам как се чувства Най-лошото е че знам какво мога да причинявам, и все пак не се спирам... Ако бях ангел, май нямаше въобще да пиша...
Първоначално написано от YoungBloodZ не и докато аз и правя компания! Това е мило <3
Първоначално написано от solo_ Ти падаш ли си по MMA ? Аз си падам
Първоначално написано от YoungBloodZ не и докато аз и правя компания! Защо само ти ?
Zdraveite
Първоначално написано от LoveInfect Аз си падам Трудно е да ти повярвам, LoveInfect.
Първоначално написано от solo_ Защо само ти ? защото няма място за двама ни!
Първоначално написано от smilegirl12 Zdraveite Здравей, пате !
Първоначално написано от LoveInfect Най-лошото е че знам какво мога да причинявам, и все пак не се спирам... Ако бях ангел, май нямаше въобще да пиша... е какво излиза? дявол ли си?
Първоначално написано от YoungBloodZ защото няма място за двама ни! Но аз съм по-доброто от теб !!!
Първоначално написано от smilegirl12 Zdraveite здр копр
Първоначално написано от solo_ Трудно е да ти повярвам, LoveInfect. Не ми пука.
Първоначално написано от smilegirl12 Zdraveite Здрасти.
Първоначално написано от YoungBloodZ здр копр тъкмо свърших с чистенето ти
Първоначално написано от LoveInfect Здрасти. Каакво правиш
Първоначално написано от YoungBloodZ е какво излиза? дявол ли си? Не, добра съм по принцип. Може да имам комплекс. Не знам със сигурност. Но съм добра по душа.
Първоначално написано от smilegirl12 тъкмо свърших с чистенето ти оо вече на кирилица ли пишем? или само моментно?
Първоначално написано от YoungBloodZ оо вече на кирилица ли пишем? или само моментно? Хаххаа забаава и да само моментно
Първоначално написано от LoveInfect Но съм добра по душа. а защо не искаш да дадеш шанс на моя приятел Калгончо?
Първоначално написано от smilegirl12 Хаххаа забаава и да само моментно сигурен бях
Първоначално написано от LoveInfect Не, добра съм по принцип. Може да имам комплекс. Не знам със сигурност. Но съм добра по душа.
Първоначално написано от YoungBloodZ сигурен бях Боже станах предсказуема ...
Първоначално написано от smilegirl12 Боже станах предсказуема ... лошо няма! я кажи какво слушаш сега
Първоначално написано от smilegirl12 Каакво правиш Аз? Ами сутринта ходих до Вардар на химия, после си взех нудъли и се прибрах. Учих по математика, и сега естествено ми се спи. Нищо чудно да си пусна някой кpop или dupstep да се раздвижа малко след малко.
Първоначално написано от LoveInfect Нищо чудно да си пусна някой кpop или dupstep да се раздвижа малко след малко.
Правила