Първоначално написано от inewton Можеше, но никой не пишеше. Тогава нямаше хора във форума.
Защо си ми сърдит ?
Първоначално написано от solo_ Това е добре. А защо си толкова нервен ? че защо да съм нервен?
Първоначално написано от YoungBloodZ че защо да съм нервен? Ми палиш от най-малкото... Иначе как се казваш ?
Първоначално написано от solo_ Ми палиш от най-малкото... Иначе как се казваш ? да виждаш да се паля от някой друг освен теб? просто ме натоварваш психически с педерастията си
Първоначално написано от YoungBloodZ да виждаш да се паля от някой друг освен теб? просто ме натоварваш психически с педерастията си Не съм гей.. Ще спра !
ще видим!
Първоначално написано от YoungBloodZ да виждаш да се паля от някой друг освен теб? просто ме натоварваш психически с педерастията си Пак се палиш
Първоначално написано от YoungBloodZ да виждаш да се паля от някой друг освен теб? просто ме натоварваш психически с педерастията си И ти ли имаш алергия към тях?
Първоначално написано от inewton И ти ли имаш алергия към тях? Защо си хомофоб ? Мислех те за добър.
Първоначално написано от smilegirl12 Пак се палиш просто му обяснявам
Хомофоб ли си ?
??
Първоначално написано от LoveInfect ?? ???
Първоначално написано от inewton Продължавай да тъпчеш беззащитния светец. Когато бях на върха ми целуваше краката, а сега, когато съм в калта ме мачкаш. Ето как си личи некачествената стока! Чакай, защо да си в калта???
Първоначално написано от LoveInfect ?? Какво стана пак, Атанаске ?
Първоначално написано от LoveInfect Чакай, защо да си в калта??? Драматизира... Не видя какво написа по-назад ?
Първоначално написано от YoungBloodZ ??? Хомофоб ли си?? Не шегувам се нормално е да се чувстваш странно ако не си гей. Ама по принцип за или против гей браковете си ?
Първоначално написано от solo_ Какво стана пак, Атанаске ? Атанаска си викай на патката...
Първоначално написано от LoveInfect Хомофоб ли си?? Не шегувам се нормално е да се чувстваш странно ако не си гей. Ама по принцип за или против гей браковете си ? определено съм против а ти не ми отговори одеве...
Първоначално написано от LoveInfect Атанаска си викай на патката...
Първоначално написано от LoveInfect Атанаска си викай на патката... На патката и викам Гигантка ! На теб ще ти викам Симона !
Първоначално написано от LoveInfect Атанаска си викай на патката... +++
Първоначално написано от YoungBloodZ определено съм против а ти не ми отговори одеве... А на кое?
Първоначално написано от LoveInfect Хомофоб ли си?? Не шегувам се нормално е да се чувстваш странно ако не си гей. Ама по принцип за или против гей браковете си ? иначе не не съм хомофоб но мразя гейовете... също така обичам Хитлер!
Правила