Първоначално написано от LoveInfect Не се изкарвай изнасилена жертва! А какъв съм ? Звяр побойник ли ? Ти подкрепяш Dwyd96 - а така и всички които са срещу мен !
направо нова тема направете че тая стана 380 страници...! предлагам тъй като тая е направена от соло, той да има честта да направи и новата
Първоначално написано от YoungBloodZ направо нова тема направете че тая стана 380 страници...! предлагам тъй като тая е направена от соло, той да има честта да направи и новата Какво като е 380 страници ? Важното е лаф да става !
Първоначално написано от solo_ А какъв съм ? Звяр побойник ли ? Ти подкрепяш Dwyd96 - а така и всички които са срещу мен ! Не подкрепям Dwyd96 с грешно впечатление си останъл. Не го подкрепям. Мисля това което съм ти писала в съобщението и ти бях ядосана за друго.
Първоначално написано от solo_ Какво като е 380 страници ? Важното е лаф да става ! баси лафа дето става напоследък само караници тая тема се зарази с негативна енергия... (ок започвам да говоря странно) и все пак направи нова...!
Първоначално написано от LoveInfect Не подкрепям Dwyd96 с грешно впечатление си останъл. Не го подкрепям. Мисля това което съм ти писала в съобщението и ти бях ядосана за друго. Ти деликатно посочи, че solo_ е на клиповете ! А ти знаеш, че не е така.
Първоначално написано от YoungBloodZ баси лафа дето става напоследък само караници тая тема се зарази с негативна енергия... (ок започвам да говоря странно) и все пак направи нова...! Като дойдат момичетата, ще стане готино.
Първоначално написано от solo_ Като дойдат момичетата, ще стане готино. smilegirl и loveinfect не са ли?
n be nie sme hemafroditi
Иде ми да се махна от тоя форум!
Първоначално написано от YoungBloodZ smilegirl и loveinfect не са ли? И другите мацки.
Първоначално написано от smilegirl12 n be nie sme hemafroditi
Първоначално написано от LoveInfect Иде ми да се махна от тоя форум! Защо ?
Първоначално написано от solo_ И другите мацки. кои са те?
Първоначално написано от YoungBloodZ кои са те? Esdeath
Първоначално написано от LoveInfect Иде ми да се махна от тоя форум! ++
Първоначално написано от solo_ Esdeath а защо говориш за esdeath в множествено число?
Първоначално написано от YoungBloodZ а защо говориш за esdeath в множествено число? Защото това са двама човека...
Първоначално написано от smilegirl12 ++ Първоначално написано от LoveInfect Иде ми да се махна от тоя форум! в друг форум няма да ви направят толкова топло посрещане колкото тук!
Първоначално написано от smilegirl12 ++ На теб пък какво ти е ?
Първоначално написано от YoungBloodZ в друг форум няма да ви направят толкова топло посрещане колкото тук! Този форум е социален форум.
Първоначално написано от solo_ Този форум е социален форум. посещаван предимно от Асоциални
Първоначално написано от YoungBloodZ посещаван предимно от Асоциални Тук си общуваме. Това е нашата общност.
Първоначално написано от solo_ Тук си общуваме. Това е нашата общност. плюс
Първоначално написано от LoveInfect Иде ми да се махна от тоя форум! Защо? Нали харесваше Соло, персил и другите девиации.
Правила