Просто нещо интересно.
Първоначално написано от persil Просто нещо интересно. ем кот такоа врат кажи ти нещо интересно
Няма ко луд...
Има ли някой?
Първоначално написано от solo_ Има ли някой? Не.
Първоначално написано от Esdeath Не. Жалко...
Хей, какво става?
Първоначално написано от LoveInfect Хей, какво става? Пушим трева. Esdeath, solo_ и АгентМура пушат трева по скайпа.
Ами ти как си, LoveInfect?
https://www.youtube.com/watch?v=Z8XX5m-Vtsc
Много е пусто...
Първоначално написано от solo_ Ами ти как си, LoveInfect? Много неорганизирана.
Отплеснах се.
YoungBloodZ, искаш ли с Агента да си направим дискусия в скайп? Има и още потребители от форума... Ще си приказваме а нещо.
Първоначално написано от solo_ YoungBloodZ, искаш ли с Агента да си направим дискусия в скайп? Има и още потребители от форума... Ще си приказваме а нещо. ти можеш ли да приказваш за нещо
Първоначално написано от LoveInfect ти можеш ли да приказваш за нещо Защо не се заяждаш с майка си и баща си които са на твоето интелектуално ниво ( -1948 )?
Първоначално написано от solo_ Защо не се заяждаш с майка си и баща си които са на твоето интелектуално ниво (-1946)? тя напоследък с всички се държи така... иначе за чата нямам против
Първоначално написано от solo_ Защо не се заяждаш с майка си и баща си които са на твоето интелектуално ниво ( -1948 )? Не съм злонамерена към теб подавам ти топка, ти ми отвръщаш с атомна бомба
Първоначално написано от kuik За кво го постваш това?
Първоначално написано от LoveInfect Не съм злонамерена към теб подавам ти топка, ти ми отвръщаш с атомна бомба Така ли? И все пак... Подавай "топка" на родителите си!
Първоначално написано от YoungBloodZ тя напоследък с всички се държи така... иначе за чата нямам против Виновен ли съм, че е в онзи период?
Първоначално написано от LoveInfect За кво го постваш това? Daily random shit. Трябва ли ми причина?
Първоначално написано от solo_ Виновен ли съм, че е в онзи период? бе то никой не е виновен но тя на форума си го изкарва
Първоначално написано от LoveInfect Не ки го искарвам. мен за 2-3 дена доста ме нахрани !
Правила