.
Затворена тема
Страница 13 от 239 ПървиПърви ... 3910111213141516172363113 ... ПоследнаПърви
Резултати от 301 до 325 от общо 5969
    Супер фен Аватара на Naive
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Rakshy Виж мнението
    има поне 2ма пишещи тук, които не си слагат колана, защото щял да им счупи ребрата или да ги обеси при евентуален сблъсък, тъй че сетаабрат
    Колана може единствено да те натърти по-сериозно, пр. коремни мускули и да остави отпечатъци (синини), но тези последици срещу риска да изхвърчиш от колата... са нищожни.

Мега фен Аватара на AnarchyBoy
    Цитирай Първоначално написано от IseeDEADbodies Виж мнението
    Хахахахахахаххаха, ти кой беше ?
    Не питай въпроси на които не желаеш да чуеш отговора. Или да го видиш е по-точно казано..
    "It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
    Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.

мъжете могат да изпитват около 7 емоции/може и да съм пропуснал някоя :Д/, ако дори можеш да ги наречеш емоции - гняв, разочарование, скръб, желание за jebane, глад, радост, жажда. Някои от тях се препокриват. Ако имаш някакви различни от тези, значи не си мъж.
    +1
    Dr. Gregory House

Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.

Супер фен Аватара на IseeDEADbodies
    Град
    Бургадидас !
    мъжете могат да изпитват около 7 емоции/може и да съм пропуснал някоя :Д/, ако дори можеш да ги наречеш емоции - гняв, разочарование, скръб, желание за jebane, глад, радост, жажда. Някои от тях се препокриват. Ако имаш някакви различни от тези, значи не си мъж.
    Мамка му, колко години съм живял в заблуда :/
    "Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"

има поне 2ма пишещи тук, които не си слагат колана, защото щял да им счупи ребрата или да ги обеси при евентуален сблъсък, тъй че сетаабрат
    Реално при по силен сблъсък ще има камшичен удар от колана и кел файда, че не си излетел през колата като ти счупи врата и умреш на място. Но за по леки сблъсаци помага да.
    Dr. Gregory House

Мамка му, колко години съм живял в заблуда :/
    Не, просто си педал ;с
    Dr. Gregory House

Супер фен Аватара на IseeDEADbodies
    Град
    Бургадидас !
    Хахахахаххахаха, маняк, недей моля ти се. Не си вървежен..
    "Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"

Когато някой използва "маняк" в разговора освен, че ми убива мозъчните клетки също така и убива сяк'во желание за евентуално продължение на разговора. А хората, които се интересуват от това "колко" са "вървежни" са 16 годишни курви (и за двата пола) с по 18 думи в речника.
    Пендьо.
    Dr. Gregory House

Мега фен Аватара на Rakshy
    https://youtu.be/hPCiU1E8T30?list=PL...kMwZM8-zKrgA-Q

тва е theme song-a на бейбиту ;д

Мега фен
    Град
    beyond The Wall
    Що, само на жените ли им е позволено ? Не знаех..
    Rakshy ти даде много точен отговор така че аз няма какво да добавя

Мега фен Аватара на babity
    https://youtu.be/hPCiU1E8T30?list=PL...kMwZM8-zKrgA-Q

тва е theme song-a на бейбиту ;д
    Само защо е тая условна форма. Т'ва не разбрах. B-)

Малко съм гузна, 'щото съгреших с храната. 'Ма после ще ида на фитнес, да си изкупя вината. Искам да сера кат' нормалните хора - веднъж дневно, а не веднъж в месеца да се радвам, че чудото е станало, деееба!!!!

Мега фен
    Град
    beyond The Wall
    Цитирай Първоначално написано от babity Виж мнението

Малко съм гузна, 'щото съгреших с храната. 'Ма после ще ида на фитнес, да си изкупя вината. Искам да сера кат' нормалните хора - веднъж дневно, а не веднъж в месеца да се радвам, че чудото е станало, деееба!!!!
    https://cdn.meme.am/instances/500x/56053920.jpg

Мега фен Аватара на xoxi
    Не съм чак толкова търпелива. Не мога да чакам повече. Сериозно.

Мега фен Аватара на Rakshy
    Цитирай Първоначално написано от babity Виж мнението

хаахахахахахха друго си е диария 5х дневно

Супер фен
    Нищо, абсолютно нищо не ми се прави, нищо. :/

Мега фен Аватара на Lilanda
    Радва ме. Всяка негова дума, всяко негово действие, всеки негов жест. Начинът, по който устата му се криви в усмивка. Не само самата усмивка, цялата мимика на лицето му. И онзи блясък в очите му, когато ме погледне. Или гласът му рано сутрин, когато е още сънен. И смехът му...този прекрасен смях. <3 Потръпвам само като си помисля за тези неща. Да не говорим пък за реалния поглед над всичко. За зрялостта, с която подхожда към всичко. Ако не познавах толкова хора на неговата възраст, които се държат по-детински и от малката ми братовчедка, щях да кажа, че е от възрастта. Но не е. Той е. Винаги е той. Когато се ядоса и започне да ми говори как няма да ме занимава с неговите "глупости", въпреки че съм му казвала 948498948 пъти, че обичам да го прави, е той. Когато преглътне егото си и каже "спирам", е той. Когато се натъжа и той се опита да ме развесели по възможно най-идиотския сладък начин, пак е той. Когато сме толкова еднакви, че не е истина, сме ние. Това "ние" звучи страхотно. "Ние" ще преодолеем всичко, пред което се изправим, заедно. "Ние".

Мега фен Аватара на Lilanda
    Радва ме. Всяка негова дума, всяко негово действие, всеки негов жест. Начинът, по който устата му се криви в усмивка. Не само самата усмивка, цялата мимика на лицето му. И онзи блясък в очите му, когато ме погледне. Или гласът му рано сутрин, когато е още сънен. И смехът му...този прекрасен смях. <3 Потръпвам само като си помисля за тези неща. Да не говорим пък за реалния поглед над всичко. За зрялостта, с която подхожда към всичко. Ако не познавах толкова хора на неговата възраст, които се държат по-детински и от малката ми братовчедка, щях да кажа, че е от възрастта. Но не е. Той е. Винаги е той. Когато се ядоса и започне да ми говори как няма да ме занимава с неговите "глупости", въпреки че съм му казвала 948498948 пъти, че обичам да го прави, е той. Когато преглътне егото си и каже "спирам", е той. Когато се натъжа и той се опита да ме развесели по възможно най-идиотския сладък начин, пак е той. Когато сме толкова еднакви, че не е истина, сме ние. Това "ние" звучи страхотно. "Ние" ще преодолеем всичко, пред което се изправим, заедно. "Ние".

Мега фен Аватара на divergent
    Признавам си, че очаквах да е пълна пародия, и че само ще се изложим. А беше направо грандиозно! Засега сме най-добрите, предполагам тази година няма да ни надминат. И нали бяхме с камуфлаж, като на война, та нямаше как да минем без поражения. На кой му се запали рамото, на кой ухото, кракът, на мен пък димката ми гръмна в ръката. Но важното е, че бяхме наистина сплотени и сме доволни!

sleep is for the weak
    - : )
    Последно редактирано от HollyGolightly : 04-22-2016 на 02:26

Голям фен Аватара на Seattle
    Град
    Seattle, WA
    Бесен, бесен, бесен.

Drop a bag, save a friend.

Супер фен
    Пфу, цяла сутрин ми е студено и замръзвам (даже и духалката съм си пуснал) и то откакто... изпих оная, близо литър, ледено студена вода, 'щото бях жаден. :/

Мега фен Аватара на tori
    Дейба, как мразя общи вагони. Освен че чуваш всичко, помирисваш всичко също. Иначе искам пак.

Мега фен Аватара на solo_
    Цитирай Първоначално написано от tori Виж мнението
    Дейба, как мразя общи вагони. Освен че чуваш всичко, помирисваш всичко също. Иначе искам пак.
    Защо нямаш частен самолет?

Мега фен Аватара на YSMF
    Град
    в компютъра ти
    2 години сме си абсолютно щастливи без да се запознаваме с родителите и сега изведнъж заиска... ами не, съжалявам.

Мега фен Аватара на xoxi
    Мисля, че въпреки всичко, той е готов да ми даде втори шанс.
    Не, че го заслужавам.
    Но го оценявам.
    И тоя път ще се постарая да не прецакам всичко.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си