- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 35
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Хахахахаххахаха, маняк, недей моля ти се. Не си вървежен..
"Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"
Когато някой използва "маняк" в разговора освен, че ми убива мозъчните клетки също така и убива сяк'во желание за евентуално продължение на разговора. А хората, които се интересуват от това "колко" са "вървежни" са 16 годишни курви (и за двата пола) с по 18 думи в речника.
Пендьо.
Dr. Gregory House
https://youtu.be/hPCiU1E8T30?list=PL...kMwZM8-zKrgA-Q
тва е theme song-a на бейбиту ;д
Не съм чак толкова търпелива. Не мога да чакам повече. Сериозно.
Нищо, абсолютно нищо не ми се прави, нищо. :/
Радва ме. Всяка негова дума, всяко негово действие, всеки негов жест. Начинът, по който устата му се криви в усмивка. Не само самата усмивка, цялата мимика на лицето му. И онзи блясък в очите му, когато ме погледне. Или гласът му рано сутрин, когато е още сънен. И смехът му...този прекрасен смях. <3 Потръпвам само като си помисля за тези неща. Да не говорим пък за реалния поглед над всичко. За зрялостта, с която подхожда към всичко. Ако не познавах толкова хора на неговата възраст, които се държат по-детински и от малката ми братовчедка, щях да кажа, че е от възрастта. Но не е. Той е. Винаги е той. Когато се ядоса и започне да ми говори как няма да ме занимава с неговите "глупости", въпреки че съм му казвала 948498948 пъти, че обичам да го прави, е той. Когато преглътне егото си и каже "спирам", е той. Когато се натъжа и той се опита да ме развесели по възможно най-идиотския сладък начин, пак е той. Когато сме толкова еднакви, че не е истина, сме ние. Това "ние" звучи страхотно. "Ние" ще преодолеем всичко, пред което се изправим, заедно. "Ние".
Радва ме. Всяка негова дума, всяко негово действие, всеки негов жест. Начинът, по който устата му се криви в усмивка. Не само самата усмивка, цялата мимика на лицето му. И онзи блясък в очите му, когато ме погледне. Или гласът му рано сутрин, когато е още сънен. И смехът му...този прекрасен смях. <3 Потръпвам само като си помисля за тези неща. Да не говорим пък за реалния поглед над всичко. За зрялостта, с която подхожда към всичко. Ако не познавах толкова хора на неговата възраст, които се държат по-детински и от малката ми братовчедка, щях да кажа, че е от възрастта. Но не е. Той е. Винаги е той. Когато се ядоса и започне да ми говори как няма да ме занимава с неговите "глупости", въпреки че съм му казвала 948498948 пъти, че обичам да го прави, е той. Когато преглътне егото си и каже "спирам", е той. Когато се натъжа и той се опита да ме развесели по възможно най-идиотския сладък начин, пак е той. Когато сме толкова еднакви, че не е истина, сме ние. Това "ние" звучи страхотно. "Ние" ще преодолеем всичко, пред което се изправим, заедно. "Ние".
Признавам си, че очаквах да е пълна пародия, и че само ще се изложим. А беше направо грандиозно! Засега сме най-добрите, предполагам тази година няма да ни надминат. И нали бяхме с камуфлаж, като на война, та нямаше как да минем без поражения. На кой му се запали рамото, на кой ухото, кракът, на мен пък димката ми гръмна в ръката.Но важното е, че бяхме наистина сплотени и сме доволни!
![]()
sleep is for the weak
- : )
Последно редактирано от HollyGolightly : 04-22-2016 на 02:26
Бесен, бесен, бесен.
Drop a bag, save a friend.
Пфу, цяла сутрин ми е студено и замръзвам (даже и духалката съм си пуснал) и то откакто... изпих оная, близо литър, ледено студена вода, 'щото бях жаден. :/
Дейба, как мразя общи вагони.Освен че чуваш всичко, помирисваш всичко също. Иначе искам пак.
2 години сме си абсолютно щастливи без да се запознаваме с родителите и сега изведнъж заиска... ами не, съжалявам.
Мисля, че въпреки всичко, той е готов да ми даде втори шанс.
Не, че го заслужавам.
Но го оценявам.
И тоя път ще се постарая да не прецакам всичко.