.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 126

Hybrid View

Мега фен Аватара на LoveInfect
    Цитирай Първоначално написано от golemiq_korab_minava Виж мнението
    да бе, колко нормален... докато заловиш свинята, докато й навреш острия нож, докато му изтече кръвта хаххах

Най-нормалния с изтрел в сърцето или в главата. хаха
    Ме що трябва да я ловиш няма ли начин да си мил и да дойде
    Ако искаш истрел да е въпросът е да е най бързо

Цитирай Първоначално написано от LoveInfect Виж мнението
    Ме що трябва да я ловиш няма ли начин да си мил и да дойде
    Ако искаш истрел да е въпросът е да е най бързо
    да, бе, те щото са толкова тъпи и ще дойда. Свинята е умно животно. Не случайно в Китай е свещенна и си я имат за домашен любимец. В експерименти в телевизията решава някои прости задачи с логика.
    По-умна е от кучето.

В РЕАЛНОСТТА поради немърливостта на повечето хора се процедира грешно.

Най-малко у нас ще се направи някакъв контрол - инспекции при отглеждане на свине в домашни условия хахха макар че дядо ми разправя как през комунизма са идвали инспекторори с полиция да проверяват всяка стая от мазето за домашен алкохол - бил е забранен.

Мега фен Аватара на LoveInfect
    да, бе, те щото са толкова тъпи и ще дойда. Свинята е умно животно. Не случайно в Китай е свещенна и си я имат за домашен любимец. В експерименти в телевизията решава някои прости задачи с логика.
    По-умна е от кучето.

В РЕАЛНОСТТА поради немърливостта на повечето хора се процедира грешно.

Най-малко у нас ще се направи някакъв контрол - инспекции при отглеждане на свине в домашни условия хахха макар че дядо ми разправя как през комунизма са идвали инспекторори с полиция да проверяват всяка стая от мазето за домашен алкохол - бил е забранен.
    По скоро да се хуманизира населението още от училище. И подобна жестокост да се смята просто за ненормална. Както да се возиш без билетче в Люксембург е ненормално а тук си е баш нормално

Цитирай Първоначално написано от LoveInfect Виж мнението
    По скоро да се хуманизира населението още от училище. И подобна жестокост да се смята просто за ненормална. Както да се возиш без билетче в Люксембург е ненормално а тук си е баш нормално
    Приятелко. Не вярвам, че можеш да хуманизираш някого повече, от колкото какъвто е роден, с училището.

Не смятам, че е нужно някаква хуманизация, приложена от управляващи без хуманност, която единствено да служи в тяхна полза.

В близко време обаче управляващите няма да хуманизират и сплотяват, ами ще разделят и владеят. Предстои да ни настройват по можеду ни, да използват нашата омраза. В противен случаи обаче и ние ще стоим и ще блеем като аганца - хуманно, как някои се избиват. :Д

ПС: аватара ти е агресивен. хах

Приятелко. Не вярвам, че можеш да хуманизираш някого повече, от колкото какъвто е роден, с училището.

Не смятам, че е нужно някаква хуманизация, приложена от управляващи без хуманност, която единствено да служи в тяхна полза.

В близко време обаче управляващите няма да хуманизират и сплотяват, ами ще разделят и владеят. Предстои да ни настройват по можеду ни, да използват нашата омраза. В противен случаи обаче и ние ще стоим и ще блеем като аганца - хуманно, как някои се избиват. :Д

ПС: аватара ти е агресивен. хах
    a се прави на Света вода ненапита... Аз ако имах абсолютна мощ, щях да сея хаос навред. За вас не знам!

Цитирай Първоначално написано от АгентМура Виж мнението
    a се прави на Света вода ненапита... Аз ако имах абсолютна мощ, щях да сея хаос навред. За вас не знам!
    добре, че хората с най-голяма власт на света имат разума да не го правят.

добре, че хората с най-голяма власт на света имат разума да не го правят.
    ама щото е възможно да се опарят, само заради това. това тяхното не е абсолютна мощ.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си