.
Отговор в тема
Страница 4 от 6 ПървиПърви 123456 ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 126
    То това не е нещо ново, поне си го открила навреме.

Мега фен Аватара на LoveInfect
    Цитирай Първоначално написано от golemiq_korab_minava Виж мнението
    еми ти тук се 3баваш.

Кой си ти, че да го проектираш бе?
    Той сигурно е разработил Доли

Цитирай Първоначално написано от LoveInfect Виж мнението
    *нормален начин за мен. Аз смятам за нормално за 100тен път го казвам... коленето чрез прерязване на гърлото с възможно най - остър нож.
    да бе, колко нормален... докато заловиш свинята, докато й навреш острия нож, докато му изтече кръвта хаххах

Най-нормалния с изтрел в сърцето или в главата. хаха

Цитирай Първоначално написано от Сол Виж мнението
    То това не е нещо ново, поне си го открила навреме.
    Навреме светът няма де се промени. Но поне няма да съм жива да видя най - ужасното. Да се надяваме!

да бе, колко нормален... докато заловиш свинята, докато й навреш острия нож, докато му изтече кръвта хаххах

Най-нормалния с изтрел в сърцето или в главата. хаха
    Ме що трябва да я ловиш няма ли начин да си мил и да дойде
    Ако искаш истрел да е въпросът е да е най бързо

Ме що трябва да я ловиш няма ли начин да си мил и да дойде
    Ако искаш истрел да е въпросът е да е най бързо
    да, бе, те щото са толкова тъпи и ще дойда. Свинята е умно животно. Не случайно в Китай е свещенна и си я имат за домашен любимец. В експерименти в телевизията решава някои прости задачи с логика.
    По-умна е от кучето.

В РЕАЛНОСТТА поради немърливостта на повечето хора се процедира грешно.

Най-малко у нас ще се направи някакъв контрол - инспекции при отглеждане на свине в домашни условия хахха макар че дядо ми разправя как през комунизма са идвали инспекторори с полиция да проверяват всяка стая от мазето за домашен алкохол - бил е забранен.

да, бе, те щото са толкова тъпи и ще дойда. Свинята е умно животно. Не случайно в Китай е свещенна и си я имат за домашен любимец. В експерименти в телевизията решава някои прости задачи с логика.
    По-умна е от кучето.

В РЕАЛНОСТТА поради немърливостта на повечето хора се процедира грешно.

Най-малко у нас ще се направи някакъв контрол - инспекции при отглеждане на свине в домашни условия хахха макар че дядо ми разправя как през комунизма са идвали инспекторори с полиция да проверяват всяка стая от мазето за домашен алкохол - бил е забранен.
    По скоро да се хуманизира населението още от училище. И подобна жестокост да се смята просто за ненормална. Както да се возиш без билетче в Люксембург е ненормално а тук си е баш нормално

животните нямат шанс, ние хората сме изроди.

По скоро да се хуманизира населението още от училище. И подобна жестокост да се смята просто за ненормална. Както да се возиш без билетче в Люксембург е ненормално а тук си е баш нормално
    Приятелко. Не вярвам, че можеш да хуманизираш някого повече, от колкото какъвто е роден, с училището.

Не смятам, че е нужно някаква хуманизация, приложена от управляващи без хуманност, която единствено да служи в тяхна полза.

В близко време обаче управляващите няма да хуманизират и сплотяват, ами ще разделят и владеят. Предстои да ни настройват по можеду ни, да използват нашата омраза. В противен случаи обаче и ние ще стоим и ще блеем като аганца - хуманно, как някои се избиват. :Д

ПС: аватара ти е агресивен. хах

Приятелко. Не вярвам, че можеш да хуманизираш някого повече, от колкото какъвто е роден, с училището.

Не смятам, че е нужно някаква хуманизация, приложена от управляващи без хуманност, която единствено да служи в тяхна полза.

В близко време обаче управляващите няма да хуманизират и сплотяват, ами ще разделят и владеят. Предстои да ни настройват по можеду ни, да използват нашата омраза. В противен случаи обаче и ние ще стоим и ще блеем като аганца - хуманно, как някои се избиват. :Д

ПС: аватара ти е агресивен. хах
    a се прави на Света вода ненапита... Аз ако имах абсолютна мощ, щях да сея хаос навред. За вас не знам!

Цитирай Първоначално написано от АгентМура Виж мнението
    a се прави на Света вода ненапита... Аз ако имах абсолютна мощ, щях да сея хаос навред. За вас не знам!
    добре, че хората с най-голяма власт на света имат разума да не го правят.

добре, че хората с най-голяма власт на света имат разума да не го правят.
    ама щото е възможно да се опарят, само заради това. това тяхното не е абсолютна мощ.

ама щото е възможно да се опарят, само заради това. това тяхното не е абсолютна мощ.
    тогава отивай при сатаната при подземното царство ама и те нямат такава абсолютна власт хахах :Д

Повярвай ми, реши ли някой лидер да се изгаври с определено население без да има последствие - лесно ще намери начини.

Само че те не го правят , за да се гаврят, а защото са в икономически, социален двубой между техните народи... Примерите са - Украйна, Сирия, Афганистан и други страни служещи за циркове на великите сили.

Дори да започне трета световна между Русия и Европа, така ще го завъртят, че за нула време агресора - нападателя - ще излезе спасител на народа си.

Искам Русия да разбие САЩ. Путин да екзекутира президента на САЩ по телевизията, ще са откачени времена ако се случи някога, в което се съмнявам...

Искам Русия да разбие САЩ. Путин да екзекутира президента на САЩ по телевизията, ще са откачени времена ако се случи някога, в което се съмнявам...
    и добре, че се съмняваш, а не го предричаш, че иначе ще излезе, че не знаеш нищичко за ядрения потенциал на двете държави.

и добре, че се съмняваш, а не го предричаш, че иначе ще излезе, че не знаеш нищичко за ядрения потенциал на двете държави.
    не знам нищо за това какво има за знаене?

не знам нищо за това какво има за знаене?
    има значение, че ние всички няма да сме живи, а тези които останат живи 10 поколения ще живеят под земята.

има значение, че ние всички няма да сме живи, а тези които останат живи 10 поколения ще живеят под земята.
    Дано никой от лидерите с достъп към тези оръжия не издивее напълно, както аз бих направил!

Дано никой от лидерите с достъп към тези оръжия не издивее напълно, както аз бих направил!
    Айнщайн защо е казал, че след третата световна, четвъртата ще е със камъни и сопи?

Това на което се надявам е да не се притиска до край губещия.

А сцената ще е Европа. Жалко е, но факт. Европа ще е ринга.

Айнщайн защо е казал, че след третата световна, четвъртата ще е със камъни и сопи?

Това на което се надявам е да не се притиска до край губещия.

А сцената ще е Европа. Жалко е, но факт. Европа ще е ринга.
    Дали ще върнат задължителната военна служба по наши земи?

според мен ще я върнат.

ние имахме най-силната армия на Балканите.

Разбиха ни я , за да не може да пръднем сами и нарязаха ракетите ни с далече обсег, които можеха до празят Турция.

В момента НАТО и Турция и САЩ са ни армията.

А познай от кого ни защитават..

или по точно от кого ни пазят, да не ни освободи случайно хаха

.

според мен ще я върнат.

ние имахме най-силната армия на Балканите.

Разбиха ни я , за да не може да пръднем сами и нарязаха ракетите ни с далече обсег, които можеха до празят Турция.

В момента НАТО и Турция и САЩ са ни армията.

А познай от кого ни защитават..

или по точно от кого ни пазят, да не ни освободи случайно хаха

.
    Трябва да ударим една чекия на президента на САЩ!
    Последно редактирано от АгентМура : 05-03-2016 на 23:38

Не става по този начин.

Обама никога не е идвал у нас хахаха
    Бат бойко ходи у тях

Първо не можем сами да определяме правилата. Ние не сме независими.
    Второ кой си ти? Никой? Партия дори имаш ли?

Трето. Не пиши такива неща че ще те осъдят на 3 години затвор и 10 хил лв

Не става по този начин.

Обама никога не е идвал у нас хахаха
    Бат бойко ходи у тях

Първо не можем сами да определяме правилата. Ние не сме независими.
    Второ кой си ти? Никой? Партия дори имаш ли?

Трето. Не пиши такива неща че ще те осъдят на 3 години затвор и 10 хил лв
    няма да ме хванат!
    Последно редактирано от АгентМура : 05-03-2016 на 23:40

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си