Искам Русия да разбие САЩ. Путин да екзекутира президента на САЩ по телевизията, ще са откачени времена ако се случи някога, в което се съмнявам...
Първоначално написано от АгентМура Искам Русия да разбие САЩ. Путин да екзекутира президента на САЩ по телевизията, ще са откачени времена ако се случи някога, в което се съмнявам... и добре, че се съмняваш, а не го предричаш, че иначе ще излезе, че не знаеш нищичко за ядрения потенциал на двете държави.
Първоначално написано от golemiq_korab_minava и добре, че се съмняваш, а не го предричаш, че иначе ще излезе, че не знаеш нищичко за ядрения потенциал на двете държави. не знам нищо за това какво има за знаене?
Първоначално написано от АгентМура не знам нищо за това какво има за знаене? има значение, че ние всички няма да сме живи, а тези които останат живи 10 поколения ще живеят под земята.
Първоначално написано от golemiq_korab_minava има значение, че ние всички няма да сме живи, а тези които останат живи 10 поколения ще живеят под земята. Дано никой от лидерите с достъп към тези оръжия не издивее напълно, както аз бих направил!
Първоначално написано от АгентМура Дано никой от лидерите с достъп към тези оръжия не издивее напълно, както аз бих направил! Айнщайн защо е казал, че след третата световна, четвъртата ще е със камъни и сопи? Това на което се надявам е да не се притиска до край губещия. А сцената ще е Европа. Жалко е, но факт. Европа ще е ринга.
Първоначално написано от golemiq_korab_minava Айнщайн защо е казал, че след третата световна, четвъртата ще е със камъни и сопи? Това на което се надявам е да не се притиска до край губещия. А сцената ще е Европа. Жалко е, но факт. Европа ще е ринга. Дали ще върнат задължителната военна служба по наши земи?
Правила