.
Отговор в тема
Страница 1 от 5 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 103
    Супер фен Аватара на sladura89

Защо все става така???

Ето дойде ред и на моят въпрос! Питам се постоянно и отговор не намирам, защо с колкото и момичета да се запозная и да си говорим за какво ли не никога с никоя не се стига до нещо повече, винаги си оставам във френд зоната, излъчване ли ми липсва, подход ли, момичетата с които се запознавам не се интересуват от секс ли? И аз вече се чудя къде е проблема и какво да правя, определено си личи че не са заинтересовани, поне не и за нещо повече: секс, силни изживявания и т.н.!!!
    Последно редактирано от sladura89 : 05-21-2016 на 01:06

Мега фен Аватара на baby_baby
    Просто не те харесват и не ги привличаш едва ли ще тръгнат да правят секс с човек , който не ги привлича но спокойно ще си намериш точното момиче

Мега фен Аватара на Грозния
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от sladura89 Виж мнението
    ...защо с колкото и момичета да се запозная и да си говорим за какво ли не никога с никоя не се стига до нещо повече, излъчване ли ми липсва, подход ли, момичетата с които се запознавам не се интересуват от секс ли?
    Пари ти липсват - какво друго ?! Освен това, повечето жени не искат да правят секс заради самият секс - те искат и нещо друго. За повечето жени сексът е средство, а не цел, както при нас. Схващаш ли разликата?
    Цитирай Първоначално написано от baby_baby Виж мнението
    Просто не те харесват и не ги привличаш едва ли ще тръгнат да правят секс с човек , който не ги привлича...
    И това!

Цитирай Първоначално написано от baby_baby Виж мнението
    Просто не те харесват и не ги привличаш едва ли ще тръгнат да правят секс с човек , който не ги привлича но спокойно ще си намериш точното момиче
    Е да не превличам 2-3, 5 или 10 е едно, ама да не привличам нито една е малко прекалено! Освен това пък, ако съм им безразличен нямаше и да разговарят с мен или да се държат приятелски явно нещо друго има!

Освен това, ако едно момиче попадне във френд зоната на някого, то за момчето не би било проблем да се стигне и до нещо повече, ако обаче се случи обратното момче да е във френд зоната на момиче, забрави за нещо повече! А все пак дори и да искате нещо повече то, ако първо станете приятели и след това опитате нещо, то връзката би била по-добра, по-стабилна, по-хубава или поне така смятам, от колкото, ако се хванете с някой, който хич не познавате!

П.П. Благодаря иначе за отговорите!

Трудно ми е да ти го кажа но ако ходиш с тях по молове и там подобни те възприемат като обратен.

Мега фен Аватара на LoadRunner
    Цитирай Първоначално написано от Грозния Виж мнението
    Пари ти липсват - какво друго ?! Освен това, повечето жени не искат да правят секс заради самият секс - те искат и нещо друго. За повечето жени сексът е средство, а не цел, както при нас. Схващаш ли разликата?
    И това!
    ти си тъп и затова си измисляш невъзможни уж качества за да си прикриеш комплексите
    та, тъп си и затова не можеш да разговаряш нито с жени нито с мъже
    нека да разгледаме следната ситуация, отиваш в парка, виждаш много яка и изпъната женска да тренира, ти си пълен с кинти ма си сам в момента, имаш си само грозната физиономия, маратонките, шортите, и тениската щото е лято
    И КО ПРАЙМ СА? а паралията, ко прайм, ми аз щи кажа, гледаш от страни, щото си грозен и тъп и не можеш да разговаряш с хора
    точка
    и ко си мислиш че ще постигнеш с тия филии с лютеница за закуска, започвай с овесените ядки
    и къф е тоя 3дневен сплит, направи го 5дневен

Е да не превличам 2-3, 5 или 10 е едно, ама да не привличам нито една е малко прекалено! Освен това пък, ако съм им безразличен нямаше и да разговарят с мен или да се държат приятелски явно нещо друго има!
    опиши максимално тоно някоя ситуация с детайли че нищо не може да ти се разбере
    освен ако не си направил темата само за да се оплачеш
    иначе от тва дето си писал е ясно че не си привлекателан, т.е. си абсолютна 0 а и не можеш да ги разсмиваш
    не си ли смешен или убав за нищо не ставаш, парите не са важни не го слушай тоя комплексиран чехъл
    парите играят роля само за твоето лично успокоение и самочувствие в случай че нямаш никакви други качества с които да изпъкнеш пред другите хора

Цитирай Първоначално написано от qkiq_metal Виж мнението
    Трудно ми е да ти го кажа но ако ходиш с тях по молове и там подобни те възприемат като обратен.
    И аз каква вина имам за това, че те имат грешни възприятия за нещата! Много съм си хетеро даже! Не знам, защо обаче, когато някой е по-добър, мил, чувствителен, уважава ги, притеснителен е и т.н. веднага решават, че е обратен! Все пак хората са различни не може всеки да е еднотипен да сяда пред телевизора с ракия и салата, да гледа футбол, да псува примерно жена си и да я хваща за гъза, да не се притеснява от нищо и никой и това трябва да е пример за мъжкарство, а това по-скоро те приближава повече до животинското в теб!
    Много момчета съм виждал с приятелките си или с момичета по моловете, ама това не ги прави педали нали?

Цитирай Първоначално написано от LoadRunner Виж мнението
    опиши максимално тоно някоя ситуация с детайли че нищо не може да ти се разбере
    освен ако не си направил темата само за да се оплачеш
    иначе от тва дето си писал е ясно че не си привлекателан, т.е. си абсолютна 0 а и не можеш да ги разсмиваш
    не си ли смешен или убав за нищо не ставаш, парите не са важни не го слушай тоя комплексиран чехъл
    парите играят роля само за твоето лично успокоение и самочувствие в случай че нямаш никакви други качества с които да изпъкнеш пред другите хора
    Принципно случаите са много, и през живота си съм имал много подобни и ми е трудно да хвана точно конкретен пример, знам че парите не са фактор, като имаш пари си правиш платен секс, ама не е същото усещането! Вече ми е нужно нещо по-истинско, по-различно! Принципно съм си привлекателен и съм забелязвал доста мадами да се заглеждат по мен, но това е само отначало, после явно нещо се обърква, колкото за забавен понякога ми идват какви ли не простотии и определено съм ги разсмивал, ама това не става винаги само когато нещо съм се вдъхновил, или ме избие на простотия!

И аз каква вина имам за това, че те имат грешни възприятия за нещата! Много съм си хетеро даже! Не знам, защо обаче, когато някой е по-добър, мил, чувствителен, уважава ги, притеснителен е и т.н. веднага решават, че е обратен! Все пак хората са различни не може всеки да е еднотипен да сяда пред телевизора с ракия и салата, да гледа футбол, да псува примерно жена си и да я хваща за гъза, да не се притеснява от нищо и никой и това трябва да е пример за мъжкарство, а това по-скоро те приближава повече до животинското в теб!
    Много момчета съм виждал с приятелките си или с момичета по моловете, ама това не ги прави педали нали?
    Аз не съм казал че това те прави пълен педал но просто първото впечатление на жените може да е такова не знам.

Може би това, че съм малко по-притеснителен, или нямам достатъчно самочувствие сигурно също играе някаква роля, макар, че напоследък тези неща се попромениха донякъде, но пак няма резултат!

Може би това, че съм малко по-притеснителен, или нямам достатъчно самочувствие сигурно също играе някаква роля, макар, че напоследък тези неща се попромениха донякъде, но пак няма резултат!
    Не те познавам и не мога да вадя изводи но защо си се кръстил сладура89 поне да беше 69.

определено не си сладур щото си падат по сладури

Цитирай Първоначално написано от qkiq_metal Виж мнението
    Не те познавам и не мога да вадя изводи но защо си се кръстил сладура89 поне да беше 69.
    Ами, защото този ник си ми е доста отдавна, когато си правех профил в sladur.com и така си го бях измислил, а 89 ми е годината та за това!

Цитирай Първоначално написано от LoadRunner Виж мнението
    определено не си сладур щото си падат по сладури
    Това вече срещуположния пол трябва да реши!

Ами, защото този ник си ми е доста отдавна, когато си правех профил в sladur.com и така си го бях измислил, а 89 ми е годината та за това!
    Ок.

Това вече срещуположния пол трябва да реши!
    явно противоположния пол го е решил това щом пускаш такива теми
    тцтц

имаш ли бенве?

Мега фен Аватара на divergent
    Цитирай Първоначално написано от Грозния Виж мнението
    Пари ти липсват - какво друго ?!
    Ще доживея ли ден, в който ще среща едно смислено и вярно мнение от теб във форума? Не искам никого да обиждам, ама наистина както ти казаха вече си бая комплексиран и ограничен. Това, че на теб никоя не ти връзва, не е задължително да е защото не си тъпкан с пари (примерно). Даже и затова да е, пак не означава, че на всички затова не им се получава. Не казвам, че няма златотърсачки, всъщност са доста, обаче пак правите еднакви заключения за различните хора и пишете простотии. Защото може да му липсват пари и пак да има много фенки, не опира всичко до тъпите хартийки. Тоест и ти трябва да потърсиш причината за девствеността си някъде другаде.

Като не те познавам не мога да кажа със сигурност каква е причината, но действително самочувствието е много важно за излъчването и привличането на срещуположния пол. Не трябва да се притесняваш, а да излъчваш увереност. Никой няма да хареса сухара в ъгъла, който е свил рамене и си мълчи, колкото и да е сладък. Вниманието и интереса привличат мъжете с изправена фигура, излъчваща самоувереност, но не трябва да се прекалява и да се стига до превзетост и надуто поведение. Строгият поглед също не е плюс, трябва да изглеждаш приятелски настроен. Хубаво е, че си започнал промяна, но явно трябва да я завършиш, за да има резултат. Рано или късно и твоето момиче ще се появи.

Ето дойде ред и на моят въпрос! Питам се постоянно и отговор не намирам, защо с колкото и момичета да се запозная и да си говорим за какво ли не никога с никоя не се стига до нещо повече, винаги си оставам във френд зоната, излъчване ли ми липсва, подход ли, момичетата с които се запознавам не се интересуват от секс ли? И аз вече се чудя къде е проблема и какво да правя, определено си личи че не са заинтересовани, поне не и за нещо повече: секс, силни изживявания и т.н.!!!
    Защото, приятелю, не ''напредваш'' в сексуален план. Ако си говорите само общи приказки или си споделяте САМО семейни проблеми или кой какво кога е направил, нищо няма да се получи. Когато говориш с момичета трябва да сведеш разговора до ниво ''ние' (ако ме разбираш). Тогава почваш с докосванията - първо приятелски, после по-интимни, възбуждащи...почваш да флиртуваш така че да има заигравка...може дори да си говорите за секс за по-голям ефект...
    Сега нямам време да пиша, но може да ми пишеш на ЛС и да ти обясня повече за тия работи.

Мега фен Аватара на deitona22
    Град
    София
    При мен е абсолютно същото.С което и момиче да се запозная,ставаме или приятели(тя ме френдзоунва) или изобщо спираме всякакъв контакт.Може би проблема донякъде ,е че се държим прекално приятелски за по-дълго време през само запознаване/опознаване и в един момент момичето вече си мисли че искаме да сме само приятели.Така си остава или пробваш да направиш нещо,прави се на недостъпна и до там.А не е като да не показвам какво искам с конкретно момиче,но пак не се получава.Едно 95% от момичетата към които съм имал някакви симпатии,иначе казано съм я харесвал,са ме френдзоунвали.
    Последно редактирано от deitona22 : 05-21-2016 на 16:20

Цитирай Първоначално написано от deitona22 Виж мнението
    Може би проблема донякъде ,е че се държим прекалено приятелски за по-дълго време през само запознаване/опознаване и в един момент момичето вече си мисли че искаме да сме само приятели.
    Едва ли е заради това. Как да се държиш освен приятелски? Просто нещата си стават от само себе си ако има взаимно привличане, химия и тн.

Цитирай Първоначално написано от divergent Виж мнението
    Едва ли е заради това. Как да се държиш освен приятелски? Просто нещата си стават от само себе си ако има взаимно привличане, химия и тн.
    Точно това си е. Жените искате мъжете да са по-груби и напористи с вас, да ви обладяват, да си искат..

Казах.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си