- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 35
о.О
А в мен усещането бе, че не се познавате. (:
По-горе бе писала Дружба. Имам много приятели/познати, които живеят там. (:
Edit:
![]()
![]()
Ахаха, получило се е "изгубени в превода"...
@Lilanda
Преди малко погледнах отново всичко написано и...
по-нагоре, като визирах "май ти е набор" - имах предвид Зайчето.
А сега забелязах, че съм го написал двуяко, като повече се подразбира за Ragiol, а не за заека... (:
И оттам като се почва едно объркване.![]()
Последно редактирано от M**** : 05-23-2016 на 17:15
а ти си вземи колело ако искаш да опознаеш градоси
аз моя го знам на 100% сичко до най-малкото камъче (с може би 1 изключение ама то там е тъпо и не съм сновал много)
в 8 ми клас си взехме колела и тогава обикаляхме сичко а и софия така съм си мислил че ще е най-лесно (и бавно) да се запомни
Но сякаш с нея не се имате нещо? Не ми влиза в работата - може да не ми отговаряш. (:
Ти знаеш ли от кое тайно място е YSMF?
Аз колело бих си взел не, за да обикалям насам-натам, ами за да намаля холестерола и триглицеридите си, както и да подобря мускулите на краката.
по темата: няма ли кой да спре solo_? Почва здраво да ми писва, след като преди няколко минути ми се наложи да изтрия пореден коментар, щото тази гадина ме е преварила със секунди и ме е прередил за пореден път в темите на фън-а. :///
знам ма нема ти кажа
луд преследвач
не съм се объркал ама въобще
аз с варненците въобще не се разбирах + с един се сбих още 1ви курс, по правдоподобно ще прозвучи набих
най-прилични са от бургас, пловдив, русето от части, софиянците никой не ги бръснеше за хора щото не бяха по общежития и бяха някак си странични индивиди
Последно редактирано от M**** : 05-23-2016 на 18:17
Сега ще ми забраниш да пиша ли?
Fun темите са за това, и аз няма да спра да пиша в тях! Не се опитвай да победиш непобедимите! Ако си лишен от внимание, намери си занимание.
П.П. Аз не заслужавам нито вниманието ти, нито да участвам в твои постове. - Виж какво съм написал в профилчето си.
Този М с четирите звездички сериен столкър ли е? Къде са моите сестри?