- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 35
Гейналдо пак спечели...няма господ ..жалко..
;[
Дреме ми на крилата кво мислите за мен !
абе, гърдиан, спри с тия саднати фейсове бе, square the fuck up
Важното е, че още сутринта оставих този етап от живота си зад гърба ми.![]()
Един от онези дни, в които ми се иска да съм по-малко соушъли окуард и си мисля, че съм готова за моногамия, розови слонове и голямата любов. Буу хуу! Т'ва просто не съм аз и няма как да е достатъчно. Ама е тегаво когат' не е на еда ръка разстояние. С'а сигурно си разпуска със семейството. Другия си чеше кОрата някъде по кафетата, третия просто се прави на луд, качват се акции. 'Ма ся кат' ми мине стомаха, ебавам им майката на сичките и отивам да симулирам спортна дейност.
Шантавото е, че трябва да се чувствам супер зле от постъпката си, да се засрамя и да се извиня, а в действително осъзнавам сериозността на проблема, но вместо да ми е гузно, ми е супер смешно. Тъкмо му споделих как се почувствах пораснала в сравнение с миналата година и вече разбирам защо тогава ми казваха, че реагирам така, защото още съм дете. Онзи ден вече реагирах по начина на големите и всеки го потвърди, но след това вместо да покажа, че съм пораснала, се показах като най-големият детски гъз.
Лятноо приятноооо ми е! ^^
Изпекох си дупенцето на плажа пък нека ми е зле! След малко отивам някъде навън да пия някое и друго коктейлче и да хапна. Много свежарско!
Нямам търпение да дойде 2-ри юни и да видя новата колекция на Pandora. Задължително ще трябва да се обзаведа с нов елемент към скромната ми колекцийка! ^^
Заричам се, че ако някой ми развали настроението ще го смачкам!![]()
http://ask.fm/iwwkaa
Аз не мога да помръдна и да си поема въздух докато играят съчетанието си, представям си те как се чувстват докато са на килима. Надявам се да вземем още един златен медал, момичетата го заслужават напълно! Това би бил най-добрият завършек на последното им състезание на родна земя.
Кеца ми се. Нощна смяна тегаво, ама се справих доста добре, хвалят ме, правя впечатление.. ся два скучни дни и пак на бач.. Добре е. Онази реакция, "ама как така" "какъв е бил преди това" още не мога да я забравя.. Мн горд!..
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
Бесен съм...Един ден имам в който да се отпусна, почина, да се видя с някой и ми го взеха....
изморен след спаринг и лека болка в лицето но иначе изобщо нямам външни наранявания
и след тренировката по бокс се натъпкахме в макдоналдс с момчетата от залата. И утре на даскало кадето ще ми надуят главата в час по цигулка като се почне едно свирене и...
;[
добре съм
нещо ми върви само на въпроси днес към форума, ама знаете ли къде има писти за бягане, освен нса, че ми е далеко.. а и питам си така информативно.. все така открити или закрити, да са с адекватна настилка, а не по асфалт че колената не са ок
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
аз съм с перфектните маратонки но да тичам в у-ще се отразява зле на колената ми
сгурията адекватна настилка ли е?
ебаси n00b-а съм..
най-добре се тича на асфат, ти къде си чувала някой да е направил настилка за бягане като на стадионите и да я пусне бонус за хората, няма такива работи, повечето свободни са някви гадни фини пясъци дето като бягаш зад другия дишаш прахът който вдига
най-добре е в парк и в софия има много паркове дажи и много локални има, а ако има кучета по-добре да си въоръжена
а иначе ти сигурно си дебела щом те болят колената
един приятел нещо качи главоломно и като почна да бяга го боляха коленатат и се отказа ама той щото не е май-от най-умните и почна с някакви 5-6 километра а примерно един дебелак тия 5-6 километра трябва да ги стгне чак след 3-6 месеца да кажем
другия вариант да не ти е удобно тичането е ако си с право ходило
тогава няма как да ти се помогне
ама все пак ко да ти се обяснява, ти ще тичаш 3 седмици и ще се откажеш
Последно редактирано от LoadRunner : 05-29-2016 на 19:26
Колегата го каза, трябва от малко към много, най-добре с пирамидално да не фанеш да получиш некой инсулт ако си дебела.
Пирамидално значи да тичаш от бързо ходене към бавно тичане до евентуален малък спринт и после към бавно тичане до бързо ходене и нормален марш.. В парка с нек'ви маратонки щом имаш.. и не тичай повече от 300-400 метра в началото, колкото можеш.. въпроса е постоянство да има. И не яж преди и след тичане... обвиъсли..
Dr. Gregory House
;[
лаиф сък...но поинт
не съм дебела изобщо, просто имам халтави стави и тепърва си оправям техниката на бягане
нито съм се юрнала главоломно
честно казано успяхте да ме обидите, може би и това целяхте, ама все тая.
тенк ю ениуейз