- Форум
- По малко от всичко
- Политика
- русофилско влияние
русофил
русофоб
все ми е тая за политиката
е те западняците ако има пари и с горили ще правят бизнес, кво се учудваш
виж ги как се радват на камиларските петродолари
май за толкова години не си успял да схванеш
че военната техника определя техническото ниво
Китай го осъзна скоро и вече са доста пред краварите
то като гепнеш и от едните, и от другите и хоп - имаш добра техника.
И ние да имахме 1 милион жълтура да крадат фирмени тайни по цял ден ама нямаме ...
ми учат се от най-добрите в това
всеки е наясно, че щатите нямат един свой продукт, който да не е измислен от емигрант
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Против съм тая политика и да - тя е вредна не само за Европа но и за целия свят!
А така, недей, че то не е за коментиране - тия на които сме дали азбука ги е яд на нас заради това!
...който нападне с ядрено оръжие, ще му отговорят със същото и територията и на двете страни...
Ако си мислиш, че са толкова малко...- само 1 милион ли?!
Това си е вярно откъдето и да го погледнеш - ако не броим индианците, всички други са дошли отнякъде!
... и да качат американците на Луната.
грозен.... дори да се избегне ответен удар, няма смисъл от унищожаването на една земя, щом повече няма да я използваш за нищо. да, ще ликвидираш врага и след това ти сам ще се разпаднеш, поради липса на конкурент и вяра, че трябва да се бориш с някого. - човешката психика.
грозен търнале сменете дилъра
единия троли другия не знае на кой свят живее (разберете се кой каква роля играе)
преди да се говори трябва малко да се поинтересува човек кое е истина и кое не
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Съгласна съм,според мен наситина трябва да сме по индидуални,не мисля,че съм споменала,че трябва да се водим от Русия.
За това също съм съгласна,исторически факт е че кирилицата се е разпространила най-напред в България и доста по-късно в Русия.Аз говорех за славянските народи като цяло.Защото за мен малко или много си приличаме.
Блажени са невежите.
И тъпите.
Калашников през 2009-та сам си призна, че е имал германска 'помощ'.
Пък ти, ако искаш си вярвай, че полуграмотен войник, дето не може да държи линия е измислил най-великото оръжие докато е лежал в болница. И за 60 години след не е направил дизайн на нищо.
Блажени са невежите.
И тъпите.
Калашников през 2009-та сам си призна, че е имал германска 'помощ'.
Пък ти, ако искаш си вярвай, че полуграмотен войник, дето не може да държи линия е измислил най-великото оръжие докато е лежал в болница. И за 60 години след не е направил дизайн на нищо.
Не знам колко са усвоили от германците, но ги направиха на гъз, а идеята им за чиста раса свърши с преселение на арабите в домовете им
принципа на всеки автомат е един и същ той разширението на газовете
в случая
две тръби едната е цев другата е тръба която да връща налягането и да отвори затвора с което да изхвърли гилзата и да зареди следващия боеприпас
до колкото помня мосина е руска пушка и боеприпаса също е разработен от руснаците та тия същите се сещат да го скъсят като оставят същия куршум и по този начин ще има приблизително същата мощ като при трилинейката
но с много по-малък откат
и същия тоя патрон ще създаде много силно налягане което да провокира бърза стрелба
да не говорим че има и единична стрелба и издържа на всякакви условия за разлика от немските щурмови пушки които се разпадат докато стреляш
(поне аз съм стрелял с всичко изброено и знам за какво иде реч)
Последно редактирано от haritov : 05-31-2016 на 08:58
АК-47 работи с дълго бутало, американските системи м16 и прозиводни работят без бутало с директно въздействие на газовете върху затвора. Руската система има повече откат, но работи по-чисто, щото изгорелите газове не минават през затвора.
И като поне си стрелял с всичко изборено с какво си стрелял? Щото немска щурмова пушка е много широко понятие, от stg. 44 до G36(която пък работи с късо бутало) има голяма разлика.
Изобщо голямо фукане, трябва да ти е доста постен живота, че с тея неща да се гордееш.
Вярно е, вярно е!
4 години след немците!
Причините за скъсяването на патрона са други ама карай- ти не ги знаеш и това е важното в случая
!
Изброй с какво си стрелял!
Най-много с някой ръждясал калашник, немско сигурно даже не си виждал на живо!
Бас държа, че дори не е виждал!
грозен грозен
сега и на оръжеен майстор ли ще ми се правиш?
на щурмгевера една повреда в приклада само и спира да стреля да не говорим за устройство на газова камера
при шмайзера при неправилно държане му изкача рамото след определен брой изстрели
та после немците създават мп41 ама пак не са доволни щото засича
руснаците пък си имат шпагин дето е същата работа
относно скъсяването на патрона направили са го по-рано отколкото мислиш
и се пробвай да стреляш от ръка с картечница максим и ми кажи защо са го скъсили тогава
а относно до какво съм виждал и до какво съм се докосвал че и стрелял можеш да ми имаш доверие
като военен реконструктор и колекционер на оръжия е минало много през мен