- Форум
- По малко от всичко
- За България и тези, които я напуснаха
- Надебеляване
Толкова е трудно да се досетиш...
Setaabrat, по-добре не се занимавай, защото тук има хора с по няколко профила, общуващи и владеещи хорската психика. И това нещо "Indistinct" каза, че само момчетата пишат некомпетентни мнения.
П.П. Indistinct, братчето и (inewton) и нейните приятелки (няколко момичета от форума) ни бият и тормозят!![]()
Последно редактирано от solo_ : 05-31-2016 на 10:37
Какво се обясняваш,на един и същи човек! Номера няма да даваш,аз му казах на въпросното чудо Indistinct и YoungBloodZ който са един и същи човек да си даде скайпа или вайбър,замълча като путка защото това чудо не е никаква жена а аз мога да докажа за себе си каква съм! И на който не му изнася да се маха! Стоят в по цели дни и нощи във форума нямат никакъв личен живот и само пускат теми и коментари,които нямат никаква смислена стойност! От кратко време съм във форума и ги разбрах какви са един човек има по 100 профили,както ти каза се правят на големи и велики ама в реалния свят ще ги смачкаш като мравки! Няма смисъл да се занимаваш с безмозъчно същество с много профили гледай си теб!
като не си даваш номера доказваш че setaabrat е твой профил направен само и единствено да те подкрепя (защото никой друг не го прави) :о)
и между другото
ела ме смачкай!
едит: виж даже с Indistinct отговорихме почти по едно и също време... явно наистина сме един човек![]()
Сеетаабрат не е мой профил и не ме интересува кой какво мисли за мен това че ме подкрепя си личи че имало хора по-различни от вас хората с многото профили дето се правят на мъже и жени и аз вече се обърках какви сте! Номера не давам има си друг вид комуникация за това!
1. Indistinct, Ние НЯМАМЕ АБСОЛЮТНО НИКАКВИ доказателства, че ти си момиче.
2. Майка ми е жена, баща ми е мъж.
3. YungBloodZ и Indistinct не са един и същи човек.
4. Indistinct не е момче!
5. Аз съм момче.
6. inewton определено не е dreamwalker!
7. Майката на Indistinct е Aileen Wuornos.
*=======================*
Тези факти от 1-6 са твърди като вода!
*=======================*
Знаете ли какво да направите/направим? Гледайте:
1. Вземете химикалка.
2. Вземете едно листче хартийка/картонче.
3. Напишете си nickname-a на него + teenproblem да пише.
4. Снимайте се с него.
5. Ако искате анонимност, замажете си лицето с Paint.exe
6. Трябва да Ви се вижда тялото.
7. Ще се разбере кой какъв пол е.
Последно редактирано от solo_ : 06-01-2016 на 22:34