- Форум
- По малко от всичко
- Политика
- демокрацияТА
Факт е, че до 89-та успяваха идиоти с връзки, а след 89-та успяват идиоти с връзки + хора със способности.
Не знам за вас, но аз предпочитам и хората със способности без връзки да успяват, иначе за сметка на тях идиоти с връзки правят по-големи поразии. Това от лична гледна точка.
А сте толкова необразовани, че да пишете кой режим е по-добър е смешно. Нито знаете какво се е правило по времето на социалната диктатура, нито знаете и осъзнавате какво се прави сега. Спрете да пишете глупости. Гледате всичко от лична гледна точка, защото съзнанието ви е затворено между 6 стени, както и тялото.
А някакви 19-20 годишни младежи да ми казват какво е било, защото това са чули от родителите си - не върви. Като родителите ви толкова са милеели за едното време, явно толкова си могат. Човек, който харесва политика, която подкрепя бедните и глупаците, явно е беден и глупав. Съжалявам, аз няма да дам от моя залък за още 100, които си чоплят пръстите по цял ден и искат да им плащам заплати. Веднъж ми се наложи да наемем трима германци и един англичанин за една работа. Излезе ни 4 пъти по-скъпо и платихме по-високи осигуровки. Свършиха работата 2 пъти по-бързо и после НИКОГА повече, повтарям: НИКОГА повече, не се наложи да поправяме, да се притесняваме, да плащаме глоби за недобре свършена работа и т.н.
Вие как си вършите работата, я си признайте?
кви способности, хехехехе
преди 89-та бяхме трета космическа сила на планетата
явно способните тогава са свършили неща, които способните сега не са в състояние дори да изфантазират
сега чакам ауриса да дойде и да напише как по комунизма сме внасяли дигитални носители от Япония
слагали сме им лепенки 'маде ин булгариа' и сме ги изнасяли
ти специално трябва да си благодарен, че не си живял тогава
щото сега щеше да си заточен в дивата провинция
така постъпваха с некадърните педали
единствения реален факт е, че нито един от вас не е живял във времето, за което давате всякви мнения
и тва само доказва, че сте лаладжийска работа
акъл няма, ама устата не спира да плямпа