- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 35
най-добрият ми приятел няма да идва за втора година на рождения ми ден и ми стана много гадно, защото до преди седмица ходеше по дискотеките с някви негови приятели. Въпреки че не е негова вината, не знам какво ми стана и си го изкарах на него.
нещата се получиха добре нещата продължават да се получават добре
остана само едно нещо
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Не знам къде се намирам и ме боли страшно много... Обичам я толкова много, а тя вече не искала да бъде с мен. Винаги преживявам разделите трудно и страдам аз. Загубеняк
Не знам, брат, просто споделям, ся ми е тежко за нататък не знам още
деба тоя темплар веднага цъка коврите. Като сутрешен вестник ги чете
(без джърпър да се обижда от "коври")
Успешен живот и нека перата бъдат с теб!
хах, много глупаво постъпвам. Как може да си позволявам да се напрягам за такива неща, за хора, които реално не са го заслужили? И това още повече ме напряга. Много пъти са ми казвали, че съм много добричка и сега разбрах какво са имали предвид, и е така, но определено не ми е било казано в хубав смисъл, обаче от друга страна не искам да се променям - това съм аз и не искам да бъда по-различна, защото няма да бъда себе си.
Тъпо ми е само, че доста голям процент от хората, с които комуникирам не виждат това ми качество (може пък и аз да не го показвам) или ако го видят злоупотребяват. Донякъде и аз съм си виновна, защото не говоря на тази тема с никой и като цяло не засягам теми, отнасящи се за това кой как се чувства, защото ми е трудно да говоря за това и не искам да го правя (чувствам се супер уязвима).
Сигурна съм, че за повечето неща вината в голям процент е повече моя точно заради това и не мога просто да обвинявам на посоки, защото не би било честно, въпреки че е много по-лесно (ама за кв'о да си замазвам очите?). Тъпо, тъпо, тъпо
Мда, като каза тъпо... :дд Току-що изпуших половин цигара, тъпо ми е. Определено.