- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Странно предложение
Така аз съм момче на 18 навърших ги преди седмица.Та така преди около два дена мой приятел ми направи предложение.Аз той неговата приятелка и още едно момиче да правим четворка тоест той с приятелката си и аз с другото момиче.Това ще ми е първия сексуален контакт и се чудя какво да правя да приема ли предложението или не моля за съвет.
Не. Има ли смисъл да обяснявам?
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
Няма да откажа
Прави секс с girl has no name и да не ти пука. Ако е сестра ти пък, съвсем няма от какво да се притесняваш. Така и така си го подкарал с Тронове, доразвий сюжетната линия на набора Мартин.
убивате ме с такива теми отивай в тоалетната и ни питай дали може да сереш или да пикаеш...липсва ви сиво вещество драги авторе.
Защо? Момчето се е стреснало. Ако е живяло в нормална среда и дивата пропаганда за разкрепостените секс оргии не му е повлияла, съвсем нормално е да е стреснат от подобна покана.
Когато на мен за пръв път ми се случи да участвам в оргия, бях пасивен, защото не знаех какво да правя. Все пак на седем годишна възраст е трудно да преосмислиш всичко това.
Не знам на колко си ама от децата на 80-90-те години и днешните деца има оргомна разлика... по отношение за секса докато аз на 13 години съм играла с кукли сегашните на 11-13 години вече са се ебали по няколко пъти че даже и повече,а да не говорим че момчетата в пубертета стават адски сексуални и искат всяка дупка,която видят а ще ми говориш че автора се е стрестнал абсурд.
Последно редактирано от Dwyd96 : 06-13-2016 на 12:21
Valar dohaeris
Forza е правКато за първи път по-добре е кофти да има много хора
![]()
Познаваш ли я тая? Как може да правиш секс с непозната!? Представи си, че има гъби, после знаеш ли какво ще ти дойде на главата?