.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 42

Hybrid View

Голям фен Аватара на Agartha
    Цитирай Първоначално написано от KaRiNa.Ni Виж мнението
    убивате ме с такива теми отивай в тоалетната и ни питай дали може да сереш или да пикаеш...липсва ви сиво вещество драги авторе.
    Защо? Момчето се е стреснало. Ако е живяло в нормална среда и дивата пропаганда за разкрепостените секс оргии не му е повлияла, съвсем нормално е да е стреснат от подобна покана.

Когато на мен за пръв път ми се случи да участвам в оргия, бях пасивен, защото не знаех какво да правя. Все пак на седем годишна възраст е трудно да преосмислиш всичко това.

Голям фен Аватара на KaRiNa.Ni
    Цитирай Първоначално написано от Agartha Виж мнението
    Защо? Момчето се е стреснало. Ако е живяло в нормална среда и дивата пропаганда за разкрепостените секс оргии не му е повлияла, съвсем нормално е да е стреснат от подобна покана.

Когато на мен за пръв път ми се случи да участвам в оргия, бях пасивен, защото не знаех какво да правя. Все пак на седем годишна възраст е трудно да преосмислиш всичко това.

Не знам на колко си ама от децата на 80-90-те години и днешните деца има оргомна разлика... по отношение за секса докато аз на 13 години съм играла с кукли сегашните на 11-13 години вече са се ебали по няколко пъти че даже и повече,а да не говорим че момчетата в пубертета стават адски сексуални и искат всяка дупка,която видят а ще ми говориш че автора се е стрестнал абсурд.

Мега фен Аватара на Dwyd96
    Цитирай Първоначално написано от KaRiNa.Ni Виж мнението
    Не знам на колко си ама от децата на 80-90-те години и днешните деца има оргомна разлика... по отношение за секса докато аз на 13 години съм играла с кукли сегашните на 11-13 години вече са се ебали по няколко пъти че даже и повече,а да не говорим че момчетата в пубертета стават адски сексуални и искат всяка дупка,която видят а ще ми говориш че автора се е стрестнал абсурд.
    Ако искаш да ти помогна да наваксаш годините дето си била на сухо ?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си