Първоначално написано от inewton Дано хванеш гъби, че да сам да се убедиш имало е полза от усилията ми да всея страх от тия паразити. Колко си зле... А дори не го осъзнаваш. В семинарията никой не чука малки момчета. Това да не ти е Ватикана. Ще изкараш гъбите враг номер 1 на човечеството. Аха, там се чукате взаимно??
Първоначално написано от Dwyd96 Ще изкараш гъбите враг номер 1 на човечеството. Аха, там се чукате взаимно?? Извърташ думите ми. Не, ако имаш смелост, иди и провери.
Първоначално написано от inewton Извърташ думите ми. Не, ако имаш смелост, иди и провери. То голям подвик, да влезеш в училище за бъдещи хомосексуалисти
Първоначално написано от Dwyd96 То голям подвик, да влезеш в училище за бъдещи хомосексуалисти В ТУ има в пъти повече гееве, отколкото в семинарията.
Първоначално написано от inewton В ТУ има в пъти повече гееве, отколкото в семинарията. Тука за съжаление си прав... Особено тия леко рязаните са с много педалско излъчване Agartha, тия от форума са си чисти педерасти
Първоначално написано от Dwyd96 Тука за съжаление си прав... Особено тия леко рязаните са с много педалско излъчване Agartha, тия от форума са си чисти педерасти Тия рязаните са втора категория хора. Геевете също. И не знам защо ме вкарваш в общение с вторите.
Първоначално написано от inewton Тия рязаните са втора категория хора. Геевете също. И не знам защо ме вкарваш в общение с вторите. Разтоварам се от стреса като дразня вярващите
Правила