Първоначално написано от inewton Извърташ думите ми. Не, ако имаш смелост, иди и провери. То голям подвик, да влезеш в училище за бъдещи хомосексуалисти
Първоначално написано от Dwyd96 То голям подвик, да влезеш в училище за бъдещи хомосексуалисти В ТУ има в пъти повече гееве, отколкото в семинарията.
Първоначално написано от inewton В ТУ има в пъти повече гееве, отколкото в семинарията. Тука за съжаление си прав... Особено тия леко рязаните са с много педалско излъчване Agartha, тия от форума са си чисти педерасти
Първоначално написано от Dwyd96 Тука за съжаление си прав... Особено тия леко рязаните са с много педалско излъчване Agartha, тия от форума са си чисти педерасти Тия рязаните са втора категория хора. Геевете също. И не знам защо ме вкарваш в общение с вторите.
Първоначално написано от inewton Тия рязаните са втора категория хора. Геевете също. И не знам защо ме вкарваш в общение с вторите. Разтоварам се от стреса като дразня вярващите
Първоначално написано от Dwyd96 Разтоварам се от стреса като дразня вярващите Вече казах на Мура и на теб ще кажа. Не съм толкова вярващ, аз съм теоретик Богу.
Първоначално написано от inewton Вече казах на Мура и на теб ще кажа. Не съм толкова вярващ, аз съм теоретик Богу. Аха... тоест лицемер
Първоначално написано от Dwyd96 Разтоварам се от стреса като дразня вярващите Добре че не се разтоварваш като Ким чен хуй ? уЙ? ,абе като този на аватарата ти
Първоначално написано от deitona22 Добре че не се разтоварваш като Ким чен хуй ? уЙ? ,абе като този на аватарата ти Той храни кучетата просто
Правила