.
Отговор в тема
Страница 4 от 9 ПървиПърви 12345678 ... ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 213
    Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от АгентМура Виж мнението
    Truth is stranger than fiction. Псе, вярващо в човек на небето.
    свободата е небе
    робът лази в прахта.

Цитирай Първоначално написано от defender Виж мнението
    според мен ти грам не знаеш какво е свобода (или може да знаеш точно 1 грам) и както казваш можеш да замълчиш.

Както казах твоята свобода е като вдървена, циментирана статуя за позиране.

Правя, каквото си искам и не се съобразявам с нищо и никой през повечето от времето.

свободата е небе
    робът лази в прахта.
    Това ти ли го измисли? Напълно безсмислено е. Като някаква част от долнопробно стихотворение е.

Мега фен
    Правя, каквото си искам и не се съобразявам с нищо и никой през повечето от времето.
    това ми звучи леко мутренско, не виждам къде остави цивилизацията.

това ми звучи леко мутренско, не виждам къде остави цивилизацията.
    Аз не съм лош човек, но просто не се съобразявам в повечето случаи. От това не e необходимо да следва, че вредя на хората.

Мега фен
    Аз не съм лош човек, но просто не се съобразявам в повечето случаи. От това не e необходимо да следва, че вредя на хората.
    И как така ако не се съобразяваш с другите, означава, че не им вредиш? Например не се съобразяваш с път с предимство, застрашаваш от катастрофа още 10 автомобила и още толко пешеходци на пешеходната пътека и после казваш, че не им вредиш. Ти си истински очарователен магьосник, баш като мутра с мощен джип.

И как така ако не се съобразяваш с другите, означава, че не им вредиш? Например не се съобразяваш с път с предимство, застрашаваш от катастрофа още 10 автомобила и още толко пешеходци на пешеходната пътека и после казваш, че не им вредиш. Ти си истински в магьосник, баш като мутра.
    ахахахахах Но това, което спомена, не би ли било неразумно и за мен самия? Това би било простотия, нищо друго. Аз ще лягам на топло в кревата си. Лека нощ и приятни сънища, Дефенди!

ахахахахах Но това, което спомена, не би ли било неразумно и за мен самия? Това би било простотия, нищо друго. Аз ще лягам на топло в кревата си. Лека нощ и приятни сънища, Дефенди!
    Елмо те харесва!

Цитирай Първоначално написано от Еlmо Виж мнението
    Елмо те харесва!
    Елмо, ти си Сатаната!

Елмо, ти си Сатаната!
    Елмо е мъпет.

Голям фен Аватара на Agartha
    @АгентМура, имаш няколко доста точни попадения, които не знам как си разбрал - дали прочел и приел или сам си извоювал като мисли - нямам идея. Но са наистина доста точни. Но в доста отношения грешите и двамата, но кой съм аз, та да ви го казвам...

Не разбирам обаче защо спориш с религиозен човек?

Цитирай Първоначално написано от Agartha Виж мнението
    @АгентМура, имаш няколко доста точни попадения, които не знам как си разбрал - дали прочел и приел или сам си извоювал като мисли - нямам идея. Но са наистина доста точни. Но в доста отношения грешите и двамата, но кой съм аз, та да ви го казвам...

Не разбирам обаче защо спориш с религиозен човек?
    Аз съм болно куче! Бих искал да разбера от теб къде греша ако си така любезен да ми обясниш! Бих искал да се поуча ако наистина си прав!

Аз съм болно куче! Бих искал да разбера от теб къде греша ако си така любезен да ми обясниш! Бих искал да се поуча ако наистина си прав!
    В това, че никой не е длъжен да се грижи за болните и страдащите и най-вече, че трябва да е добър с тях. Както ти си добър с някого и лош с другиго, онзи, когото наричате Бог, също е.

Човек е низше създание и неговото време приключва. Не очаквайте някой да се бори за неговото оцеляване.

Човек е низше създание и неговото време приключва. Не очаквайте някой да се бори за неговото оцеляване.
    Ама съм глупав. Християните всъщност това правят, но тяхното време така или иначе приключва, заедно с останалите диваци, които блъскат глави в мрамора или не се къпят в събота и неделя.

Майната им на всички! Майната му на Бог!

Майната им на всички! Майната му на Бог!
    Не бъди толкова курназ-момче. Не, заради наказанията, които уж ще те последват, понеже съм убеден, че няма да има такива. По-скоро заради това, че не знаеш на кого казваш майната му. Хубаво е човек, когато не знае кой е отсреща или не разбира дадена ситуация, да си мълчи.

Не бъди толкова курназ-момче. Не, заради наказанията, които уж ще те последват, понеже не е сигурно, че ще има такива. Дори съм убеден, че няма да има. По-скоро не бъди толкова курназ, заради това, че не знаеш на кого казваш майната му. Хубаво е човек, когато не знае кой е отсреща или не разбира дадена ситуация, да си мълчи.
    Така е, Агарта, ти си прав. Но под- "майната им на всички!", имах предвид, че не ме е грижа за никого и да правят, каквото желаят. Представата за Господ обаче ми е омразна и ми действа много отблъскващо.

Представата за Господ обаче ми е омразна и ми действа много отблъскващо.
    Религиите са направени според различните народи и различните разбирания за живота спрямо географското им положение. Ако не се вписваш в някоя от сектите (религиите, т.е.), не означава че трябва да си го изкарваш на т.нар. Бог казвайки майната му.

Религиите са направени според различните народи и различните разбирания за живота спрямо географското им положение. Ако не се вписваш в някоя от сектите (религиите, т.е.), не означава че трябва да си го изкарваш на т.нар. Бог казвайки майната му.
    Tи не разбираш, Агарта.

Tи не разбираш, Агарта.
    Исус ще ти прости! †

_)_ Долно псе!

Мега фен
    които блъскат глави в мрамора или не се къпят в събота и неделя.
    Тва някакво фолклорно християнство ли е? Изглажда представите ти за християнството са от бабите пред блока.

Мега фен
    Това е интересно, разкажи малко повече. Мерси!

Тва някакво фолклорно християнство ли е? Изглажда представите ти за християнството са от бабите пред блока.
    Ти четеш ли и осмисляш ли правилно прочетеното? Знаеш ли какво представлява изречението, което си цитирал пропускайки това: "заедно с останалите диваци"?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си