Първоначално написано от inewton Да, не помниш ли? Снощи беше, попе! Изреди колко езици знаеш
Първоначално написано от deitona22 Снощи беше, попе! Изреди колко езици знаеш Може и снощи да е било. То след 00:00 си е сутрин.
Първоначално написано от inewton Може и снощи да е било. То след 00:00 си е сутрин. И ти си прав... след 00:00 беше.
Що не спите тогава, бе?
Първоначално написано от Mana Що не спите тогава, бе? Как ще спим? Тогава е време за пипане.
Първоначално написано от inewton Как ще спим? Тогава е време за пипане. Така като го кажеш...говори за себе си!!
Първоначално написано от deitona22 Така като го кажеш...говори за себе си!! Да не мислиш, че съм се пипал по това време. Аз бях пийнал малко...
Първоначално написано от inewton Да не мислиш, че съм се пипал по това време. Аз бях пийнал малко... Няма поп който да не пие...може и да си се.
Първоначално написано от deitona22 Няма поп който да не пие...може и да си се. Физик също (познавам само едно изключение). Не съм.
Първоначално написано от inewton Физик също (познавам само едно изключение). Не съм. Дали? С някоя попадийка
Първоначално написано от deitona22 Дали? С някоя попадийка Не, не.
Първоначално написано от inewton Не, не. С друг поп!??!?! А ти защо поначало си влезнал в семинарията
Първоначално написано от deitona22 С друг поп!??!?! А ти защо поначало си влезнал в семинарията С друг поп още по-малко. Беше ми интересно. После наистина се оказа интересно. А и отделно, че всичко беше безплатно.
Първоначално написано от inewton С друг поп още по-малко. Беше ми интересно. После наистина се оказа интересно. А и отделно, че всичко беше безплатно. Че то щом е на аванта,защо няма повече попове и попадии
Първоначално написано от inewton Беше ми интересно. После наистина се оказа интересно. А и отделно, че всичко беше безплатно. Къде я тази безплатна семинария? Че няма да записвам, няма; любопитно ми е не обучават ли екзорсисти.
Първоначално написано от deitona22 Че то щом е на аванта,защо няма повече попове и попадии Не знам. Явно не всички са толкова прозорливи. Наскоро четох някъде, че вСофийската семинария вече се плащала годишна такса, ама не знам дали е вярно.
Първоначално написано от Mana Къде я тази безплатна семинария? Че няма да записвам, няма; любопитно ми е не обучават ли екзорсисти. В Пловдив. Доколкото знам в православните семинарии няма класове по ексорсизъм.
Първоначално написано от inewton В Пловдив. Доколкото знам в православните семинарии няма класове по ексорсизъм. Жалко. Мислех да полтъргайствам
Първоначално написано от Mana Къде я тази безплатна семинария? Че няма да записвам, няма; любопитно ми е не обучават ли екзорсисти. Кандидат екзорсист ли си?
Първоначално написано от deitona22 Кандидат екзорсист ли си? Тц.
Първоначално написано от Mana Жалко. Мислех да полтъргайствам Ходи в Германия. Там има.
Първоначално написано от inewton Ходи в Германия. Там има. Научи я ти...като ти знам вече възрастта не е странно хахха
Първоначално написано от deitona22 Научи я ти...като ти знам вече възрастта не е странно хахха Какво общо има възрастта?
Първоначално написано от inewton Ходи в Германия. Там има. В Германия не ща. Искам в Хонг Конг
Първоначално написано от Mana В Германия не ща. Искам в Хонг Конг Петербург най-хубаво
Правила