Първоначално написано от inewton Кардинал Тонини е мъртъв от 3 години, невежа! Ми защо си такъв луд, да търсиш мъртъвци, че да ти превеждат текстове?!
Първоначално написано от inewton D E C L A R A T I O Fratres et sorores carissimi, laici, plebs, Papa vostrum Formosus loques: Mura Agentus et solo_ dreamwalker sunt. Causa finita! Ex Sedes Sancti Petri, die XXI, mesis Iuinius, A.D. MMXVI. Може ли на български?
Първоначално написано от inewton Накратко. solo_ и АгентМура са фейкове на dreamwalker. Това не е вярно!
Първоначално написано от solo_ Това не е вярно! Правиш така, че да изглеждаме подозрително! Как въведе "Gay City" за местообитание в профилната си информация?
Първоначално написано от АгентМура Правиш така, че да изглеждаме подозрително! Как въведе "Gay City" за местообитание в профилната си информация? Говори с YoungBloodZ.
Първоначално написано от solo_ Говори с YoungBloodZ. Защо не ми кажеш? Не ме ли обичаш вече?
Първоначално написано от АгентМура Защо не ми кажеш? Не ме ли обичаш вече? Само той знае.
YoungBloodZ, кажи ми!
Първоначално написано от АгентМура YoungBloodZ, кажи ми! ко да каза
Първоначално написано от YoungBloodZ ко да каза Как да въведа "Gay City" за местообитание в профилната си информация?
Първоначално написано от АгентМура Как да въведа "Gay City" за местообитание в профилната си информация? от настройките на профила
Първоначално написано от YoungBloodZ от настройките на профила
Първоначално написано от АгентМура е виж че аз нямам никакъв град... как мога да знам? само соло знае
Първоначално написано от YoungBloodZ е виж че аз нямам никакъв град... как мога да знам? само соло знае Нали ти ми показа...
Първоначално написано от solo_ Нали ти ми показа... това е долна и гнусна лъжа!
Първоначално написано от YoungBloodZ това е долна и гнусна лъжа! Недей лъга!
Първоначално написано от YoungBloodZ е виж че аз нямам никакъв град... как мога да знам? само соло знае Хаха още интриги
Първоначално написано от Dwyd96 Хаха о Длутчо как мина изпита?
Първоначално написано от YoungBloodZ о Длутчо как мина изпита? Още като влязох замириса на поправка.. Обаче задачите бяха лесни Пък и снощи го полях обилни
Първоначално написано от Dwyd96 Още като влязох замириса на поправка.. Обаче задачите бяха лесни Пък и снощи го полях обилни бравос! довечера трябва да почерпиш свършвам работа в 5
Първоначално написано от solo_ Защо го изтри? кое?
Първоначално написано от YoungBloodZ бравос! довечера трябва да почерпиш свършвам работа в 5 Няма проблеми.. Аз след половин час си тръгвам
Първоначално написано от Dwyd96 Няма проблеми.. Аз след половин час си тръгвам подъл си Длудчо!
Първоначално написано от YoungBloodZ подъл си Длудчо! Е още снощи ви казах че ще се прибирам
Първоначално написано от Dwyd96 Е още снощи ви казах че ще се прибирам ок ти можеш да ме почерпиш и по банков път!
Правила