Първоначално написано от Dwyd96 Мен ме е страх да изляза навън.. Температурата е към 35 градуса навън. Аз досега бях..да мия колата..не е много весело навън.
Първоначално написано от deitona22 Със сигурност я познавам по-добре от теб. Ама друго е да чуеш авторитетно мнение, може да съм менте, ама друг поп под ръка нямаш.
Първоначално написано от inewton Ама друго е да чуеш авторитетно мнение, може да съм менте, ама друг поп под ръка нямаш. Може на лс да ти кажа,но не съм сигурен дали няма да разпространиш.
Първоначално написано от Dwyd96 За теб, трябва да са й паднали циците и да се държи като монахиня, за да е стока.
Първоначално написано от deitona22 Може на лс да ти кажа,но не съм сигурен дали няма да разпространиш. Няма. Питай Dwyd ако толкова му вярваш дали съм разпространявал негови тайни.
Първоначално написано от inewton О.О Тия "монахини" с бадамарката ли са ги мазали?
Първоначално написано от inewton Тва не е истинска литургия.. Ама монахините ме кефят
Първоначално написано от Dwyd96 Тва не е истинска литургия.. Ама монахините ме кефят Кой казва, че е литургия? Това е освещаване на бар.
Първоначално написано от inewton Няма. Питай Dwyd ако толкова му вярваш дали съм разпространявал негови тайни. Още не е казал че съм рептил-илюминат=> може да му се вярва
Първоначално написано от inewton Кой казва, че е литургия? Това е освещаване на бар. Освещение с фалшиви монахини и поп
Първоначално написано от inewton Няма. Питай Dwyd ако толкова му вярваш дали съм разпространявал негови тайни. Виж си лс.
Първоначално написано от Dwyd96 Освещение с фалшиви монахини и поп Нашия поп ли е това ?
Първоначално написано от Dwyd96 Освещение с фалшиви монахини и поп Да ти покажа ли истински поп?
Първоначално написано от deitona22 Нашия поп ли е това ? Не.. Тоя е хетеро
Първоначално написано от Dwyd96 Не.. Тоя е хетеро Кой, нашия или тоя на снимката?
Първоначално написано от Dwyd96 Не.. Тоя е хетеро че то нашия е също..май.Като гледам налита на Костенуката и Гръмпикет
Първоначално написано от Mana Че нашия кога обърна резбата? Отдавна...
Първоначално написано от deitona22 че то нашия е също..май.Като гледам налита на Костенуката и Гръмпикет Мръсник... Само на непълнолетни налита
Първоначално написано от Dwyd96 Отдавна... Тълмо щях да ви показвам дядо ви владика в работно облекло, ама не заслужавате.
Първоначално написано от Dwyd96 Отдавна... Кой ли му е помогнал ? К**им Ч**ен а.к.а D**wyd**96
Първоначално написано от Dwyd96 Мръсник... Само на непълнолетни налита Гръмпито е пълнолетно,ако не лъже с годинките де
Първоначално написано от deitona22 Гръмпито е пълнолетно,ако не лъже с годинките де Нали на училище ходи още.
Първоначално написано от deitona22 Кой ли му е помогнал ? К**им Ч**ен а.к.а D**wyd**96
Първоначално написано от Dwyd96 Нали на училище ходи още. Завърших, даже утре подавам документи в уни-то
Първоначално написано от Dwyd96 Нали на училище ходи още. Епа май е на 19 Тъй че попа няма да се свени да си пробва късмета.
Правила