Първоначално написано от Mana Завърших, даже утре подавам документи в уни-то В ТУ ли
Първоначално написано от Mana Завърших, даже утре подавам документи в уни-то В уни за манга ,нали?
Първоначално написано от Dwyd96 В ТУ ли УХТ/ВИХВП Пловдив
Първоначално написано от Dwyd96 В ТУ ли Ще ти се ...нема да ти върже!
Първоначално написано от deitona22 В уни за манга ,нали? Такова не знам дали има...
Първоначално написано от Mana УХТ/ВИХВП Пловдив Един съученик е там.. Учи нещо за вина...
Първоначално написано от Dwyd96 Един съученик е там.. Учи нещо за вина... Тъкмо си пийва
Първоначално написано от deitona22 Ще ти се ...нема да ти върже! Хаха...Аз съм моногамен
Първоначално написано от Mana Такова не знам дали има... Може да има в Япония.Не съм запознат...пак не успях да те подразня с нещо..
Първоначално написано от Dwyd96 Хаха...Аз съм моногамен Всички сме така с "лили" и "деси"!! Завинаги с нас/до нас!
Първоначално написано от deitona22 Може да има в Япония.Не съм запознат...пак не успях да те подразня с нещо.. Има още да се мъчиш, докато запаля фитила Виж, ПУ-то ме дразнят с приложните си лингвистики
Първоначално написано от deitona22 Може да има в Япония.Не съм запознат...пак не успях да те подразня с нещо.. Има.. Всички университети за рисуване са такива..
Първоначално написано от Mana Има още да се мъчиш, докато запаля фитила Виж, ПУ-то ме дразнят с приложните си лингвистики Пу-то ли ? Към агейн?
Dwyd, искаш да чукаш Маната ли? Нали си имаш приятелка.
Първоначално написано от deitona22 Пу-то ли ? Към агейн? Пловдивския университет.
Първоначално написано от deitona22 Пу-то ли ? Към агейн? Пловдивски университет. В нашия най-безсмисления факултет е Стопанския...
Първоначално написано от inewton Dwyd, искаш да чукаш Маната ли? Нали си имаш приятелка. Не искам глупако.... Казах че съм моногамен... Само ме дразниш
Първоначално написано от Dwyd96 Пловдивски университет. В нашия най-безсмисления факултет е Стопанския... То тия факултети само в аграрните имат смисъл
Първоначално написано от inewton Dwyd, искаш да чукаш Маната ли? Нали си имаш приятелка. Няма да ти я отнеме ,дишай !
Първоначално написано от Dwyd96 Не искам глупако.... Казах че съм моногамен... Само ме дразниш Не ти ли е симпатична ? Ким,накъде клониш ти може би?
Първоначално написано от Mana То тия факултети само в аграрните имат смисъл Е и в УНСС... Стопански факултет=Икономически
Първоначално написано от deitona22 Не ти ли е симпатична ? Ким,накъде клониш ти може би? Имам си приятелка бе
Първоначално написано от Dwyd96 Е и в УНСС... Стопански факултет=Икономически Ко каза за унсс ,ко? Първоначално написано от Dwyd96 Имам си приятелка бе Лили или деси ?
Първоначално написано от Dwyd96 Не искам глупако.... Казах че съм моногамен... Само ме дразниш Ти май си...
Първоначално написано от deitona22 Ко каза за унсс ,ко? Лили или деси ? Ква Лили, ква Деси бе...
Правила