Първоначално написано от inewton Ти май си... Не се бъзикай с Баба Гуси..доколкото съм запознат е починал.
Първоначално написано от Dwyd96 Ква Лили, ква Деси бе... Сериозно ли не зацепваш ? Помисли малко или да викаме гръмпикет да помага ?
Първоначално написано от deitona22 Не се бъзикай с Баба Гуси..доколкото съм запознат е починал. Това е йеромонах Кирил, който е жив. Архимандритите Августин и Пахомий се споминаха.
Първоначално написано от inewton Това е йеромонах Кирил, който е жив. Архимандритите Августин и Пахомий се споминаха. Май мистейк.Айм сори.
Първоначално написано от inewton Това е йеромонах Кирил, който е жив. Архимандритите Августин и Пахомий се споминаха. От Сифилис или СПИН? Деитон: Нека мангата да помага..
Първоначално написано от deitona22 Сериозно ли не зацепваш ? Помисли малко или да викаме гръмпикет да помага ? Че аз как изобщо ще помагам?
Първоначално написано от Mana Че аз как изобщо ще помагам? И ти ли не зацепваш за лили и деси ? Мале мале....всеки човек иии жена има по една "лили" и по едн "деси".
Първоначално написано от deitona22 И ти ли не зацепваш за лили и деси ? Мале мале....всеки човек иии жена има по една "лили" и по едн "деси". Само ти май си ги зацепваш
Първоначално написано от Dwyd96 От Сифилис или СПИН? Деитон: Нека мангата да помага.. За дядо Пахомий не знам. Но архимандрит Августин почина от сърдечен удар след като оная гнусна, подла, мазна свиня Павел Чернев (да гори в ада дано мръсния циганин) и грешния отец Силвестър неколкократно ходеха да го тормозят
Първоначално написано от Mana Само ти май си ги зацепваш "ЛИли"-лявата ръка,"деси"-дясната.
Първоначално написано от deitona22 И ти ли не зацепваш за лили и деси ? Мале мале....всеки човек иии жена има по една "лили" и по едн "деси". Мастурбация? Значи имам Деси+ приятелка
Първоначално написано от Dwyd96 Мастурбация? Значи имам Деси+ приятелка Еййй най-накрая ! Бях загубил надежда за народа...бре че много имаш.Подай приятелката там.
Първоначално написано от deitona22 "ЛИли"-лявата ръка,"деси"-дясната. Ч'ай малко, ся, да се разберем - наименоваш ръцете си!?
Първоначално написано от deitona22 Еййй най-накрая ! Бях загубил надежда за народа...бре че много имаш.Подай приятелката там. Нютон ще ти намери бе.. Има много готини колежки
Първоначално написано от Mana Ч'ай малко, ся, да се разберем - наименоваш ръцете си!? Не съм го измислил аз.Някой си ги наименоват по друг начин
Първоначално написано от Mana Ч'ай малко, ся, да се разберем - наименоваш ръцете си!? Извратеняк
Аз значи имам Лили.
Първоначално написано от Dwyd96 Нютон ще ти намери бе.. Има много готини колежки Аз съм си намерил...но съм във фазата в която не знам какво да правя...та и Попа нема да помогне относно колежките му...дано не са от семинарията !
Първоначално написано от deitona22 Аз съм си намерил...но съм във фазата в която не знам какво да правя...та и Попа нема да помогне относно колежките му...дано не са от семинарията ! От физическия.. Аз познавам две от катеренето.. Едната вика на другата "Ти защо си със сутиен"
Първоначално написано от deitona22 Аз съм си намерил...но съм във фазата в която не знам какво да правя...та и Попа нема да помогне относно колежките му...дано не са от семинарията ! Не бе, физички са.
Първоначално написано от Dwyd96 От физическия.. Аз познавам две от катеренето.. Едната вика на другата "Ти защо си със сутиен" Мръсници. Едната Алекс се казва.
Първоначално написано от Dwyd96 От физическия.. Аз познавам две от катеренето.. Едната вика на другата "Ти защо си със сутиен" Идвам на катерене,макар че бях на плуване Първоначално написано от inewton Не бе, физички са. Podай физичката там.
Първоначално написано от inewton Мръсници. Едната Алекс се казва. Не я знам как се казва.. 2 пъти сме се засичали. И двата пъти изцепи баси глупостите.
Първоначално написано от deitona22 Podай физичката там. Не знам дали яе те хареса. Да ти дам телефон, ти се оправаяй?
Първоначално написано от inewton Мръсници. Едната Алекс се казва. Кога ме запознаваш ? Първоначално написано от inewton Не знам дали яе те хареса. Да ти дам телефон, ти се оправаяй? Да звънкам на непознато момиче,без да знам как изглежда и без тя да знае нищо? Малко е крийпи.
Правила